Light senzor

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
jirka_h
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon říj 04, 2010 16:58
Zařízení: omnia pro

Light senzor

Příspěvek od jirka_h » ned říj 17, 2010 17:24

Zdravím všechny, mám dotaz.
Po instalaci O2Compas a MToolbox (mimochodem šikovné free) jsem nerozchodil funkci měření intenzity světla. Ukazuje pořád tmu...... Přitom normálně funguje (stmívá a rozsvěcí display). Nevíte někdo čím by to mohlo být?
Díky Jirka

Georgee
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát kvě 28, 2010 17:12
Zařízení: Samsung Omnia PRO

Light senzor

Příspěvek od Georgee » ned říj 17, 2010 19:34

U O2Compas měření intenzity světla s Omnií pro bohužel neběhá, psal to i sám autor aplikace. Předpokládám, že u MToolboxu to bude ze stejného důvodu. Jinak řečeno, problém není u tebe a asi to ani nijak neovlivníš...

jirka_h
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon říj 04, 2010 16:58
Zařízení: omnia pro

Light senzor

Příspěvek od jirka_h » ned říj 17, 2010 20:13

Aha, to je škoda. Nevíte někdo o nějaké aplikaci která by to uměla?

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Light senzor

Příspěvek od danri » ned říj 17, 2010 22:06

Zkus \Windows\LightSensorTest.exe, dej si někam zástupce a nemusíš nic shánět.
Nebo *#0*#

jirka_h
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon říj 04, 2010 16:58
Zařízení: omnia pro

Light senzor

Příspěvek od jirka_h » stř říj 20, 2010 13:26

Díky, vyzkouším.

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Light senzor

Příspěvek od rybar73 » pon lis 01, 2010 12:02

Jinak zadnou jinou aplikaci ani nesezenes. Problem je v Samsungu a jeho SDK pro vyvojare zde totiz neni lghtSenzor (ani proximity Senzor) podporovan.
Pro me zahada ale je to tak...

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Light senzor

Příspěvek od KVARK » pon lis 01, 2010 18:02

Ale pár výjimek se i tak najde. Třeba efektní zamykátko Pocket Shield podporuje hned několik senzorů z Omnie 2 a Omnie Pro.

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Light senzor

Příspěvek od rybar73 » pon lis 01, 2010 18:27

No tak to je jenom dobre :-) Nicmene zminovany PocketShield ma podporu proximitySeznoru pro OmniiPro jen na papire (zkousel sem teda nejakou testovaci verzi z jejich fora)

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti