Všeobecné dotazy, diskuze...

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od HADES » pát led 22, 2010 15:52

Upomínkovač určitě myslel nějaký kalendář, či agendu...tu bych ti doporučil použít instalovanou přmo od Samsungu. A v Shel si zobraz náhled kalendáře na hlavní obrazovce

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od pavel1tu » pát led 22, 2010 17:40

díky,

nechal jsem SPB Shell - tedy proti Samsungu je to SUPER
pak SPB Time - dokud jsem ho neměl, prostě mi nešlo měnit zvuky u budíku (nevím proč)
SPB Wireless monitor - holt si musím hlídat FUP :-), ale je to blbost, časem to asi zruším
SPB Phone Suite - ten mi udělal ty krásné 3D SMS a e-maily ? (pokud ne, tak jde taky)

vše ostatní jsem zrušil

moc dík za rady a přeji pěkný víkend (bude pěkně mrazivý)

PS: bojuji s přepínáním profilů vyzvánění (potichu, vlastní a tak) - zůstal mi tam zaseknutý vlastní a nic s ním nejde dělat

Ghanter
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 24, 2009 9:21
Zařízení: Samsung Gt-B7610

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Ghanter » úte led 26, 2010 20:00

Ahoj mám dotaz ohledně emailu....
Mám nastavený 3 účty a ani z jednoho se mi nestahujou maily :-(
Celý proces proběhne, tj. přihlášení, kontrola emailu a odhlášení, ale nikdy se mi maily nestáhnou i když je ve schránce mám. Na nokii mi to normálně fungovalo. Nevíte někdo v čem by mohla být chyba?

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od TIePEK » úte led 26, 2010 21:01

takže ...
TO pavel1tu : zvuky na budík stačí když si vytvoříš vložíš tu písničku kterou chceš aby Tě budila do "My Document" pak už bude ve víběru ...
SPB wireles je na tobě jestli potřebuješ nebo ne.
SPB phone suite :) musíš na obrazovku DNES a tam kliknout na ten program ... a zaregistrovat se jinak to bude pořád seknuté ;) ... a pokud to nemáš na obrazovce dnes tak si to musíš nastavit v nastavení aby se ti to tam zobrazilo a pak jak už jsem psal registrovat ...

TO Ghanter: promiň s tím neporadím :(

-- stř led 27, 2010 16:21 --

aaa mám tu malej problém ...
Když mě někdo prozvání tak se mi neukaže žádné telefoní číslo ... pač to típne dřív neže se mi tam něco zobrazí a když se podívám tak tam není napsaného vůbec nic ... :( nevíte jak to vyřešit ... už tři dny mi někdo prozvání jenomže nevím kdooo !?!

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Lamanai » čtv led 28, 2010 11:28

technicky to sice samotné jádro problému nevyřeší, ale pomůže ti to s identifikací

pokud na číselné klávesnici vyťukáváš číslo, nabízí ti to všechna čísla ve tvém seznamu... takže opsat a vyťukat, pak se ti jméno objeví, máš-li to číslo v kontaktech

možná by pomohlo i jen prozvonit to číslo a pak mrknout do protokolu hovorů

vlada2
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon pro 14, 2009 13:32
Zařízení: samsung b7610

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od vlada2 » čtv led 28, 2010 11:35

pavel1tu píše:
vlada2 píše:Netusi nekdo jak mam zaridit aby mi omnia stahovala maily ze vsech uctu? presel jsem na wm z se G900 a tam jsem jen kliknul stahnout vsechnu postu a bylo to a tady musim jednotlive odklikavat ucty, hruza. diky
podle mne volbou "vše odeslat a přijmout" se mi stáhne vše - ještě ověřím.
a ta volba je prosim kde? nemohu to nikde najit, diky

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od TIePEK » čtv led 28, 2010 13:20

aaa mám tu malej problém ...
Když mě někdo prozvání tak se mi neukaže žádné telefoní číslo ... pač to típne dřív neže se mi tam něco zobrazí a když se podívám tak tam není napsaného vůbec nic ... :( nevíte jak to vyřešit ... už tři dny mi někdo prozvání jenomže nevím kdooo !?!

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od pavel1tu » čtv led 28, 2010 13:23

Nevíte někdo jak přemapovat tlačítka ... ?
použíam SPB mobile shell 3.5.3 a tak mi je "pracovní" prostředí k ničemu ... a rád bych to přemapoval tohle tlačítko :)
a ještě to prostřední tlačítko mezi přijmout a položit ... bych rád namapoval Ou.key prostě jako u staré omnie :)

a jestli nejde změnit formát hodin na 24hodin místo nějakého AM nebo PM ... to mě moc nebere :(
Tlačítka - nastavení / osobní / tlačíka
čas - nastavení / systém /místní nastavení (malé "h" změn na velké H "H:mm:ss")
Pokud používáš SPB Shell vypni si Samsungáskej shell :-) ušetříš dost paměti a mě se to i zrychlilo

jinak podle dotazu je ti asi tak 11 let ?

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od HADES » čtv led 28, 2010 13:59

to TIePEK: tento problém je tu popsán snad už 5x a nikdo zatím nenašel řešení. Jak už jsem psal jinde, pokud tě někdo prozvání a ty víš kdo, tak se s ním domluv ať to nechá aspoň 2x zazvonit, pak se to jméno zobrazí. Zjistil jsem ale, že po flashi na WM6.5 je to lepší, asi tak o 30%, ale i tak je třeba to nechat zazvonit o trochu déle než jednou.

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od TIePEK » čtv led 28, 2010 15:48

TO pavel1tu: dík za rady ... ale už to někde je vyřešené xD už jsem dostal typy a triky :) ...
a pro tvou informaci není mi 11let ;) ... a myslím že jsem ti s nějakým problémem i poradil ... ;)
To Hades: jj vím a taky jsem právě nenašel řešení tak jsem zkusil :( ...

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od pavel1tu » čtv led 28, 2010 18:14

a pro tvou informaci není mi 11let ;) ... a myslím že jsem ti s nějakým problémem i poradil ... ;)
narážel jsem jen a pouze na ten jeden příspěvek :-D
musel jsem si ho 3x přečíst a stejně mi to nešlo do kebule :-P

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od TIePEK » čtv úno 04, 2010 16:24

Ahoj.ky lidi ...
měl bych malou prosbu neposlal by mi někdo nějakej free odkaz na iGO navigaci která se lehce kopíruje a instaluje a hl. zaručeně funguje na naších strojích ... ? a ještě kolik to zabere paměti ... ?
Prosím ...

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od pavel1tu » čtv úno 04, 2010 18:59

Už léta používám na všem co má WM IGO8

No aplikace zabírá pár-set kilo, ale mapy Evropy skoro 2G - a rozhodně ti ji nepošlu - docela si své licence vážím :-)

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od TIePEK » čtv úno 04, 2010 19:23

tak jo dík xD ... nechápu když mi neceš pomoc tak k čemu to tu píšeš ... :!: :?:
A já už jsem to našel ... fachá mi to ...

Odkaz na warez odstraněn. ziminix

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od danri » čtv úno 04, 2010 21:26

Kdyby sis přečetl první bod v pravidlech možná by si pochopil. Tohle už bylo klidně na ban.

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od pavel1tu » sob úno 06, 2010 16:17

Tak tak, stačilo přeci požádat přes PM :-)

když už se tu tak bavíme, rozchodil někdo SMART Maps - dostal jsem je k Vánocům a tak by to bylo SUPER je tu rozchodit :-) - nejsou sice na navigaci - neumějí routovat, ale jsou to nejlepší turistický mapy co jsem viděl - určitě se dají použít i na běžkách ....

Mixers
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: čtv dub 03, 2008 18:26
Zařízení: Xiaomi Hongmi

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Mixers » sob úno 06, 2010 23:53

caute, tak dneska jsem se stal taky majitelem Omnie pro :wink: mam dotaz. Nainstaloval jsem si tam par programku a her. Ale nektere jsou nefunkcni. snazil jsem se najit nekde "odebrat program" ale nenasel jsem.. dal jsem si to aj vyhledat a vyhodilo mi to napovedu, ze je to v nastaveni > system.. ale ono to tam neni.. kde to muzu najit? :)

edit: nevite o nejake programu, ktery zvlada prilozene titulky k filmy?

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned úno 07, 2010 2:07

Start-Settings-System-Remove programs , pripadne:
Start-Nastavení-Systém-Odstranit programy. Určitě to tam je, jenom jsi to asi přehlédl.

Titulky umí TCPMP, v sekci WM Software je i návod myslím, pohledej.

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od danri » ned úno 07, 2010 7:52

Ale on se asi jen tak nedostane do nastavení ve windows, protože to všechno nahrazuje Touchiwz.
V Touchwiz je to v Nastavení-Nastavení paměti-Hlavní úložiště.
Pokud chceš zpřístupnit Nastavení ve WM, tak běž v Touchwiz do Nastavení-Obecná nastavení-Uživatelské rozhraní Samsung Touchwiz a tam zruš Povolit rozhraní Touchwiz. Teď když klikneš na Start v levém horním rohu tak se ti rozbalí klasická nabídka WM a tam máš i Nastavení.

Mixers
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: čtv dub 03, 2008 18:26
Zařízení: Xiaomi Hongmi

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od Mixers » ned úno 07, 2010 10:17

to nastaveni v Touchwiz je fakt na houby. Tak jsem si ho vypnul. dik. ted idu zkusit ten prehravac :grin:

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů