Výkon

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
psychopat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv srp 14, 2008 10:58

Výkon

Příspěvek od psychopat » sob bře 27, 2010 11:59

Ahoj mám dotaz kdykoliv přepnu na výkon vysoký tak po nějaké době se hodí automatický, s ním mi příjde zařízení trochu pomalé s vysokým výkonem je vše v pořádku ale stále se přepíná do automatického režimu, můžete prosím pradit co a jak? Děkuji

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Výkon

Příspěvek od Tazz1 » čtv dub 01, 2010 22:37

A jak moc to žere baterku na rozdíl od toho automatického ?

rad3g
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: sob bře 13, 2010 8:44
Zařízení: Samsung OmniaPro

Výkon

Příspěvek od rad3g » sob dub 03, 2010 8:55

psychopat píše:Ahoj mám dotaz kdykoliv přepnu na výkon vysoký tak po nějaké době se hodí automatický, s ním mi příjde zařízení trochu pomalé s vysokým výkonem je vše v pořádku ale stále se přepíná do automatického režimu, můžete prosím pradit co a jak? Děkuji
Na jaké verzi wm se Ti to přepíná zpátky na auto ? Já to zkouším už asi 10 dní na wm 6.1 na max.výkon a nevrací se to ani po restartu.

-- sob dub 03, 2010 10:00 --
Tazz1 píše:A jak moc to žere baterku na rozdíl od toho automatického ?
Podle mých zkušeností po 10 dnech používání, to baterku nežere až o tolik víc jako na automatiku. Vydrž při mém používání na max.výkon asi 1,5 dne a na auto asi 2-2,5 dne. Zrychlení je dost patrné v celkových odezvách systému, ale i při přehrávání videa a používaní Tomtomu.

CJMonty
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte říj 13, 2009 12:48
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610, LG Optimus Black
Bydliště: Brno

Výkon

Příspěvek od CJMonty » ned dub 04, 2010 19:21

Figl je v tom ze se po nastaveni vysokeho vykonu musi telefon vypnout aby se nastaveni ulozilo... Softreset nestaci. Taky jsem nad tim nekolik dni badal, nez jsem na to prisel ;-)

rohlík
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned bře 21, 2010 17:30
Zařízení: OMNIA Pro b7610 / WM6.5CZ

Výkon

Příspěvek od rohlík » pon dub 05, 2010 22:46

Ahoj,, mě by zajímalo jak je na tom s výkonem po grafický stránce, funguje nekomu aplikace Diamond Hologram ?
mě to vždycky hodí hlášku že nemam podporu 3D :roll:

psychopat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv srp 14, 2008 10:58

Výkon

Příspěvek od psychopat » čtv dub 08, 2010 16:31

CJMonty píše:Figl je v tom ze se po nastaveni vysokeho vykonu musi telefon vypnout aby se nastaveni ulozilo... Softreset nestaci. Taky jsem nad tim nekolik dni badal, nez jsem na to prisel ;-)
Bohužel to dělá i tak po spuštění opět naskočí automatický.

Ioda
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 21, 2010 23:45
Zařízení: OmniaPro

Výkon

Příspěvek od Ioda » pát dub 09, 2010 22:12

Tak to tam budeš mít nějaký problém. Já normálně nastavím a nastavení běží bez nějakých resetů, nebo nutnosti vypínání. Zkoušel jsem to několikát tama a zpět a žádný problém. Bude asi chyba v programu - tvrdý reset už byl?

psychopat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv srp 14, 2008 10:58

Výkon

Příspěvek od psychopat » sob dub 10, 2010 12:24

Ahoj ne, ale takto to bylo již od úrvní nastavení. Vysoký výkon vydrží cca 10min a automaticky s přepně na automatický:) prý je již dostupná oficiální verze 6.5 tak bych ji zkusil. Když provedu Hard reset tak příjdu o všechny programy a kontakty vid?

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Výkon

Příspěvek od sh.a.rk » sob dub 10, 2010 17:41

Pred tym si vsetko zalohuj. Na kontakty maily sms appoiment ti staci PimBackup na cely system napr. SpbBackup

psychopat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv srp 14, 2008 10:58

Výkon

Příspěvek od psychopat » sob dub 10, 2010 21:15

Jenže spb backup mi zlobí, když dám vytvořit zálohu nabízí mi to pouze vlastní pamět mobilu a né ani moje uložiště ani paměťovou kartu a jelikož mě informuje že bude záloha cca 20MB nemohu zálohu vytvořit, můžete mi v tomto poradit? Díky moc

z.docekal
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř zář 09, 2009 13:06
Zařízení: samsumg galaxi SII

Výkon

Příspěvek od z.docekal » sob dub 10, 2010 21:30

Ja když zálohuju tak tak po potvrzení úplná záloha se mě objeví obrazovka kde je název souboru na kterej kdyz klepnu tak ho mužu změnit a položka umístění na kterou když klepnu tak se mi objeví všechny úložište (Moje úložiště, pamětová karta, my documents, vlastní) kde si vyberu kam zálohu uložím. Jestli problem přetrvává tak jedině hard reset.

psychopat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv srp 14, 2008 10:58

Výkon

Příspěvek od psychopat » ned dub 11, 2010 8:53

Já když na to klepnu tak se jakoby ta lištička nevyroluje a nic nevyjede. Myslím že hard reset v tomto případě není úplně to nejlepší právě proto chci zálohu provést abych při instalaci 6.5rom o vše nepřišel což hard resetem přijdu.

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů