HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 419
Registrován: pát čer 20, 2008 9:01
Zařízení: Galaxy S4
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pk » pát lis 20, 2009 14:08

5. na toto skus resco explorer.. da sa celkom fajn nastavit. Ja ho osobne pouzivam a spokojnot (aj ked nemam HD2) aj ked netusim ci splna uplne vsetky tvoje poziadavky.

Uživatelský avatar
tomulinek
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř srp 19, 2009 15:23
Zařízení: Galaxy S3, Transformer, Xoom 3G

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od tomulinek » pát lis 20, 2009 14:17

Ad 4) Ano, citlivost jde snížit – mrkni sem http://pocketnow.com/tweaks-hacks/hd2-c ... -sensitive. (Nezkoušel jsem osobně, neb marně čekám na O2, až začnou HD2 prodávat.)

RowerKiller
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon zář 21, 2009 12:52
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od RowerKiller » pát lis 20, 2009 14:22

Zdravím...

mám takový menší problém u tohoto telefonu v české lokalizaci.
v české lokalizaci se zdvojují veškeré snímky. Alubm - položka snímky (vše) - každý obrázek i vyfocené fotografie jsou dvakrát. bohužel tím pádem se tento jev vyskytuje i při přidávání fotogafii ke kontaktům.

Nevíte někdo, co s tím?? v EN lokalizaci to nedelalo... pres hardreset nainstalovano s ceskou.. a problem se objevil. hardreset nic nevyresi.. zbytek zatim funguje bez problemu..

diky moc za odpoved.

Kal_Kal
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř lis 08, 2006 12:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Kal_Kal » pát lis 20, 2009 14:32

TO PK: Díky ten explorer je super. Ještě ho víc zkusim apak ho kdyžtak koupim.:)

To Tomulinek: Dík poreferuju jak to dopadne

To RowerKiller: Tušim čim to je, ale nevim jak ti pomoci - každá fotka si vytvoří náhled a typuju že lokalizace mění nějak práci s názvem toho souboru a prohlížeš to pak nevyhodnotí jaku náhled ale jako samostanou fotku a problém je na světě.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 993
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hulán » pát lis 20, 2009 14:34

Kal_Kal píše:2) Micro usb kabel - včera sem si koupil jeden k počítači a pak doma trpěl, že mi telefon s kompem nepracuje.
Zajímavé. První microUSB (nějaký noname) co jsem koupil také nefungoval, telefon se neustále odpojoval a připojoval. Pak jsem vzal "značkový" microUSB kabel od Nokie, a vše jede na 100%.

lnadeb
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: úte pro 02, 2008 17:44
Zařízení: HTC Touch HD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od lnadeb » pát lis 20, 2009 14:47

Nemá význam kupovat neznačkový kabel, když je známé, že jsou problémy s kompatibilitou. Značkový kabel Nokia micro usb se dá sehnat za 120,- Kč.

Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pát zář 18, 2009 16:40
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Mauik » pát lis 20, 2009 14:52

otazka na majitelov: audio
casto pocuvam hudbu a snazim sa ju pocuvat v kvalite. planujem ale predat moj microsoft Zune, pretoze by som na video,foto,FM a hlavne hudbu chcel uz pouzivat HD2. Ozaj je az taky strasny co sa tyka audio vystupu? (sluchadla AKG K414P). zmieril som sa s tym, ze oproti Zune to bude trochu horsie ale priepastny rozdiel sa dufam nekona. alebo? :-(
napriklad v tejto recenzii to audio nebolo az take nepocuvatelne http://www.gsmarena.com/htc_htd2-review-418p8.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Kal_Kal
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř lis 08, 2006 12:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Kal_Kal » pát lis 20, 2009 14:57

To Tomulinek: trochu to pomohlo, ale spíš to bude v prstech. Sem zvyklej psát stylusem.:)

Uživatelský avatar
krupica
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: ned srp 24, 2008 18:24

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od krupica » pát lis 20, 2009 15:00

re Mauik .. zvuk
Doporučuji si vzít sluchátka a zajít do prodejny, kde jej mají "naživo" (vím v současnosti težký úkol) a fyzicky to srovnat.

Já jsem to zkusil na jedné skladbě srovnat (stejná sluchátka Koss) ipod, DH, DH2 a Samsung JET. HD a HD2 je na tom opravdu žalostně, trochu pomůže SRS WOW HD

Kal_Kal
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř lis 08, 2006 12:55
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Kal_Kal » pát lis 20, 2009 15:03

Re Maunik na zítřejším srazu Ce4You v Praze bude minimálně jedno HD2 tak to můžeš zkusit tam.:)

Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pát zář 18, 2009 16:40
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Mauik » pát lis 20, 2009 15:12

hej ludia, ja som Mauik bez n :tlem:
no...zajtra moja polovicka oslavuje narodeniny, Praha sa nekona :-( No ale kazdopadne, HD2 kupim cez eshop a vtedy mam 7 alebo kolko dni narok na jeho vratenie bez udania dovodu. tyzden na full testing hadam postaci :wink: Len ak to bude na prd, tak neviem co potom. Polaris som uz vcera predal. zeby som snad vyuzil kamosovu ponuku na jeho iPhone 3GS ? :twisted:
ty vole...nejako som sa rozsmajlikoval. sorry

Uživatelský avatar
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: ned říj 26, 2008 9:52
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od flatliners » pát lis 20, 2009 15:15

zvukovy vystup opravdu neni pro narocnejsi.ale me to nijak netrapi.protoze po pripojeni svejch sluchatek je otravny pokazdy kdyz nekdo vola vytahovat kabel.takze posloucham stejne pres empetrojku

Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pát zář 18, 2009 16:40
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Mauik » pát lis 20, 2009 15:23

aj nad tym som uvazovla a skusil by som to poriesit cez JABRA BT3030...

Uživatelský avatar
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 195
Registrován: stř zář 28, 2005 8:28
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od drak21 » pát lis 20, 2009 16:00

Netusi nekdo zda se da do opery vlozit heslo na proxi?Mam telefon na wifi explorer bezi normalne ale opera se nechce pripojit,jsem za proxinou coz bude ten problem ale netusim co ma opera jinak nez explorer

matt_OVA
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát lis 20, 2009 15:59
Zařízení: Sony Ericsson

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od matt_OVA » pát lis 20, 2009 16:06

krupica píše: ... USB host (ten jsem na HD2 rozchodil ...
Můžeš blíže popsat, jak se Ti to povedlo? Absence USB host je HD2 vyčítána snad ve všech recenzích. Pro mě je to docela zásadní záležitost, resp. v mém případě tahle "fičura" rozhoduje o koupi či nekoupi...

Předem díky za odpověď.

Vlasta_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř úno 18, 2009 22:58
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vlasta_CZ » pát lis 20, 2009 16:48

2 x snimky - vyreseno
takze vybrat album, alba "vse" a potom v nabidce "Nastavit album jako oblibene"
Neni to z me hlavy, jen mirne upresnene, ale na strankach Sunnysoftu to v diskuzi k HD2 napsal uzivatel Milan. Takze diky patri mu :-)

psychopat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv srp 14, 2008 10:58

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od psychopat » pát lis 20, 2009 17:16

Chtěl bych se zeptat jelikož to tu již bylo zmíněno USB host tedy funguje? Rspektive připojím myšku a pojede to? Pak se chci zeptat pokud mám myš přes bluetooth je možné dát redukci z klasického usb na micro usb a propojit tento vysílač pro myš tak aby to fungovalo? Děkuji

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pát lis 20, 2009 17:19

matt_OVA + psychopat: HTC HD2 neumí USB Host, alespoň zatím to nebylo nikde rozlousknuto, ani na Xda-developers. Tipoval bych spíše, že si to krupica spletl s funkcí USB Mass Storage, která umožní obsah paměťové karty v zařízení nasdílet jako disk k PC přes USB.

martinf
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: stř lis 11, 2009 22:23
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od martinf » pát lis 20, 2009 18:06

Vlasta_CZ píše:2 x snimky - vyreseno
takze vybrat album, alba "vse" a potom v nabidce "Nastavit album jako oblibene"
Neni to z me hlavy, jen mirne upresnene, ale na strankach Sunnysoftu to v diskuzi k HD2 napsal uzivatel Milan. Takze diky patri mu :-)
S tímto problémem jsem se potýkal také. Problém citovaného řešení je v tom, že když máš hodně fotek v různých albech, tak se ti v náhledu zobrazí všechny. Při cca 350 fotografiích v trochu lepší kvalitě (cca 1 MB), trvá jen načtení těch náhledů dost dlouho.
V té diskusi na sunnysoftu bylo i řešení typu "pro Tomas. Vypni si v Album/Nabídka/možnosti volbu opakovat a všechny fotky se zobrazí jednou, tedy správně." Bohužel se obávám, že tahle volba se váže na opakování Slideshow. Bohužel proto, že nemám českou verzi, takže odhaduji. Ale ani to vypnutí opakování slideshow není na škodu :-)
Nicméně, nastavil jsem si jako default svoje vlastní album - jakékoliv, nastavil jsem si, aby se mi fotky z mobilu ukládaly na kartu. Pak se ukládají na kartě do adresáře "\DCIM\100Media". Adresář v paměti přístroje "\My documents\100Media" by měl zůstat prázdný. A fotky bys měl vidět jen 1x :-)
Po krátkém experimetu jsem došel k názoru, že stačí, když nebude na Oblíbené (Favorite) nestaveno album 100MEDIA. Je to teda docela pakárna, ale je to tak, když pokaždé musím lovit album s fotkama, ale je to tak. Takto to asi soudruzi od HTC nemysleli....

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od jacek » pát lis 20, 2009 18:29

Ahoj všem vlastníkům HD2, zde řeší dosti nepříjemnou situaci s SMS : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584696" onclick="window.open(this.href);return false;, jak jste natom vy?

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů