Triky s REGISTRY

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Okena
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv bře 18, 2010 10:53
Zařízení: samsung

Triky s REGISTRY

Příspěvek od Okena » úte bře 23, 2010 15:13

Třeba sem ještě někdo přijde. Jsem asi levej ale zkoušel jsem zatím jen oddělat ty bubliny při odchozích sms ale ač mám v registrech danou 0 a vypnutej a zapnutej telefon tak to bohužel pořád naskakuje. Taky bych chtěl napsat, že mně to už funguje :tlem: a hodnota 0 tam je pořád a nic. asi to obrečím

-- stř bře 24, 2010 10:56 --

tak nakonec to všechno funguje.sice se to neaktivovalo hned, ale po neklikatym restartu kdyz jsem na to uz rezignoval tak to naskočilo.díky za super fígle

DraCZECH
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř úno 17, 2010 19:59
Zařízení: Samsung B7610 OmniaPro

Triky s REGISTRY

Příspěvek od DraCZECH » stř bře 24, 2010 17:35

Nevím proč, ale ty bubliny mi fungují trochu prazvláštně. Normálně je bublina vypnutá (po zásahu do registru se už nezobrazuje). ALE když přepnu do režimu vybrací, bublina zase skáče. To se mi nepodařilo v registrech eliminovat. Jestli to tam někde je, tak jsem to neviděl. Každopádně bublina vyskakuje v tom profilu vibrací. A pak vyskočí ještě u další zprávy, i když přehodím profil. (Změním na vibrace, po škole zase na vyzvánění. A bublina naskočí u první zprávy, kterou po tom přehození odešlu. Pak už ne.) Zvláštní, ale je to tak...

barki82
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv led 14, 2010 8:11
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610
Bydliště: Bratislava, Slovakia

Triky s REGISTRY

Příspěvek od barki82 » čtv bře 25, 2010 19:35

Prikladam instalacny subor pre aktivovanie automatickej aktualizacie dat v Xtra vzdy ked sa pripojite na lubovolnu siet Wifi. Je to urcene pre WM6.5, neviem ci to funguje aj pre WM6.1. V podstate to urobi rovnaku zmenu v registry ako to co som spomenul o 5 prispevkov vyssie. Len som to chcel ulahcit tim, ktori maju technicke problemy s editaciou registry
Xtra_WiFi_update_by_Barki82.cab
(383 bajtů) Staženo 80 x

tocy
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned lis 22, 2009 14:20
Zařízení: HTC Touch HD

Triky s REGISTRY

Příspěvek od tocy » úte bře 30, 2010 11:23

Potřeboval bych nějak v registrech vypnout automatickou aktualizaci knihovny v Samsung Media Playeru. I když knihovnu aktualizuju, tak po soft-resetu Media Player při spuštění hlásí, že byly nalezeny nové soubory a chce knihovnu opět aktualizovat. Musím to pak potvrdit nebo zrušit. Aktualizace trvá několik minut a otravuje. Chtěl bych to aktualizovat pouze ručně kdy budu chtít, ne automaticky.

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Triky s REGISTRY

Příspěvek od HADES » úte bře 30, 2010 11:48

není to asi úplně přesně to co hledáš, ale mrkni sem:
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 2&p=143227" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.modaco.com/content/i8000-ver ... ry-search/" onclick="window.open(this.href);return false;

miskin70
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát dub 02, 2010 4:36
Zařízení: B7610

Triky s REGISTRY

Příspěvek od miskin70 » pát dub 02, 2010 4:48

Google maps s diakritikou ...
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\FontAlias (implicitně tam není-musíte vytvořit nový klíč)
V tomto klíči pak hodnotu typu "řetezcový-string" se jménem "Small Fonts" a následujícím obsahem: tahoma.

Tomuhle přímo nerozumím, mohli by jste to lépe popsat nebo spíš sem dát obrázky jak to vypadá, jednodušší úpravy B7610 jsem v registrech podle zde uvedených návodů zvládl, ale na tohle si jen tak nevěřím.

Dále bych se chtěl zeptat, jestli je používání google maps nějak zpoplatněno (nikde jsem k tomu nic nenašel),mám aktivivaný od O2 intenet v mobilu za těch 150,- Kč s DPH.

Díky předem.

Amaja
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned dub 11, 2010 12:53
Zařízení: HTC HD2

Triky s REGISTRY

Příspěvek od Amaja » ned dub 11, 2010 13:22

Google maps:
Zpoplatnění z třetí strany není, ale pěkně nabývají data. Za 20 min. používání 58 MB - a protože jsem měla jen připojení naskok od Vodafone, jelikož všude vyžívám WIFI, účet byl 2600 Kč za těchto 20 min. :( !!!

xylo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv dub 22, 2010 10:14
Zařízení: B7610

Triky s REGISTRY

Příspěvek od xylo » čtv dub 22, 2010 10:20

Na upravu registru se mi osvedcil CeRegEditor http://ceregeditor.mdsoft.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;

Telefon musi byt pripojeny k pocitaci pres ActiveSync. Po spusteni aplikace se registry edituji primo na PC, na pocitaci jsou videt registry z telefonu. Program ma dalsi moznosti: zalohu registru, vyhledavani, Favorites...

Samozrejme si je treba davat pozor aby jste si nezmenili/nevymazali neco co nechcete a tim neuvedli telefon do nefunkcniho stavu!!!

Okena
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv bře 18, 2010 10:53
Zařízení: samsung

Triky s REGISTRY

Příspěvek od Okena » pát kvě 14, 2010 9:46

Nevíte zda se dá nějak v registrech pošolichat, aby se mi při odeslných sms objevovalo místo mého čísla, čislo nebo jméno na který to posílám? Přece jen když odešlu sms tak bych se občas rád podíval komu jsem co poslal třeba omylem za pytlovinu :)

DraCZECH
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř úno 17, 2010 19:59
Zařízení: Samsung B7610 OmniaPro

Triky s REGISTRY

Příspěvek od DraCZECH » pát kvě 14, 2010 10:04

Ty jo, to by se docela hodilo, jestli na to někdo přijde.
Sice jsem se za tu dobu, co mám Omnii naučil číslo přítelkyně a třech kamarádů, ale taky bych tam radši viděl jméno kontaktu a ne jenom číslo :)

straky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: úte úno 09, 2010 7:42
Zařízení: Samsung Galaxy S

Triky s REGISTRY

Příspěvek od straky » pát kvě 14, 2010 10:16

Okena píše:Nevíte zda se dá nějak v registrech pošolichat, aby se mi při odeslných sms objevovalo místo mého čísla, čislo nebo jméno na který to posílám? Přece jen když odešlu sms tak bych se občas rád podíval komu jsem co poslal třeba omylem za pytlovinu :)
To myslis jako, kdyz ti prijde smska o doruceni? A nebo kdyz koukas do odeslanych? Ja kdyz otevru odeslane, vidim uryvek textu co jsem napsal a pod tim cloveka, komu jsem to posilal (tedy jmeno, jak ho mam v tel. seznamu). Jeste podotknu, ze mam WM 6.5. a smsky jako thread.

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Triky s REGISTRY

Příspěvek od danri » pát kvě 14, 2010 10:25

Tohle už se tady řešilo.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 66&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Triky s REGISTRY

Příspěvek od rybar73 » pát kvě 14, 2010 14:40

Zdravim mozna ze se to tady uz nekde vali ale nasel jsem dva zajimave tipy.
1. pokud pouzivate alternativni zamykac napr S2U2 a predtim jste meli WM6.5 zamykac, tak muzete smele zamykac prepnout na "stary" a tim usetrite +-10MB volne RAM.
HKLM\Software\Microsoft\Shell\LockScreen\Enable = 1

2. Pokud nekoho trapi odezva HW tlacitek tak to se mi radne zlepsilo po zmenach na:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Keybd
"InitialDelay"=dword: dec 775
"RepeatRate"=dword: dec 23

Okena
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv bře 18, 2010 10:53
Zařízení: samsung

Triky s REGISTRY

Příspěvek od Okena » stř kvě 19, 2010 13:24

straky píše:
Okena píše:Nevíte zda se dá nějak v registrech pošolichat, aby se mi při odeslných sms objevovalo místo mého čísla, čislo nebo jméno na který to posílám? Přece jen když odešlu sms tak bych se občas rád podíval komu jsem co poslal třeba omylem za pytlovinu :)
To myslis jako, kdyz ti prijde smska o doruceni? A nebo kdyz koukas do odeslanych? Ja kdyz otevru odeslane, vidim uryvek textu co jsem napsal a pod tim cloveka, komu jsem to posilal (tedy jmeno, jak ho mam v tel. seznamu). Jeste podotknu, ze mam WM 6.5. a smsky jako thread.

JJ v odeslaných mám místo jména komu jsem to poslal jen moje číslo a nevím jak se to tam objevilo. Ale asi tam nainstaluju WM6.5. tak to třeba zmizí. Ale díky

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 212
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Triky s REGISTRY

Příspěvek od Tazz1 » pon kvě 24, 2010 21:52

rybar : těmi HW klávesami myslíš celou HW klávesnici ??

KAffee
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 30, 2010 14:44
Zařízení: b7610

Triky s REGISTRY

Příspěvek od KAffee » čtv čer 03, 2010 13:57

prosim o radu.používájm PHM dostanu se na změnu registru změnim ho na 0, kliknu na done a pak křížkem vypnu aplikaci.vypnu zapnu telefon kouknu do registru a zase tam je 1. a když udělám to samí a dám soft reset tak se mi to taky nezmění..co s tim ? :x

tak všude to funguje jenom u nastavování kontaktů sim, aby se neukazovaly se to neuloží...

matej.chuck
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte bře 09, 2010 10:56
Zařízení: Samsung Omnia PRO WM 6.5

Triky s REGISTRY

Příspěvek od matej.chuck » ned čer 13, 2010 18:08

Mám stejný problém... Prosím o pomoc... Už mě to pěkně štve...

KAffee
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 30, 2010 14:44
Zařízení: b7610

Triky s REGISTRY

Příspěvek od KAffee » pon čer 14, 2010 8:10

nejvíc mi to štvalo při psaní sms že sem hodinu zadával adresáta.vyřešil sem to ale jinak. PoužívámSPB Mobile Shell a zprávu píšu že si vyhledám kontakt a pak kliknu na poslat zprávu..mnohem rychlejší než jít ručně do zpráv a zadávat příjemce a sim kontakty mě neserou už

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Triky s REGISTRY

Příspěvek od danri » pon čer 14, 2010 14:00

Tak stejně to můžeš udělat i bez SPB. Kliknu na Telefonní seznam, vyberu kontakt a Odeslat zprávu.

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Triky s REGISTRY

Příspěvek od TIePEK » sob čer 26, 2010 20:52

našel sem řešení jak aby vám telefon zvonil hnedka ...
půjde to jen na určitých rom asi ... :D a mě to funguje ... tak třeba budeš taky patřit mezi ty šťastlivce ... ?

HKLM/Software/Microsoft/SimContacts/RadioEnableDelay
DWORD: 0

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů