HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od t.prochazka » pon lis 30, 2009 9:48

Kal_Kal píše:
t.prochazka píše:Tak to je jednoduché, standardní USB konektor má uvnitř 4 kontaky, na těch krajních je napájení, tedy zem a +5V. Ty prostřední dva jsou datové. Pro nabíjení vyšší rychlostí jsou právě ty dva kontakty uprostřed zkratované. PDA tak pozná, zda je připojená k USB v počítači, kde není možný velký odběr nebo k nabíječce.
Prosimtě byl bys ochoten mi sem postnout nákres, které konektory přesně jsi zkratoval?
Udělal bych si nějakou redukci z prodlužováku.:)

Nebo pokud bys věděl o nějaké redukci nebo kabelu, který to má v sobě rovnou provedené tak bych byl vděčný.
Obrázek
Na obrázku A je klasický USB konektor, pin 1 je +5V, pin 4 je zem, a pin 2 a 3 jsou u nabíječky zkratované. Takže pokud používáš nějaký externí zdroj jako solární panel, nebo externí akumulátor je nutné buďto přímo upravit toto zařízení nebo kabel.

Uživatelský avatar
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: sob lis 15, 2008 15:07
Zařízení: IP4 16GB
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od fido_cz » pon lis 30, 2009 9:49

Mam telefon temer 14 dni, instalovano a zkouseno spousta aplikaci - pocet zamtznuti: 0

Citlivost displeje se da snizit, na XDA je na to cab.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od t.prochazka » pon lis 30, 2009 9:56

Mimochodem, co je to ta "LEO Goldcard"?
Jen metoda umožňující přeflashovat oficiální ROM s jiným jazykem, bez nutností Hard SPL?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pon lis 30, 2009 10:02

t.prochazka: ano, je to přesně tak, jak píšeš. Podle toho co bylo na Xda-developers, bude tahle možnost do 24. 12. zdarma jako dárek od autorů :-)

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Milan Pištělka » pon lis 30, 2009 10:08

to vendaf:
Jsem hluboce přesvědčen, že za potíže může v první řadě čeština a ve druhé řadě ta tolik opěvovaná nadstavba dříve Manila a nyní Sense. Ani jedno nepoužívám a už od dob Diamonda přes HD(1) jsem nezaznamenal podobné problémy, které jsou zde popisovány. HD2 mám necelé dva týdny a zatím ani jedno seknutí ani nic podobného.
Včera jsem flashnul novou ROMku, viz pár příspěvků výše a zatím se mi jeví GPS ještě citlivější, než u původní ROM. Nová ROM má i nové radio.

Uživatelský avatar
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: ned říj 26, 2008 9:52
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od flatliners » pon lis 30, 2009 10:23

vendaf:no já sem třeba fakt hračička,pořád něco instaluju,dávám pryč.teď mám v telefonu cca 50her,cca 30doinstalovanejch programů a za 14dní co ho mam byl jediný sek a za ten mohla ještě špatná verze jednoho programu.takže já jsem se stabilitou systému spokojen...

kardzi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: sob lis 28, 2009 13:21
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od kardzi » pon lis 30, 2009 10:40

Tak ted jsem udelal factory reset..Mam tam ENG mutaci a vypnuté HTC Sense... Nainstalován Pigeon (ICQ klient) a po minutě zásek. Zamknutý displej.Nejde odemknout a svíti. Nelze ani zhasnout. Takže opět zadní kryt baterie ven.... Upozornuji, že záseky dělá i IM+, takže pochybuji, že by bych chyba v SW a dělalo to stejnou prasarnu. Takže podle mne nezbývá, než vrátit. Používá někdo z Vás Pigeon nemo IM+ ???Díky za odpoved

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Lukáš Mano » pon lis 30, 2009 10:43

IM+ používám už roky a nikde jsem žádný problém nezpozoroval.

Uživatelský avatar
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: ned říj 26, 2008 9:52
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od flatliners » pon lis 30, 2009 11:36

pigeon sem používal asi tři dny a bez problémů,ale teď jedu přes qip...

kardzi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: sob lis 28, 2009 13:21
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od kardzi » pon lis 30, 2009 17:35

Td jsem si nechal vymenit za jiny kus.. Po 2 hodinach s Pigeonem (nic ineho jsem neinstaloval) zámrznuti.jdu skusit QIP....Jestli ani ten nebude normalne fungovat, tak sbohem HTC a WM

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od htcjirka » pon lis 30, 2009 19:27

Kardzi asi bude chyba mezi zidli a klavesnici nebo instalujes nespravne verze - myslim tim treba IM+.My co mame IM + zakoupeny mame vzdy nejnovejsi verzi.Zrejme jsi ten co si HD2 koupil jen jako modni doplnek a o WM nema ani paru nebo zjistuje ze na nej nestaci.

Slok
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř lis 04, 2009 17:07
Zařízení: n95-8gb ->HTC LEO

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Slok » pon lis 30, 2009 20:03

Tak konečně dobrá zpráva. Multitouch je na světě a všechny pochybnosti sou dead:

http://wmpoweruser.com/?p=10876" onclick="window.open(this.href);return false;

Odzkoušeno a funguje to :-)

Uživatelský avatar
Frydex
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon zář 17, 2007 19:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Frydex » pon lis 30, 2009 20:03

jirka: :tlem:

Fly
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon lis 30, 2009 20:45
Zařízení: HTC LEO

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Fly » pon lis 30, 2009 20:49

ahoj, už jste někdo vyřešil nastavení mms ... :(

mirekp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pon lis 16, 2009 18:11
Zařízení: HTC HD2 dříve nokia

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mirekp » pon lis 30, 2009 21:39

jsem uživatel který má první telefon s wm a proto vše dělám opatrně. jinak sms se mi ukazujou i odeslané, hd2 nezamrzá (zatím), občas používám skype - bez problémů, navigaci igo8 - bez problémů, přiinstaloval jsem si i nějaké hry - bez problémů, i nějaké programy - bez problémů, foto stejný problém. takže jsem mile překvapen. jediný problém dnes při opravě sys.txt v igo8 to vypadalo, že psaní bylo trochu opožděné, ale jinak bez problému. gps velice citlivá, mám srovnání s mio 710. hd2 s igo8 načte satelity i v místnosti. takže když shrnu jsem spokojen. :grin:
co se týče tý nabíječky se skratováním kontaktu 2 a 3, co kdyby se v konektoru ty dva kontakty vyhodily úplně. šlo by to pak taky?

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Pistolník » pon lis 30, 2009 21:44

To flatliners: Používáš angličtinu, nebo češtinu? Ptám se proto, jestli se mám s tou češtinou vůbec obtěžovat. Angličtina mi nevadí, ale přece jen - jsem čech :-D . Radši budu mít stabilní angličtinu, než nestabilní češtinu.

BINY1
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř lis 18, 2009 20:19
Zařízení: HTC HD 2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od BINY1 » pon lis 30, 2009 21:48

lubos.kohout píše:Prosím ještě o radu, jak přidám libovolný zvuk (treba mp3) jako vyzvanění? MP3 jsem si dal na kartu, ale nikde nenacházím nabídku přidání do nastavení vyzvanění..
díky..

Jednoducho. Najed do Pruzkumníku ktery je v HD2 original... najed na soubor s mp3 kterou chceš a podrž na ni dele prstem dokud se nezobrazí nabídka kde jako poslední moznost je ,,nastavit jako vyzvanení'' ....

mirekp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pon lis 16, 2009 18:11
Zařízení: HTC HD2 dříve nokia

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mirekp » pon lis 30, 2009 22:15

to biny1: super nabídka díky. dělal jsem to složitěji přes mp3 trimmer, ale takto je to rychlejší.

Uživatelský avatar
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: ned říj 26, 2008 9:52
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od flatliners » pon lis 30, 2009 22:20

Pistolník:používám češtinu,ale přemýšlím že teď vyzkouším tu novou rom.docela mi totiž vadí lagování horní lišty,tady by mělo být skoro eliminováno...

kardzi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: sob lis 28, 2009 13:21
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od kardzi » pon lis 30, 2009 23:15

Tak začatecnnik nejsem..Mel jsem cca 10WM zarizeni, Symbian telefony., a iPhojne...Nejsem lama, dokonce delam IT technika.Muze mi nekdo rict, co delam blbe, kdyz spustim poprve HD2 a jedina instalace je bud QIP,Pigeon nebo IM+ (vse nejnovejsi vrze s podporou 6.5.. Po cca 20 min - 3 hodinach nemuzu telefon odemknout. Neustale svíti lock screen a posouvam doleva a doprava posuvnikem.A nic ....neodemknmu...Co bych asi podle vas tady co jste chytri delam spatne? A jak tu nekdo psal, tak restartuje taky i 1x a vice denne..takue..sbohem HTC a WinMobile.... Holt asi smysbina..S tim jsem nikdy takove problemy nemel.....

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů