Triky s REGISTRY

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
oLukash
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob črc 10, 2010 18:02
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Triky s REGISTRY

Příspěvek od oLukash » sob črc 10, 2010 18:08

Dobrý den, zkoušel jsem vámi výše publikovaný návod na aktivaci přední kamerky. Stručně, nejde to. Na úpravu registrů používám TC, novou hodnotu mám pojmenovanou správně i číslo v ní, pokud jako základ zvolím Decimalni, ani po několika restartech se nic neděje, pokud základ Hexadec. po restartu se změní opět na Decimalni a výsledek je opět nulový. :) Co s tím? Stalo se Vám to už někomu :?: :idea:

aiwo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát črc 16, 2010 18:46
Zařízení: B7610XXIH1

Triky s REGISTRY

Příspěvek od aiwo » sob črc 17, 2010 12:13

zdravim, chtel bych se jenom zeptat, kdyz uz se tu probiraji ty registry, jestli neni mozny, ze mam neak spatne nastavenej fotak, ponevadz kdyz vyfotim fotku, tak se ulozi, ale pote uz nejde zobrazit..ani v telefonu, ani v pocitaci..mam ten telefon dva dny a dela to uplne od zacatku, i po hard resetu..nevite nekdo, cim by to mohlo byt..?? diky..

-- sob črc 17, 2010 13:17 --

jeste takova mala pripominka..kdyz sem aktivoval predni fotak, tak ten jede, foti, normalne de fotky prohlizet..ale hlavni fotak nic..fakt dekuju, jestli nekdo poradi..

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Triky s REGISTRY

Příspěvek od TIePEK » ned srp 01, 2010 23:56

ahoj .ky ...
mno pokud ti to dělá už od začátku a dokonce i po hard resetu tak to je vadný kus ... zkusil bych reklamaci

jirka_h
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon říj 04, 2010 16:58
Zařízení: omnia pro

Triky s REGISTRY

Příspěvek od jirka_h » sob říj 30, 2010 22:23

tak mi nefunguje ani tohle, http://i900.cz/viewtopic.php?f=28&t=363 ... ser#p24678" onclick="window.open(this.href);return false;
a ani tohle, http://www.i900.cz/viewtopic.php?f=32&p=41737" onclick="window.open(this.href);return false;
nevíte někdo něco co by fungovalo?

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Triky s REGISTRY

Příspěvek od KVARK » ned říj 31, 2010 18:38

100%ní řešení je jen jedno: zbavit se té pomalé a nespolehlivé aplikace od Samsungu a použít výchozí psaní SMSek od Microsoftu. Používám a už žádné problémy neřeším.

fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 178
Registrován: stř zář 09, 2009 15:49
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

Triky s REGISTRY

Příspěvek od fore » úte lis 09, 2010 12:56

caute , prosimvas , mohl byste mi rict , kde presne zmenim tu uvitaci melodii , obrazek ? hledal sem , ale nenasel , a popr. jak vypnout uvitaci obrazek a melodii od operatora. dik !

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Triky s REGISTRY

Příspěvek od danri » úte lis 09, 2010 17:08

Málo si hledal :-)
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=128&t=19080
A s melodií to bude asi podobně, ale to jsem nezkoušel. PowerOn.wav, PowerOff.wav

Pajda75
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned led 23, 2011 20:17
Zařízení: Samsung GT B7610 Omnia Pro

Triky s REGISTRY

Příspěvek od Pajda75 » pát led 28, 2011 22:13

Zdravím,

mám krátce B7610 a líbí se mi některá nastavení v reg. Když ale chci hodnoty přepsat, hlásí mi " přístup byl odepřen "
Používám " mobile registryeditor" Neví někdo co dělám špatně nebo co bych měl udělat?

Děkuji P.

Petrzet
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned bře 16, 2008 14:12
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610
Bydliště: Krmelín

Triky s REGISTRY

Příspěvek od Petrzet » úte dub 12, 2011 19:24

Zdarec,mam dotaz.
Jde nejak nastavit v registrech nekde dobu sviceni hardverove klavesnice?
Zhasina po dost kratke dobe a me to dost stve kdyz v noci na ni nevidim.
Mam ofiko rom a nehodlam menit.
Diky za odpovedi.

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Triky s REGISTRY

Příspěvek od HADES » ned dub 17, 2011 7:38

Už se tu několikrát řešilo, zatím (a asi nikdy nebude) neexistuje řešení tohoto problému

Zdenda001
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 13, 2011 12:49
Zařízení: Samsung omnia pro B7610, Samsung galaxy s2

Triky s REGISTRY

Příspěvek od Zdenda001 » stř črc 13, 2011 12:59

Pokouším se aktivovat přední kameru přesně podle návodu na začátku. Prosím o pomoc jak mám přidat ten DWORD: SupportFrontCamera = 1.
Díky za pomoc.

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů