Telefon - není signál

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
Womáčka
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon lis 30, 2009 20:16
Zařízení: OmniaPro B7610

Telefon - není signál

Příspěvek od Womáčka » pát říj 08, 2010 21:00

Zdravím,
tak po půl roce používání je tu první porucha.
Zařízení funguje bezvadně, ale telefon nemá signál a nebo když náhodou má (na liště se ukazuje) a chci uskutečnit hovor,tak nejsem připojen k síti (ikonka anteny s vykřičníkem). A špatným signálem to nebude,jelikož jsem doma a normálně mívám plný signál.
Tenhle problém se objevil až dneska odpoledne. Zkoušel jsem už všechno možný, napřed jen hard reset a nakonec i flashnout originál JC2 ROM se vším všudy. No a bohužel to nepomohlo.
Asi to bude HW problém,jelikož poslední romku jsem flashnul asi před 14dny a všechno fungovalo normálně až do teď.
Nemá náhodou někdo stejný problém? Asi mi nezbyde nic jiného než telefon reklamovat,že?
Díky za rady

Uživatelský avatar
h00ked
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: čtv črc 29, 2010 14:16
Zařízení: Samsung nexus S
Kontaktovat uživatele:

Re: Telefon - není signál

Příspěvek od h00ked » pát říj 08, 2010 21:10

Neflashoval si i nahodou radio? V tom by mohl byt imho problem

Sent from my HTC Desire

Womáčka
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon lis 30, 2009 20:16
Zařízení: OmniaPro B7610

Telefon - není signál

Příspěvek od Womáčka » pát říj 08, 2010 21:30

Flashoval,ale až po tom, co to dneska přestalo fungovat. Do tý doby jsem flashoval jen PDA (nb0),zbytek byl originál od koupi.

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Telefon - není signál

Příspěvek od KVARK » sob říj 09, 2010 16:30

Pokud jde o závadu antény, tak se dá většinou vyřešit i manuálně. Oddělej zadní kryt a nech Omnii zaplou. Měl by jsi tam někde (nad baterií) najít takový vsazený kulatý knoflík. Nemám teď na mysli resetovací tlačítko. Je v něm tenká škvíra. Pokud do něj zasuneš nějaký dostatečně tenký a krátký kovový drátek, tak by měl být signál zase OK. Pokud jsi to udělal správně, signál by měl naběhnout do sedmi sekund. Ale jak říkám, ta závada může to být i něčím jiným...

Womáčka
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon lis 30, 2009 20:16
Zařízení: OmniaPro B7610

Telefon - není signál

Příspěvek od Womáčka » sob říj 09, 2010 23:08

Jasně,taky jsem se na ten konektor díval a zkoušel do něj vložit drátek. Ale i tak nemám žádný signál.
Je ale zajímavé,že pokud vytočím *#0228# a doklikám se do menu se sílou signálu,tak mi to nějaké hodnoty ukazuje.
Dneska jsem pročítal forum na modacu a pár lidí má stejný problém:
http://www.modaco.com/content/i8000-ver ... o-network/
http://www.samsung-omnia.org/general-sa ... icseen#new
Ale tak ve čtvrtek odnesu telefon na reklamaci,tak uvidíme co mi řeknou.

-- úte říj 12, 2010 10:22 --

Chtěl bych se ještě zeptat na jednu věc.
Byl v krabičce taky záruční list, nebo mi stačí jen faktura na reklamaci? Ať hledám, jak hledám, tak záruční list nemůžu najít. :cry:

Uživatelský avatar
V3nd4
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned lis 15, 2009 10:53
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Telefon - není signál

Příspěvek od V3nd4 » úte říj 12, 2010 19:02

Já kupoval mobil od člověka, který ho měl z O2, takže naopak nemám fakturu a mám jen O2 záručák.

Womáčka
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon lis 30, 2009 20:16
Zařízení: OmniaPro B7610

Telefon - není signál

Příspěvek od Womáčka » úte říj 12, 2010 19:29

Díky, zašel jsem tam dneska mezi školou a byla tam pěkná slečna a říkala, že stačí i ta faktura. Prý pošlou telefon do servisního střediska a pak mi dají vědět co a jak.Tak uvidíme do měsíce. Sám jsem zvědavej co na to servis,pač jsem tam nahrál celou kompletní originál ROMku,tak by neměli poznat že jsem předtím flashoval neoficiální části ROM (nb0).

EDIT: Tak už mám telefon ze servisu doma a jediné co mi tam k opravě napsali je "práce Samsung lvl. 3". Takže z toho moc chytrý nejsem, ale hlavně že telefon zase funguje.

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host