Všeobecné dotazy, diskuze...

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
rohlík
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned bře 21, 2010 17:30
Zařízení: OMNIA Pro b7610 / WM6.5CZ

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od rohlík » ned bře 21, 2010 18:47

Ahoj.. Jsem tu nový a mám celkem zájem o tenhle komunikátor ale jak to tu pročítám, tak mi přijde
že má nějak moc softwarových vad, nechtěl bych řešit proč to a to nejde a proč to padá atd chtěl bych komunikátor
bez problémů chci se hlavně zeptat těch co si ho koupily jestli by teď šli do něčeho jiného třeba Touch Pro 2 :???:

Uživatelský avatar
karelsid
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: stř úno 10, 2010 12:11
Zařízení: BlackBerry Z10

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od karelsid » ned bře 21, 2010 20:58

Já ho mám asi týden a na chyby si nemůžu stěžovat (doufám, že to nezakřiknu). Jen jednou se mi smazali data z paměťovky, ale to bylo kvůli chybě počítače během synchronizace. Na telefonu jsem po koupi udělal jen jednu zásadní změnu a to bylo vypnutí uživatelského prostředí od Samsungu a instalace SPB Mobile Shell. Pak už instalace programů podle preferencí.
A jestli bych měnil? Zatim ani náhodou, naopak koupil bych si ho hned znovu. Telefon jsem vybíral cca měsíc a čím víc jsem se v jednotlivých přístrojích hrabal, tak mi víc a víc vycházel jako vítěz tenhle přístroj. Ale to taky záleží na tom, co od toho telefonu chceš.

rohlík
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned bře 21, 2010 17:30
Zařízení: OMNIA Pro b7610 / WM6.5CZ

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od rohlík » ned bře 21, 2010 23:14

karelsid: Dobrý tak se po něm v týdnu mrknu, mají ho ElectroWorldu za lákavou cenu :idea:
ještě se zeptám na tu GPSku co to umí, dá se to plnohodnotně použit do auta nebo je to
jen marketingový tah a je to tam spíše pro parádu ? :roll:

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od HADES » pon bře 22, 2010 7:28

Je to plnohodnotně použitelné s kvalitním softwarem. Displej je dostatečně velký

Okena
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv bře 18, 2010 10:53
Zařízení: samsung

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Okena » pon bře 22, 2010 9:33

V electroworldu ho mají za 8 tis. kupoval jsem ho minulej týden. A abych řekl pravdu zatím s ním bojuju. Nebyl jsem zvyklej na tady takový operační systémy. Ale snad to nějak překousnu :grin:

rohlík
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned bře 21, 2010 17:30
Zařízení: OMNIA Pro b7610 / WM6.5CZ

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od rohlík » úte bře 23, 2010 17:49

Okena : Tak jsem ho dneska koupil a mam to taky tak, uplně se v tom ztrácím :lol:

All : nenašel by se někdo s kapkou volnýho času kdo by mi poradil pár věcí přes iCQ ? 202228141

Okena
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv bře 18, 2010 10:53
Zařízení: samsung

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Okena » stř bře 24, 2010 10:54

už se v tom toilik nestrácím ale dalo my to fušku :)

Ioda
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 21, 2010 23:45
Zařízení: OmniaPro

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Ioda » stř bře 24, 2010 19:43

Klucíííííííí !!!!!

komunista
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: úte říj 06, 2009 14:05
Zařízení: Google Nexus S, Samsung B7610, Motorola V500
Bydliště: Litomyšl

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od komunista » pát bře 26, 2010 16:06

Mám otázku jak se provede Hard Reset? Hledal jsem to tu a návod jsem nenašel! Děkuji

kenny46
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:53
Zařízení: omniaPro B7610

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od kenny46 » pát bře 26, 2010 16:16

pouzivate SPB mobile shell nebo samsung rozhrani?

T-ba
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř zář 30, 2009 12:57
Zařízení: DHD

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od T-ba » pát bře 26, 2010 17:25

TO komunista: Hledej... Hned na první stránce na to máš topic...

Nalim
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon bře 29, 2010 11:02
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Nalim » pon bře 29, 2010 11:18

Dlouho se mi nedařilo zprovoznit free verzi Smartmaps. Metodou pokusů a omylů jsem zhistil, že funguje nastavení GPS mobilu na COM 4 pro komunikaci s programem. Automaticky se pak ve Smartmaps nastavilo na COM 4 baurate na 57600.

Zkoušel jsem i jiné, jednoduché programy pro určení plohy ale bezvýsledně. Přitom identifikace souřadnic při zhotovení fotky probíhla spolehlivě.

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od pavel1tu » pon bře 29, 2010 20:47

A jaký je vlastně dotaz ?
SmartMaps mi fungují skvěle - koupil jsem verzi 1:10000 a GeoCaching je teď mnohem zábavnější :-)

Po detekci GPS se musí také ve SmartMapách to GPS zapnout - poté se objeví takové "bargrafy" vedle zeměkoule. Pokud máš povoleno stažení poloh družic z internetu, tak po stažení mi to pozici zobrazí za 15- 30 sec., pokud se data nestáhnou, může první výpočet pozice a zaměření družic trvat i 3 minuty :-(

Jinak proti SIRF III v mém Garminu je tento GPS čip nic moc - ale intuice zatím vždy pomohla najít kešku i při nepřesném zaměření ...

rohlík
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned bře 21, 2010 17:30
Zařízení: OMNIA Pro b7610 / WM6.5CZ

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od rohlík » čtv dub 01, 2010 23:49

Jde vám nastavit obrázek na lock screen ? Mě to nejde mám tam pořád modrou tapetu :(

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od danri » pát dub 02, 2010 6:05

Jde to v pohodě. Kde si to nastavoval?
Nastavení-Displej a osvětlení-Zamknout displej-Upravit displej zamknutého telefonu

rohlík
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned bře 21, 2010 17:30
Zařízení: OMNIA Pro b7610 / WM6.5CZ

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od rohlík » pát dub 02, 2010 11:04

Tam to mam nastaveny. ale nefunguje

lussiee
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř čer 02, 2010 21:22
Zařízení: Samsung B7610

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od lussiee » stř čer 02, 2010 21:38

Ahojky poradíte mi někdo jak nainstalovat Skype?

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř čer 02, 2010 22:36

2 lussiee: Co takhle přečíst si manuál od telefonu, případně strávit minutu hledáním na google nebo zde na fóru?

http://tinyurl.com/29z2nmc" onclick="window.open(this.href);return false;

lussiee
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř čer 02, 2010 21:22
Zařízení: Samsung B7610

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od lussiee » čtv čer 03, 2010 13:26

Poradte mi někdo prosím jak nainstalovat do telefonu Skype

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od danri » čtv čer 03, 2010 13:44

:idea: Skype nainstaluješ úplně stejně jako kteroukoliv jinou aplikaci :!: :tlem:

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů