HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
To MrGespant: Zapínáš rádio se zapíchlejma sluchátkama? Jinak to nefachčí 
Prosil by som o radu. V počasí mám nastavené dve mestá. Ale keď prezerám počasie tak tam mám nastavené 3 položky a tou treťou je miesto mesta tzv. umístnení a toto sa mi zobrazuje aj na hlavnej stránke a nepodarilo sa mi to nastaviť tak aby mi to zobrazovalo prvé mesto. Kde robím chybu?
Nejdřív čti, než začneš raditPistolník wrote:To MrGespant: Zapínáš rádio se zapíchlejma sluchátkama? Jinak to nefachčí
Fakt nejsem BFU, abych tam ty sluchatka nestrcil, kdyz to vyslovne po me vyzaduje a jeste mi spusti odpocet.
Sluchatka zastrceny, aplikace se spusti, chvilku se tocej ty ctyri barevny tecky a pak to spadne...
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 19, 2009 18:34) --
Tak problém s FM rádiem na HTC HD2 vyřešen.
Souvisí to s Bluetooth a TomTom7... Když nainstalujete TT7 a poté resetujete, tak se Vám objeví hláška o chybě s programem Bttrayce.exe při bootování HD2. Jak to vyřešit najdete http://www.htcforums.com/touch-pro2-rho ... t2438.html. Tento problém vyřešil i problém s tím, že nechtělo naběhnout rádio.
Doufám, že to někomu dalšímu pomůže, mě to stálo pár hodin života, tak snad je někomu ušetřím...
Zdravím, prosím o radu. V PDA ASUS 639 používám navigaci iGO. Po zkopírování do telefonu a instalaci se mi to nerozjede, co dělám špatně, nebo jsou vůbec ty soubory i pro telefon? Moc děkuji za radu.
-
fido_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: IP4 16GB
Urcite pomuze. Jen skoda, ze jsi to nenapsal rano, mohl jsem si usetrit HRMrGespant wrote:Souvisí to s Bluetooth a TomTom7... Když nainstalujete TT7 a poté resetujete, tak se Vám objeví hláška o chybě s programem Bttrayce.exe při bootování HD2. Jak to vyřešit najdete http://www.htcforums.com/touch-pro2-rho ... t2438.html. Tento problém vyřešil i problém s tím, že nechtělo naběhnout rádio.
Doufám, že to někomu dalšímu pomůže, mě to stálo pár hodin života, tak snad je někomu ušetřím...
Zdravim všetkých, otázka trochu mimo aktualnej debaty, - neviete niekto o možnosti pripojenia bluetooth myši na HD2?
tak jsem dneska zprovoznil maily a koukal jsem že čeština v textu zajímavá. českou diakritiku skoro dobře, zatím se mu nelíbí š.
Nevite nekdo, proc kdyz si dam v Senze Fotografie a videa a kliknu na obrazek, spusti se Album ( obrazek na cely displej ) a potom posunu na dalsi, tak tam je opet stejny ??? Proste vsechny obrazky jsou pri listovani v albumu 2 x
Je to videt i ve videu u Jirky Hrmy http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... w&iden=203.... A to od 2:53 do cca 3:00...
Nevite nekdo, pls, jak se toho zbavit ??? Asi pujde o bug...
Je to videt i ve videu u Jirky Hrmy http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... w&iden=203.... A to od 2:53 do cca 3:00...
Nevite nekdo, pls, jak se toho zbavit ??? Asi pujde o bug...
Vlasta_CZ: Taky mě to překvapilo, i když až při natáčení videa, předtím jsem si toho nevšiml, tak nevím, zda se tak aplikace chovala od samého začátku nebo až po určité době. Ale je docela možné, že jde o bug, uvidíme, co na to ostatní.
Zdravím, četl jsem něco o připojení k internetu ale jaksi né to co bych potřeboval u mého starého HD jsem si musel stáhnout prográmek aby se mi automaticky nepřipojoval tuším se to jmenovalo Modaco Nodata jak to funguje u nového je nějaká vychytávka přímo ve win a nebo se musí použít program třetích stran ?
error17: Už se to řešilo na předchozích stránkách. V systému nic takového dostupné není, takže buď vůbec nenastavovat datový profil nebo použít NoData patch.
Opravdu nikdo nemáte stejný problém? Přišel jsem na jeden trik - stačí v přehledu komunikace s člověkem kliknout na poslední zprávu (vyjede menu, co se zprávou) a hned nabídku zavřít, pak lze psát hned. Ale překvapuje mě, že to dělá už teď. Jak se to bude chovat až těch zpráv bude u jednoho člověka 200, 300?Frankx wrote:A další věc, která mě docela rozčiluje - když rozkliknu zprávu (přejdu do přehledu SMS komunikace s daným člověkem), musím nejdřív počkat než se všechno načte a až pak psát odpověď (do té doby můžu klikat na místo pro psaní odpovědi jak chci, ale telefon to ignoruje) - dá se toto nějak opravit? Mám tam asi 20 zpráv (delších) a je to hrůza...
A ještě jedna věc, to je hudební přehrávač - máte s ním někdo problémy? Mně za celou dobu přehrál snad jedinou písničku celou, jinak přehraje pár sekund, pak všelijak přetáčí, hraje kus z jiné písničky, pak se vrátí. Nebo přestane hrát úplně a nahodile zase začne. Jediným bezpečným řešením byl buď restart nebo odstranění všech mp3 z karty :-\
-
t.prochazka
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Tak už mám taky HD2. Akurát jsem zapomněl, že mám nárok na dotovaný telefon a koupil ho v normálním obchodě, tak kdyby někdo chtěl, můžu ten dotovaný někomu objednat a prodat o pár stovek levněji, než je nejlevnější cena v eShopech 
Jinak jsem zatím spokojený.
Každou fotku mám v albu skutečně 2x. To bude asi nějaký bug.
Někdo se ptal, že má na hlavní stránce jiné město, než si vybral v počasí. To se musí před Nabídka -> Nastavení místního času ->a město nastavit tam.
Připojení k Internetu přes Vodafone fungovalo okamžitě, nemusel jsem nic nastavovat.
Ty HTC zprávy vypadají hezky, ovládají se dobře, ale jinak jsou nepoužitelné. I v klasickém zobrazení neumí pracovat s podsložkami, dříve jsem příchozí SMS třídil do 3 složek (pomoci MagiCall2). Taky jsem naimportoval SMS z mého starého telefonu, několik stovek SMS, a prvotní načtení každé složky je ukrutně pomalé. Rovněž jsem nenašel možnost jak rychle označit a smazat více zpráv najednou. Postě tohle mě zklamalo.
Taky je škoda, že v HTC Sence není jedna karta, která by zobrazovala pluginy ze standardního WM homescreenu.
Taky bych potřeboval na Win klávesu namapovat AltTab.exe pro rychle přepínání mezi aplikacemi nebo něco jiného co by zobrazilo přehled spuštěných aplikaci s možnosti rychlého přepnutí. Otvírání start menu touto klávesou je zbytečné, jde to přece i na displeji.
Kompas mě svou přesností tak neohromil, ale zkoušel jsem to zatím jen v místnosti. Parádní je, že je to integrované s google mapama, takže ve spojení s GCzII vhodné i na Geocaching.
Perfektní taky je, že GoogleMapy fungují i bez GPS, jen podle vysílačů a to docela dost přesně (ne tak přesně jako GPS
). GPS i v místnosti v klidu zachytí 6 satelitů
iGO8 už jsem zkoušel, běží skvěle, ale nefunguje ani multitouch, ani G-Senzor ( i když iGO potřebuje pro změnu orientace restart)
Co se ovládání týče, tak dá se to i v tom TotalCommanderu. Kupodivu největší problém mám s tím Twitterem integrovaným v Sense, když tam chci kliknout na URL v příspěvku, to je porod. Nechápu, proč Otevřít odkaz není v té nabídce, co se zobrazí když na ten tweet kliknu. V aplikacích třetích stran, které mají standardní windows kabátek by hodně pomohlo, kdyby Windows uměl zaokrouhlit dotyk na nejbližší prvek, například checkboxy jsou problém. Na obrazovce je checkbox, kolem něho široko daleko nic a člověk se musí přesto strefit přesně.
Jinak se mi HTC Sense v celku líbí, až na drobnosti, ale ocenil bych možnost se občas přepnout na standardní windows homescreen, jako to jde třeba SPB Mobile Shell.
Jinak jsem zatím spokojený.
Každou fotku mám v albu skutečně 2x. To bude asi nějaký bug.
Někdo se ptal, že má na hlavní stránce jiné město, než si vybral v počasí. To se musí před Nabídka -> Nastavení místního času ->a město nastavit tam.
Připojení k Internetu přes Vodafone fungovalo okamžitě, nemusel jsem nic nastavovat.
Ty HTC zprávy vypadají hezky, ovládají se dobře, ale jinak jsou nepoužitelné. I v klasickém zobrazení neumí pracovat s podsložkami, dříve jsem příchozí SMS třídil do 3 složek (pomoci MagiCall2). Taky jsem naimportoval SMS z mého starého telefonu, několik stovek SMS, a prvotní načtení každé složky je ukrutně pomalé. Rovněž jsem nenašel možnost jak rychle označit a smazat více zpráv najednou. Postě tohle mě zklamalo.
Taky je škoda, že v HTC Sence není jedna karta, která by zobrazovala pluginy ze standardního WM homescreenu.
Taky bych potřeboval na Win klávesu namapovat AltTab.exe pro rychle přepínání mezi aplikacemi nebo něco jiného co by zobrazilo přehled spuštěných aplikaci s možnosti rychlého přepnutí. Otvírání start menu touto klávesou je zbytečné, jde to přece i na displeji.
Kompas mě svou přesností tak neohromil, ale zkoušel jsem to zatím jen v místnosti. Parádní je, že je to integrované s google mapama, takže ve spojení s GCzII vhodné i na Geocaching.
Perfektní taky je, že GoogleMapy fungují i bez GPS, jen podle vysílačů a to docela dost přesně (ne tak přesně jako GPS
iGO8 už jsem zkoušel, běží skvěle, ale nefunguje ani multitouch, ani G-Senzor ( i když iGO potřebuje pro změnu orientace restart)
Co se ovládání týče, tak dá se to i v tom TotalCommanderu. Kupodivu největší problém mám s tím Twitterem integrovaným v Sense, když tam chci kliknout na URL v příspěvku, to je porod. Nechápu, proč Otevřít odkaz není v té nabídce, co se zobrazí když na ten tweet kliknu. V aplikacích třetích stran, které mají standardní windows kabátek by hodně pomohlo, kdyby Windows uměl zaokrouhlit dotyk na nejbližší prvek, například checkboxy jsou problém. Na obrazovce je checkbox, kolem něho široko daleko nic a člověk se musí přesto strefit přesně.
Jinak se mi HTC Sense v celku líbí, až na drobnosti, ale ocenil bych možnost se občas přepnout na standardní windows homescreen, jako to jde třeba SPB Mobile Shell.
Zdravím. Asi jsem našel bug. Najeďte v sence na záložku internet (nezapinejte operu) a do vyhledávacího okénka napište: "hd2 navod" a kliknete na lupu. Bud se nic nestane (nezapne se opera a telefon nic negoogloje), nebo na Vas vyskoci chyba. kdyz po teto chybe vypnete sence, tak se po chvilce zakousne startmenu. Dela Vam to taky?
- flatliners
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray
jo máš pravdu,přesně tak se dějě i s tim kousnutim sense.ale když napíšu třeba hd2 cz tak to jede normálně.zvláštní...
Nezabíval jste se nekdo proč je v albu s fotkama vše dvakrat...? docela me to štve...
Ahojte. Nema niekto z vas problem so zasekavanim sms? To znamena napisem sms a ona sa neodosle.
Musim restartnut telefon a napisat este jednu aby to preslo a potom mi pridu dve dorucenky. Stava sa to dost casto a stve ma to..
Dakujem za odpovede..
Musim restartnut telefon a napisat este jednu aby to preslo a potom mi pridu dve dorucenky. Stava sa to dost casto a stve ma to..
Dakujem za odpovede..
BINY1
je to asi bug v českej verzii
je to asi bug v českej verzii
Ty jo lidi byl jsem pro HD2 pevne rozhodnut...byl by to muj první dotykáč takže sem se nějakýho ovládání nebál...neměl bych s čím srovnánav...ale začíná mě děsit ta zabugovanost...chtel jsem se teda zeptat jak je to s tema fotkama?to jsou i v telefonu 2x(zabíraj teda místo) a co ten vynález s tema sms jak je to načítá?Myslel jsem že to je nejvýkonější telefon a ne abych to každou chvilku na něčem zamrzlo:D...a pak me malinko děsí furt nějaký ty upravy registu:D...koukám že to bude chtít chvilku hrání s telefonem než bude fungovat podle mých představ:D...Nebo myslíte že to vše zvládnu když to bude muj první dotykáš a ještě s WM?
-
fido_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: IP4 16GB
Na prvni FW tech bugu zase neni tolik a vetsine jde upravou v registru odstranit.
Zvladnes to urcite, zas tak slozite to neni.
Zvladnes to urcite, zas tak slozite to neni.