Všeobecné dotazy, diskuze...

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 178
Registrován: stř zář 09, 2009 15:49
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od fore » pát čer 04, 2010 4:52

pane boze ..

Petula21
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 30, 2010 9:55
Zařízení: Samsung B7300 OMNIA LITE

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Petula21 » pát čer 04, 2010 13:32

Hezké odpoledne.Asi jsem tady mimo mísu ale zeptám se.Týden mám nový Samsung B7300 Omnia Lite.Protože už jsem potřeboval několikrát poradit tak jsem se zeptal na foru přímo k tomuto modelu.Ale jak je vidět tak tam nikdo nechodí a nebo nechcou poradit.nevím.Tak proto ta návštěva tady,neb si myslím,že ovládání bude asi podobné.Na začátek musím říci že jsem tak trochu s Omnií zklamán.Nevím zda to bude jen můj kousek a nebo i jiné ale dost šptně mě při hovoru protějšek slyší.Já slyším dobře.A ne jen jeden kontakt.Ale všechny s kterými mluvím.Nastavit hlasitost odchozího hovoru asi nejde nastavit.I hlasitost např.přehrávání písniček je dost bídná oproti SE W810i ktertý jsem měl předtím.
Další věcí která nejde je v přiřazování vyzváněcí melodie a fotografie kontaktu.Když v telef.seznamu u kontaktu dám Upravit tak další by mělo být Přidat pole a dál pole vyzváněcí tón dle návodu.Ale to tam vůbec není.
Zrovna tak jako u přidání fota u kontaktu.Když kliknu na malou fotečku u jména /kontaktu/ tak se ukáže pouze název a dál nic.Tak nevím co s tím.Setkal se s tím někdo?Poradíte?
Omlouvám se že se ptám jinde.Díky

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od danri » pát čer 04, 2010 14:27

Nemáš tam vůbec Přidat pole nebo až Vyzváněcí tón? Tlačítko přidat pole je až za posledním záznamem toho kontaktu který se chystáš upravovat. Musíš si to posunout nahoru nebo aspoň schovat klávesnici (je to pod ní). Když kliknu na fotku tak se mi ukážou všechny obrázky v telefonu, chvíli to trvá než se načtou.
Pokud chceš jinou melodii než je v telefonu tak si jí musíš dát do složky Moje úložiště/My Ringtones.
Pokud by to ani tak nešlo tak zbývá HR. Další řešení je nainstalovat si nějaký program který umí pracovat s kontakty. Třeba SPB Mobile Shell.
Hlasitost se dá ještě upravit v servisním menu pro zvuk. Tady se to řešilo tak mrkni http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 02#p122030" onclick="window.open(this.href);return false;

Petula21
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 30, 2010 9:55
Zařízení: Samsung B7300 OMNIA LITE

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Petula21 » pát čer 04, 2010 15:05

Ahoj.tak jsem až expost přišel na to.že to přiřazování se dá dělat jen u kontaktů uložených v Outloku a ne na simce.Teď už vím tedy jak na to.jen ještě vědět jak tam dostat melodie/písničky/který jsem si uložil na kartu.To samý s obrázky.zatím se mi ukazujou jen melodie který jsou interní a nadefinované.Sice je jich tam dost ale stojí za něco jen jedna.
za ten link na úpravu zvuku dík.Snad to bude sedět i u B7300 omnie Lite.
P:S: Vlqastně to jsi taky napsal kam ty písničky uložit.Dík.

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od danri » pát čer 04, 2010 15:39

Telefony jsou v tomhle směru skoro stejné takže by to mělo fungovat. Kontakty na simkartě mají samozřejmě méně možností. Já mám vždy všechny v telefonu.
Určitě pro svůj telefon můžeš načerpat spoustu informací (co se týká snímačů, úpravy registrů, různých aplikaci...) v tématech pro Omnii Pro a Omnii II.

Petula21
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 30, 2010 9:55
Zařízení: Samsung B7300 OMNIA LITE

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Petula21 » pát čer 04, 2010 18:40

Tak se přece jen další chybička vloudila. To Moje úložiště/My Ringtones. tam vůbec nemám,i když jsem to prohlížel odshora dolů několikrát.Ale něco mi říká,že by to mohla být aplikace Soubory ale jistej si nejsem.
S fotkama není problém,ty jsou v souborech a přiřadí a prezentují se OK.Ale ty skladby jsou tam taky ale nepřiřadím je.Jinak je přehraji.

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od danri » pát čer 04, 2010 20:12

Spusť si Správce souborů, tam by si měl mít Moje úložiště a v něm složku My Ringtones. A pokud jí tam nemáš tak ji vytvoř.

~Kocur~
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: úte zář 15, 2009 17:43
Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
Bydliště: Ostrava

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od ~Kocur~ » stř čer 09, 2010 15:58

Já bych se taky přidal s dotazem přemýšlel jsem že založím nový topic, ale nakonec to vyhrála tahle diskuze.
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o funkčním Androidu na B7610 upřímně už mě ten Windows pěkně stve v některých věcech i se všemi úpravami co jsem s ním udělal (úprava registrů, SPB shell, S2U2 apod.) Takže kdyby někdo s tím měl zkušenost rád se něco dozvím na anglických webech jsem se moc nedozvěděl.

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti