Půjde remapovat tlačítka na HD2?
Ahoj, zatím to vypadá, že si v lednu budu kupovat HD2. Hardwarová klávesnice mi nechybí, co mi ale chybí, je směrový kříž, nebo aspoň šipky doleva/doprava(na hry). Už se současnym TyTNem používám takovej remapovací software AEKMapper, myslíte, že těch dolních 5 tlačítek na HD2 bude taky remapovatelnejch, že bych si tam udělal aspoň ty šipky do stran?
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
První a třetí jde určitě, druhé mám dojem, že nejde a ostatní se musí zkusit.
Pak jdou přemapovat ještě ty boční na ovládáná hlasitosti. Já to dělám pomocí AEButton Plus, protože umí spoustu dalších věcí, např. jednoduchý taskmanager nebo otáčení displeje,
Pak jdou přemapovat ještě ty boční na ovládáná hlasitosti. Já to dělám pomocí AEButton Plus, protože umí spoustu dalších věcí, např. jednoduchý taskmanager nebo otáčení displeje,
-
fido_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: IP4 16GB
Ja mam premapovany 3. a 4., take pomoci AEB.
já se snažim přijít na to jak namapovat d-pad na g-sensor to by na hry bylo určitě užitečný, zatím jsem zkoušel gcontroller ale ten mi funguje jen na manilu, bohužel další aplikace se daj přiřadit jen pomocí vytažení a zatažení stylusu což na hd2 nejde (dá se nějak simulovat vytaženi stylusu na hd2?)
http://www.youtube.com/watch?v=oz0-IDQ1MRs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=oz0-IDQ1MRs" onclick="window.open(this.href);return false;
Chtěl jsem se zeptat, jak nastavim postanní tlačítka zpět na úpravu hlasitosti? Nějak se mi povedlo, že mi posouvají nahoru a dolu v menu, ale neupravují hlasitost. Děkuji za radu...