HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
M.O.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 21, 2009 18:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od M.O. » stř pro 02, 2009 22:17

Trapper John:
Smysluplný příspěvek. Nikde jsem neřekl, že se mi na HD2 píše špatně. Jsem rád, že je tady další zastánce "všichni říkají, že je iPhone pro idioty, budu to říkat taky". Idiote. Přečti si, z jakého důvodu bych volil iPhone.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 02, 2009 22:19) --

YAMATO:
Chtěl by jsem mít Tvůj WM. Teď na Leu trpím, mám s ním kolikrát chuť behěm dne rozbít okno. Doufám, že HTC vydá konečně nějaký oficiální opravdý patch nebo celou novou ROM, kde se eleminují veškeré chyby a nedodělky.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vegan » stř pro 02, 2009 22:21

Nechcete se jit hadta o tom ci babovicka je lepsi jinam ??? Flamovat v tomto vlaknu mi neprijde jako uplne ohleduplne k nekomu kdo tu bude hledat relevantni informace.

M.O.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 21, 2009 18:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od M.O. » stř pro 02, 2009 22:22

Řešíme tady problémy, který HD2 má. Velice relevantní informace pro člověka, kterého tento telefon zajímá.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Lukáš Mano » stř pro 02, 2009 22:35

3D Drivery pro HD2 zde

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od YAMATO » stř pro 02, 2009 23:19

Vegan píše:Nechcete se jit hadat o tom ci babovicka je lepsi jinam??? Flamovat v tomto vlaknu mi neprijde jako uplne ohleduplne k nekomu, kdo tu bude hledat relevantni informace.
Zrovna tohle je ovšem dost podstatné. Někdo si koupí HD2, protože reklama, pak zjistí, že to není zdaleka tako super a začne brečet, že je to chyba WM. Chyba je to ovšem HTC, že prodává neodladěný přístroj, a kupujícího, že si o něm nejdřív nezjistí alespoň základní věci.

M.O.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 21, 2009 18:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od M.O. » stř pro 02, 2009 23:23

Nemůžu než reagovat, které základní věci máš na mysli, ve kterých bych zjistil "toto zboží je neodladěný přístroj s WM"? Na základě reklamy/image se kupují cigarety nebo pije alkohol, ale určitě se nekupuje věc za 15.000,-. Reklama samozřejmě pomůže.

Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon čer 29, 2009 8:56
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Trapper John » stř pro 02, 2009 23:53

M.O. píše:Trapper John:
Smysluplný příspěvek. Nikde jsem neřekl, že se mi na HD2 píše špatně. Jsem rád, že je tady další zastánce "všichni říkají, že je iPhone pro idioty, budu to říkat taky". Idiote. Přečti si, z jakého důvodu bych volil iPhone.

na narážky neandrtálce ani odpovídat nebudu pořid si iphone a přestan tu obtěžovat ty, který si WM pochvalujou. Jen si mačkej na jednotlivý bublinky v iphonu jak malý fracek

-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 02, 2009 23:55) --
M.O. píše:Nemůžu než reagovat, které základní věci máš na mysli, ve kterých bych zjistil "toto zboží je neodladěný přístroj s WM"? Na základě reklamy/image se kupují cigarety nebo pije alkohol, ale určitě se nekupuje věc za 15.000,-. Reklama samozřejmě pomůže.
reaguj si jinde třeba tam kde tvoje reagování někoho zajímá třeba v mateřský školce s ostatníma iphone maniakama

M.O.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 21, 2009 18:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od M.O. » čtv pro 03, 2009 0:01

Ubohé ..

priestcz
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř pro 02, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od priestcz » čtv pro 03, 2009 10:01

Díky za radu ohledně češtiny. Vše již v pořadku. Teď ale řeším problém s Duty task managerem. Mohl by mi někdo říct, kde ho po instalaci najdu? V horním rohu se mi sám nezobrazil a najít ho se taky nedaří (instaloval sem ho do telefonu ne na kartu, má-li to nějaký význam). Dík za rady

Vlasta_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř úno 18, 2009 22:58
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vlasta_CZ » čtv pro 03, 2009 10:10

A restartoval jsi HD2 ( vypnul a zapnul ) ???

priestcz
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř pro 02, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od priestcz » čtv pro 03, 2009 10:11

Ano restartoval :grin:

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mike-biker » čtv pro 03, 2009 10:21

Docela mě bude zajímat, jestli se jim u nových "várek" přístroje podaří vychytat ten problém s vadou fotoaparátu? :?:

priestcz
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř pro 02, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od priestcz » čtv pro 03, 2009 10:22

Tak problém vyřešen. Program jsem odinstaloval a nainstalovat úplně stejným způsobem a hle po restartu se ikonka objevila. Nekdy se podobným věcem nestačím divit. Zdá se však, že telefon o je o něco pomalejší ( v reakcích). Nevím zda může mít jedna aplikace takový vliv.... Dále jsem však zjistil, že nejspíše nelze označit v opeře když surfuju na netu nějakou část textu a tu pak např. odeslat emailem (copy a paste)? Nebo se pletu?

Vlasta_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř úno 18, 2009 22:58
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vlasta_CZ » čtv pro 03, 2009 10:36

Jde, podrz prst na displeji a zobrazi se Ti mozne volby a jedna z nich ( predposledni ) je Text Selection On. Vypnuti provedes stejne. Po oznaceni textu na nem opet podrzis prst a das Copy Select Text....

Trapper John
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon čer 29, 2009 8:56
Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Trapper John » čtv pro 03, 2009 11:06

M.O. píše:Ubohé ..
ubohe jsou tve komentare, uz jsem ti napsal pokud pohrdas timto strojem ci WM uz do tohoto fora nelez

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » čtv pro 03, 2009 11:55

po precteni vcerejsi diskuse bych se mohl rozepsat ale stejne bych opakoval co uz tady bylo receno a nezbyva mi nez souhlasit s YAMATO
uz si asi nikdo nevzpomene co vsechno prvnim iphonum chybelo atd ale kazdy tedka bude po trech letech na trhu vychvalovat 3GS
htc vypustilou novou verzi a ta je podle ohlasu daleko lepsi a to zamrzani, jak uz bylo nekolikrat zminovano asi je to zpusobeno cz lokaci a tim padem i vetsim zasahem do registru ktery muze mi za nasladek nestabilnost systemu a chybu ...
HTC se podarila pekna reklamni akce a vec ... kdo si dotedka nekoupil iphone tak si koupil HD2 a tedka breci kdyz je tel chytrejsi nez on, nebude to problem WM jako spise HTC ktere nacpalo kapacitni displej na WM(nikdo o to nestal) a romka nebyla uplne doladena ale skoro u vsech modelu byly nejaky problemy s prvnimi romkami a nikdo to tak neresil a nehanil .. snazili se to resit a ne brecet ze to a to nejde ...

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od orkim » čtv pro 03, 2009 13:10

problém je ale to, že to proste u HTC riešiš stále dookola, riešil som to u Diamonda, riešil som to u HD a u HD2 mňa to proste už riešiť omrzelo...

keby nebolo party od xda, kde by HTC a WM teraz boli...


stále sa tu spomína iphone, ano prvý model bol na h***o, ale od HTC to je skôr, že každý další model je horší, dúfam že spravia aspoň dajaký schopný android, lebo týmto telefónom si meno moc nespravili...

som moc zvedavý ako na tomto stroji pôjdu neofiko romky, keď pri ofiko a pár nahratých programoch je ten telefon jak brzda, aj keď to už nie je môj problém, kedže išiel velmi rýchlo preč...

M.O.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob lis 21, 2009 18:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od M.O. » čtv pro 03, 2009 13:47

Jsem rád, že tady nejsem jediný, kdo zastává tento názor.

martasx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned lis 22, 2009 12:07
Zařízení: HTC HD2,DHD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od martasx » čtv pro 03, 2009 13:55

Duttys Task Manager for Leo co znamenají ty procenta když nahoře kliknu na jeho ikonku mám tam 46% a k ničemu mi to nesedí.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od YAMATO » čtv pro 03, 2009 13:58

Použitá ROM.

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů