HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
pato777
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 12, 2009 16:20
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pato777 » čtv lis 26, 2009 8:24

Len tak pre informáciu. Keby mal niekto Windows 7 x64 a chcel by si nainštalovať Office 2010 x64, tak mu nepôjde (zatiaľ) synchronizácia s Outlookom. Viac info napr. http://www.windowsphoneexpert.com/Conne ... /3184.aspx.
Workaround je nainštalovať 32bitový Office 2010.

frflanyi
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř lis 25, 2009 14:39
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od frflanyi » čtv lis 26, 2009 8:39

Jde u HD2 a klasického kalendáře z Win 6.5 kliknout na událost, podržet a přesunout ji jinam tažením, tak jako to bylo možné u rezistivních displejů? Při organizaci času je to poměrně zásadní věc, kterou jsem byl zvyklý udělat rychle a efektivně.
U mého HD2 to nešlo, ale nevím jestli je to obecná vlastnost kapacitního displeje nebo výjimka u konkrétního kusu, jelikož se můj komunikační zázrak po týdnu odporoučel do věčných lovišť, což taky není standardní chování.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » čtv lis 26, 2009 9:40

darius píše:Mam mensi problem ... Email aplikacia v telefone mi zobrazuje len dva posledne emaily... a druhy problem . Aplikacia Rotatescreen mi stale hadze chybu . Ako ju prosim vas reinstalujem ? Dakujem
zalezi jak mas nastaveny stahovany emaily, jak stary se ti maji stahovat, jestli dva dny,ctyri nebo vsechny :wink:
je to v nastaveni emailu :)

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 26, 2009 9:44) --
frflanyi píše:Jde u HD2 a klasického kalendáře z Win 6.5 kliknout na událost, podržet a přesunout ji jinam tažením, tak jako to bylo možné u rezistivních displejů? Při organizaci času je to poměrně zásadní věc, kterou jsem byl zvyklý udělat rychle a efektivně.
tak tedka opravdu nevim u jakyho kalendare myslis a jak si to delal, pokousel jsem tedka o to u HDecka a nevim teda ze by to nekdy slo :P

HonzaD
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob lis 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od HonzaD » čtv lis 26, 2009 10:14

U HTC Diamond šlo posunovat události v kalendáři - za tlustou čárku vlevo od popisu. U HD2 to buď nefunguje, nebo se na tu čárku nedokážu trefit prstem.

Rakis
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned bře 02, 2008 11:19
Zařízení: HTC Cruise
Bydliště: Brno

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Rakis » čtv lis 26, 2009 10:28

Zkoušel jsem teď přesunovat událost v kalendáři u Cruisera a nejde to, vždy se otevře dialogové okno. Asi to bude tím, žes u Diamonda měl WM6.1 a teď máš WM6.5. Já v Cruiseru mám taky WM6.5.

S kalendářem pracuju velmi hodně, ale musím říct, že tu funkci přetažení jsem nikdy nevyužil, přesun řeším editací a změnou data.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » čtv lis 26, 2009 10:31

taky me to docela prekvapilo ze by to slo delat, no bohuzel uz mam taky 6.5 takze to nezjistim .. ale otevre se mi taky ta udalost a resim prepis zmenou data :)

alfrs
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát lis 20, 2009 15:28
Zařízení: HTC Tytn II + HTC Touch HD2 Leo

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od alfrs » čtv lis 26, 2009 11:25

to jardapro:
mám 2 roky HTC Tytn II a byl jsem spokojeny. Ted mam tyden Leo a jsem nadseny.
ad fotky: na displeji Lea jsou pěkný, na velkém PC LCD rozhodně ne (ale jinak fotim CANON EOS 30D, takže jsem v tom dost narocny)
ad zvuk ve sluchátkách: LEO mi hraje o dost lépe než Tytn II a hlavně používám sluchátka KOSS a ne přibalená, která jsem popravdě ani nezkoušel :)

Pokud tě ale štve velký displej, tak si ho opravdu nekupuj, protože to mi přijde jako největší výhoda a tudíž pro tebe tohle zařízení vhodné není :(

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Lutri » čtv lis 26, 2009 11:55

to jardapro: naprosto souhlasím s příspěvkem od alfrse. Já už používám tyto hračky více jak pět let, měl jsem i cca dva měsíce Iphone a jinak mi prošlo rukou i většina HTC. Naposled jsem měl HTC HD a teď již týden vlastním HD2. Popravdě musím říct, že to je zatím to nejlépe vybavené a fungující zařízení. Chyby, které se tu řeší jsou vždy u každého nového zařízení a je jen otázkou času, kdy se na ně najde lék :-) Víš, nikdo totiž tady nebude psát, jak je vše skvělý a jak mu toto funguje a jak je to rychlý .... ! :-) Původně jsem si též říkal, proč měnit něco, co je VELMI podobné (HTC HD), ale pak mi to nedalo a po týdnu musím říct....... JE TO PECKA!!! Mušky sice nějaké má, ale to má každý stroječek. Neboj se a běž do toho, stojí to za to!!!
P.S. Velikost i váha jsou dle mě stále přijatelné a oproti HTC HD nebo Iphone je to opravdu zanedbatelné. Zas je to uzonká placička. Zajdi si s ním do nějakého obchodu na chvilku pohrát. Třeba Electroworld a pak uvidíš ;-)

stannanek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon lis 09, 2009 17:55
Zařízení: HTC HD2/16GB, PDA ASUS 639

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od stannanek » čtv lis 26, 2009 16:28

Jardapro: zdravím, já myslím, že těch negativ není zas tolik a dají se eliminovat. Já měl iPhone 3GS. Stejné ovládání prsty. Musím říct, že jsem si na to velice rychle zvyknul, protože telefon je moje preacovní pomůcka, žádná tlačítková klávesnice mi nechybí. Je pravdou, že některé položky jsou opravdu malé a musím použít brýle, nicméně prstem se trefím v poho. Už mi taky není 20, že?! SMS se mi odesílají úplně normálně, a tak nevím, kdo a proč má ten problém. Pokud telefon zasekáš ptákovinama, tak věřím, že to nebude to pravé ořechové. Jinak ta stabilita na stole je naprostá hloupost, ale je pravdou, že ten kovový rámeček je ostrý, snad s tím telefonem nechceš hrát šprtec. Funce jsou perfektní, to iPhone může jít do kytek, s tímto přístrojem uděláš vše v parku na lavičně, nebo na kávičce v hospodě. Dají se vypnout úplně data, další perfektní věc, mám sice 100MB zdarma, ale přece jen vypínám. Foťák proti iPhone je opravdu děs, ale to je tak málo důležitá věc, že mně to opravdu nijak nevzrušuje. Na pracovní fotky stačí, jinak mám malý kompakt a dig.zrcadlovku. Toto HTC je dobrá volba.

duvilax
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 26, 2009 19:46
Zařízení: HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od duvilax » čtv lis 26, 2009 19:58

Zdravim vsetkych, mam HD2 par dni ( tyzden )a narazil som na zaujimavu skutocnost, neviem ci to nejak suvisi, ale ked som si nainstaloval Task Manager ( kombinacia HTC TM 2.1 a DUTTYS MANAGERA ), aby fungoval podobne ako na HD, cize pod ikonou v pravom hornom rohu, vybil sa moj pristroj za noc na nulu a to bol vecer uplne nabity, neviem ci to spolu suvisi, ale niekde som tu zachytil, ze HTC upustilo od Task Managera v podobe ako bol na HD z dovodu nadmerneho zatazovania procesoru, teraz mi plne nabite a zhasnute HD2 stiahlo asi za 2 hodiny z baterie 20% a to som s ni iba raz asi 3 minuty telefonoval, stretli ste niekto s niecim podobnym ? je mozne ze by ten TM stale na pozadi nieco robil ?

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Termiks » čtv lis 26, 2009 20:12

Pouzivam Duttys Task Manager a baterka drží...Spíš bych se podíval na to automatický připojování, jestli se ti to nepřipojuje, neumí se to samo odpojit a to pak žere baterku.Vypnout automatickou kontrolu lokace nebo jak se to jmenuje, teď nevím, u počasí a u mailu. Možná se připojuje ještě něco, ale už mě nic nenapadá.

duvilax
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 26, 2009 19:46
Zařízení: HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od duvilax » čtv lis 26, 2009 20:25

Mas instalovany iba DUTTYS, alebo aj HTC TM ? mozno robim nieco zle, ale mne sa v horno rohu objavi ta ikona TM iba ked mam instalovane oba a mozno sa nejak biju a preto mi ide bateria dole, inak datove prenosy mam komplet vypnute, este jedna otazka, pri vyrolovani ponuky TM mi ukazuje ikona ( taky ten elektronicky svab ) 45% a pritom nemam nic spustene na pozadi a neviem ci je to 45% vytazenost pamati alebo procesora....

frflanyi
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř lis 25, 2009 14:39
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od frflanyi » pát lis 27, 2009 11:12

tak tedka opravdu nevim u jakyho kalendare myslis a jak si to delal, pokousel jsem tedka o to u HDecka a nevim teda ze by to nekdy slo
Je to základní kalendář ve Win, co se jmenuje Kalendář, jak jinak :) Stačilo vzít stylus a schůzku posunout o hodinu, nebo několik hodin prostým tažením, úplně stejně jako ve Outlooku na "dospělém" počítači. Samozřejmě, že při tomto posunu se naboural plán dne, ale to jsem právě vyřešil prostým přetažením méně závažných záležitostí na uvolněné místo. Všechno trvalo chvíli a navíc jsem viděl, jestli mi události časově nekolidují.

martasx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned lis 22, 2009 12:07
Zařízení: HTC HD2,DHD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od martasx » pát lis 27, 2009 17:02

Nemáte někdo problém že se vám zdvojují kontakty zdá se že to začalo po instalaci aplikace nimbuzz jsem ji odinstalil tak uvidíme,jinak mam samo zaškrtlé zobrazování kontaktu jen s telefonu.

Filous
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát lis 27, 2009 16:48
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Filous » pát lis 27, 2009 18:30

Já vím že to tu zaznělo, ale nenašel jsem odpověď.Při změně jazyku HTC Sense na CZ se neohlašují sms zprávy (tónem).

šimi
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 22, 2009 20:52
Zařízení: Nokia E90

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od šimi » pát lis 27, 2009 21:35

Tak jsem si tady http://www.superetrader.co.uk/screen-pr" onclick="window.open(this.href);return false; ... f7170f6506 objednal folii na display, dorazila do jednoho týdne a musím říci, že je to ta nejhorší folie, co jsem kdy měl, důrazně varuji před jejím objednáním. Je to hodně slaboučká folie,která udělá bubliny, kde se snad dá, je to šunt. Při nalepování se různě kroutí a opravdu dělá problém ji nalepit. Taky jsem si při té příležitosti objednal pouzdro, které zde nabízejí na HD2. To pouzdro je pěkné, ale je tak trošku menší, než je třeba, špatně se dovírá. Budu doufat, že trochu povolí, protože jej hodlám používat, je hodně příjemné ( až na tu velikost :P ).

toareg
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř říj 07, 2009 20:20
Zařízení: iphone 3gs HTC Desire

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od toareg » pát lis 27, 2009 23:04

na synchronizáciu odporučujem GMAIL

romanm
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon lis 09, 2009 20:25
Zařízení: BlackBerry Bold 9780

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od romanm » pát lis 27, 2009 23:45

Mám dotaz tak trochu mimo mísu. Nikde jsem si totiž nevšiml, že by se řešila barevnost displaye, všude je to jenom kapacitní vs rezistivní, fotoaparát, smsky ... Neříkám, že to nejsou důležité věci, ale to nikoho nezaujalo malé množství zobrazovaných barev? Konkrétně je to 64tis. Vždyť i low-endové zařízení umí zobrazit 262tis. a více. Jak je to tedy s těmi barvami, je na první pohled poznat, že by to mohlo být daleko lepší?

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mike-biker » sob lis 28, 2009 2:55

100x přemílané. Každý solidní display umí nejméně 262.000 barev. 64k je dáno systémem Windows, který toto limituje. :!: A na displejích o úhlopříci pár inchů bych moc barvy a počty neřešil. Halt technologie S-PVA to nejni. :lol:

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » sob lis 28, 2009 6:04

- HD2 TWEAK (verze 1.0)zde : http://wmpoweruser.com/?p=10760" onclick="window.open(this.href);return false;

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů