HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
Uživatelský avatar
Frydex
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon zář 17, 2007 19:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Frydex » ned pro 06, 2009 14:05

Jo ?? u toho ICQ to vím, ale mám za to, že tohle už nedělají. Nebo jsme tady pořád 100 let za opicema ? (No jsem zvědav na svoji fakturu za 14 dní) mám taky Surf+

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » ned pro 06, 2009 14:15

pri pausalu surf+ se neplati nic pri prohlizeni ale je zpoplatneno veskery stahovani, takze gogles map,maily(pokud neni pausal surf+ mail),pocasi,vsech formy klientu skype,icq, pokud to neni pres sluzbu od t-mobile instant messaging, pokud chcete neomezeny internet tak maji pausal internet+ , docela se ale divim ze nebyli schopni tady toto vysvetlit, ptal jsem se na to nekolikrat a vzdy mi to bez problemu vysvetlily

gill88
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 06, 2009 13:33
Zařízení: htc hd2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od gill88 » ned pro 06, 2009 14:18

no kdybych to chtel vše zadarmo tak si musim dat net ktery stoji kolem 700kč na mesic

-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 06, 2009 14:24) --

a když už,klidne mužou kecat

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » ned pro 06, 2009 14:25

Jeste doplnim, ze to co jsem psal vyse plati pro Surf&Mail+.

Jak je to u Surf+ nevim.

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pretorian » ned pro 06, 2009 14:43

Veškeré info je o tom jak to je je zde :
http://www.t-mobile.cz/web/cz/Residenti ... -surf-plus" onclick="window.open(this.href);return false;
a jak je to s ICQ zde :
http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenta ... ampaign=IM" onclick="window.open(this.href);return false;

jinak bohuzel je to tak jak to tu bylo parkrat psano vse co jede pres port 80 je v cene surf+ vse co jede pres jinej port nez 80 je placene :( (email,kecalci,stahovani atd..)

obrbaz
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 22, 2006 10:02
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od obrbaz » ned pro 06, 2009 14:45

Já vážně uvažuju o přenesení čísla k O2. Sice některé jejich praktiky se mi nějak extra nepáčí ale každý operátor má něco. U O2 mají tarif (jak pro zákazníky se smlouvou tak pro předplacenky) internet v mobilu. Tento tarif není omezen na port 80 a stojí "jen" 150Kč/měs (u předplacenek 160Kč/měs). Rychlost je až 3,6Mbit (podle dostupnosti technologie 3G, EDGE atd atd) a fup je 150MB/měs.

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pretorian » ned pro 06, 2009 14:47

to same ma vodafon bez omezeni na port 80 :)

obrbaz
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 22, 2006 10:02
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od obrbaz » ned pro 06, 2009 14:51

Teď koukám na ten vodafone. Mají to dražší 150/160 u O2 vs 170u vodafone, limit je o 50MB nižší než u O2. A jak je na tom vf s pokrytím EDGE/3G?

gill88
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 06, 2009 13:33
Zařízení: htc hd2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od gill88 » ned pro 06, 2009 14:51

hmm takže pekne na pitchu at se hodi rybam ti naši operatoři fakt.ted jsem zjistil že limit tam je 50mb a od 1 v mesici mi zbyvaji 3 a pak se to sniži fakt super jebaci zasrani

obrbaz
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 22, 2006 10:02
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od obrbaz » ned pro 06, 2009 14:56

Odpovím si sám. EDGE pokrytí má výrazně lepší vf (v mém okolí), respektive O2 tu edge nemá a vf zas nemá 3G (kterou mimojiné v mém okolí nemá ani O2). Tak já nevim....

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pretorian » ned pro 06, 2009 14:56

tech 10kc neni tak hrozne a limit o 50MB je horsi ale zalezi na co ten net chces je bohate dostacujici na kazdodeni praci a pokryti je stejne jak na volani (vodafon ma ze vsech operatoru nejhorsi pokryti) ale v dnesni dobe musis dost hleda aby jsi nasel misto bez signalu

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » ned pro 06, 2009 14:57

U O2 je jeste zatim vyhoda, ze neuplatnuji FUP.

obrbaz
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 22, 2006 10:02
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od obrbaz » ned pro 06, 2009 15:01

Tak já nevim, buď sem mapu pokrytí EDGE na O2 pochopil blbě anebo mají opravdu doslova žalostnou dostupnost (a zrovna na takových na kterých toho času zas tolik netrávím)

gill88
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 06, 2009 13:33
Zařízení: htc hd2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od gill88 » ned pro 06, 2009 15:12

tak či onak bohužel stejne je v tomhle smeru asi nej t-mobile

kocacz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv lis 26, 2009 14:46
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od kocacz » ned pro 06, 2009 15:21

obrbaz píše:Já vážně uvažuju o přenesení čísla k O2. Sice některé jejich praktiky se mi nějak extra nepáčí ale každý operátor má něco. U O2 mají tarif (jak pro zákazníky se smlouvou tak pro předplacenky) internet v mobilu. Tento tarif není omezen na port 80 a stojí "jen" 150Kč/měs (u předplacenek 160Kč/měs). Rychlost je až 3,6Mbit (podle dostupnosti technologie 3G, EDGE atd atd) a fup je 150MB/měs.
takže myslíš, že všechny aplikace, jako např. icq, facebook, počasí, kolik by tak žralo ? Nemam vůbec představu, jestli 150 mb je nějak dostačujících. Když si vezmu, že bych byl denně na icq a to počasí ..

gill88
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 06, 2009 13:33
Zařízení: htc hd2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od gill88 » ned pro 06, 2009 15:23

za 6 dnu mam 47mb v prde**

obrbaz
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: ned říj 22, 2006 10:02
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od obrbaz » ned pro 06, 2009 15:24

Čím víc se o to zajímám tím víc v tom mám hokej.

O2
- skoro žádné pokrytí EDGE
+ 150MB/měsíc
+neuplatňuje se fup
+ cena
+- 3G (mínus protože je stejně skoro žádné pokrytí)

Vodafone
-"jen" 100MB fup
+pokud to chápu dobře tak po překročení fup se omezí jen některé protokoly ( http://www.vodafone.cz/osobni/tarify_ce ... pojeni.htm" onclick="window.open(this.href);return false; )
+pokrytí edge (velmi solidní pokrytí)

T-mobile
-cena
-omezení na určité porty
-fup jen 50MB
+pokrytí edge

To kocacz: Podle mě když to nebudeš používat na youtube,stream.. a stahování souborů tak 150MB by mělo postačit. Ale mužeš to zjistit lehce, některej den si udělej čas, připoj si HD2 přes wifi na internet a používej tak jak by sis představoval +- co s tím budeš dělat denně no a pak večer koukni na objem přenesených dat.

Edit: U VF sem to pochopil blbě, po přenesení 100MB se uplatní fup na všechno

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pretorian » ned pro 06, 2009 15:30

na ten objem prenesenych dat je velice dobrej spb wireles monitor :grin:

tomasmedek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: čtv pro 03, 2009 20:30
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od tomasmedek » ned pro 06, 2009 15:32

fido_cz píše:Vyzkousel jsem ti to na romce 1.48 s fiktivnimi udaji a prihlasovaci jmeno ve tvaru cele mailove adresy zustane ulozeno.
Díky, předpokládám, že mluvíš o ENG ROM?
fido_cz píše:Uzivatelske jmeno mam stejne jako ty ... kompletni mailovou adresu, v jakemkoliv wm zcela bez problemu , samozrejme i zde
A ty máš, prosím, jakou lokalizaci?

A obecný dotaz: pokud přejdu na ENG a synchronizuji kontakty plné diakritiky, zobrazí se správně?

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » ned pro 06, 2009 15:42

Samozrejme ENG, diakritika je v poradku.

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů