Všeobecné dotazy, diskuze...

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Všeobecné dotazy, diskuze...

Příspěvek od TIePEK » čtv led 14, 2010 17:36

sem pište všechny vše co vás zajímá atd ... aby jste nemuseli zakládat další podsložky ...

a hnedka tedy začnu xD ...
Nevíte někdo jak přemapovat tlačítka ... ?
použíam SPB mobile shell 3.5.3 a tak mi je "pracovní" prostředí k ničemu ... a rád bych to přemapoval tohle tlačítko :)
a ještě to prostřední tlačítko mezi přijmout a položit ... bych rád namapoval Ou.key prostě jako u staré omnie :)

a jestli nejde změnit formát hodin na 24hodin místo nějakého AM nebo PM ... to mě moc nebere :(

Prosím Adminy aby toto téma nepřejmenovávali a ostatní aby psali dotazy SEM ;) :)

Uživatelský avatar
tgregi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: sob pro 26, 2009 22:19
Zařízení: Samsung omnia pro B7610

Dotazy ...

Příspěvek od tgregi » čtv led 14, 2010 18:27

nevite nekdo jestli se da omnia pripojit jako externi disk?

Ghanter
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 24, 2009 9:21
Zařízení: Samsung Gt-B7610

Dotazy ...

Příspěvek od Ghanter » čtv led 14, 2010 18:35

Najeď si do Nastaveni - Obecná nastavení - Připojení USB a tam musíš zaškrtnout Velkokapacitní paměťové zařízení :wink:

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Dotazy ...

Příspěvek od TIePEK » čtv led 14, 2010 19:38

Já nevím jak Ty ale já tam nic takového nemám ... kde přesně to má bejt ... ? v nastaveni - připojení a tam není nic s USB ...

dajda4603
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv led 07, 2010 6:36
Zařízení: B7610

Dotazy ...

Příspěvek od dajda4603 » čtv led 14, 2010 19:53

Je to to druhé Nastavení, co má jako ikonu velké modré ozubené kolo. Nikoliv to nastavení, co má ikonu žlutou složku a malé ozubené kolo. :wink:

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Dotazy ...

Příspěvek od TIePEK » čtv led 14, 2010 21:02

tak jsem taky hledal ... poprvé jsem to nejspíše přehlédl ...
Děkuju ... už to mám ...

Uživatelský avatar
tgregi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: sob pro 26, 2009 22:19
Zařízení: Samsung omnia pro B7610

Dotazy ...

Příspěvek od tgregi » čtv led 14, 2010 21:39

asi sem uplne blbej ale nemuzu to najit ani pres nastaveni start ani pres sbp... mam 6,5 anglickou verzi....

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Dotazy ...

Příspěvek od TIePEK » čtv led 14, 2010 22:31

v SPB shell to najdeš ve složce programy ... takové modré ozubené kolo ...
pod písmenem N :D

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Dotazy ...

Příspěvek od HADES » pát led 15, 2010 8:51

Zmáčkni prostřední tlačítko mezi Přijmout/Odmítnout hovor, potom je dole tlačítko Nastavení, dále Obecná nastavení a nakonec Připojení USB

FloydPink
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: ned srp 09, 2009 9:29
Zařízení: Nokia Lumia 630

Dotazy ...

Příspěvek od FloydPink » pát led 15, 2010 8:54

k těm hodinám. Start - Nastavení - Záložka System - System - Místní nastavení - Záložka Čas, tam už to najdes.

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Dotazy ...

Příspěvek od TIePEK » pát led 15, 2010 15:06

Heeej Díky ... :) veliké díky ...

-- pát led 15, 2010 20:33 --

Zajímalo by mě ... ta klávesnice se dá opravdu lehce vysunout ... :) :( a nevím jestli je to plus či minus ...
docela se bojím že se točasem ošoupe ... ? mám jí jenom 14dní a už to jde docela z lehka ... kdo jí má delé řekněte pls k tomu něco ... !!!

a nevíte někdo jak změnit výchozí prohlížeč ... ? mám nainstalovanou Operu10 a rád bych aby se otvírala ... když zapínám RSS ...

FloydPink
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: ned srp 09, 2009 9:29
Zařízení: Nokia Lumia 630

Dotazy ...

Příspěvek od FloydPink » pát led 15, 2010 21:09

no já ji mám z druhé ruky, byla používaná 4 měsíce a vysouvací mechanismus je celkem měkký oproti Xperii, nedokážu posoudit jak se choval když byla omnia nová.

K prohlížeči: když se zapne ta stará opera(9.5) tak jdi do nastavení, záložka pokročilé a zruš tam políčko "Nastavit Operu jako výchozí prohlížeč". No a u té nové (10) to zkus nechat zaškrtlé.

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Dotazy ...

Příspěvek od TIePEK » pát led 15, 2010 21:50

To už jsem zkoušel a bohužel to nejde :/ pořa´d se mi stránky z RSS objevují ve staré verzi ... v té Opeře10 nemůžu najít to nastavení ... abych to zaškrtl ...

a teď po těch 4měsících ... jak to ti to vyhovuje to vysouvátko ... ?

lumpatorek
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát led 15, 2010 22:18
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro

Dotazy ...

Příspěvek od lumpatorek » pát led 15, 2010 22:31

Zdravim, jiz asi tyden se snazim rochodit ruzne programy pres integ gps v Samsung B7610 Omnia Pro (o2) a uz jsem z toho vcelku na nervy :) Mam naistalovany TT7.910 a rozjedu jej jen, kdyz dam reset tim malym cudlikem na boku vpravo nahore, ale jen jednou, potom uz ne, jen se snazi hledat satelity a nic. Aplikace GCzII funguje normalne. Jak jsem se tu docetl, tak jsem zkousel i Gpsgate, ale tu mam cerno sedou, text neni videt, tak ani nevim a nemohu nastavit...cenim si jakekoliv rady...diky moc

FloydPink
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: ned srp 09, 2009 9:29
Zařízení: Nokia Lumia 630

Dotazy ...

Příspěvek od FloydPink » pát led 15, 2010 22:58

TIePEK píše:To už jsem zkoušel a bohužel to nejde :/ pořa´d se mi stránky z RSS objevují ve staré verzi ... v té Opeře10 nemůžu najít to nastavení ... abych to zaškrtl ...

a teď po těch 4měsících ... jak to ti to vyhovuje to vysouvátko ... ?
Jo vysouvání je v pohodě.

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Dotazy ...

Příspěvek od TIePEK » pát led 15, 2010 23:08

lumpatorek píše:Zdravim, jiz asi tyden se snazim rochodit ruzne programy pres integ gps v Samsung B7610 Omnia Pro (o2) a uz jsem z toho vcelku na nervy :) Mam naistalovany TT7.910 a rozjedu jej jen, kdyz dam reset tim malym cudlikem na boku vpravo nahore, ale jen jednou, potom uz ne, jen se snazi hledat satelity a nic. Aplikace GCzII funguje normalne. Jak jsem se tu docetl, tak jsem zkousel i Gpsgate, ale tu mam cerno sedou, text neni videt, tak ani nevim a nemohu nastavit...cenim si jakekoliv rady...diky moc
mno hele já doporučiji stáhnout spíš iGO8

Kód: Vybrat vše

http://www.i900.cz/viewforum.php?f=35
jedna z nejlepších navigací ;) ...
Jinak GPS v domě nerozběháš musíš chvilku vyčkat někdy klidně i 10min ... než ti telefon najde GPS ... je to jako signál ... na televizi těžko to chytáš v baráku ...

EHM tak jsem hledal jako zběsilí nějakej připomínkovač zmeškaných hovorů nebo SMS ... a mám to odzkoušené ...
DontForget

lumpatorek
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát led 15, 2010 22:18
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro

Dotazy ...

Příspěvek od lumpatorek » sob led 16, 2010 11:08

Nejde o to u okna, nebo venku, v jinem programu chytne gps hned.....zkusim to igo...

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Dotazy ...

Příspěvek od HADES » sob led 16, 2010 11:17

Je to problém TomToma a psalo se o tom snad všude, několikrát i tady. Pro použití TomToma potřebuješ GSP Gate nebo podobný software. Případně zkus GPSModDriver, měl by to taky řešit.
GPS Gate máš v nečitelném zobrazení protože jsi nepřepnul téma Windows Mobile. Musíš to přepnout na jiné barevné téma než černé

lumpatorek
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát led 15, 2010 22:18
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro

Dotazy ...

Příspěvek od lumpatorek » sob led 16, 2010 13:36

iGo funguje, diky za radu, na tomtoma se jeste podivam. Jeste jeden dotaz, jak se da pridat zastupce treba do slozky ostatni? iGo jsem jen kopiroval a neinstaloval, tak neni zastupce, diky moc

TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Dotazy ...

Příspěvek od TIePEK » sob led 16, 2010 14:15

tak to jsem rad ze to facha jinak existuje nejakej pogramek pro rychle spousteni ... iGO JE NEJLEPSI ... jinak myslim ze staci pomoci pruzkumniku slozek musis najit to co ches kopirotvat podrzis nanem stylus a das kopirovat pk najedes do windows a tam vlitnes do slozky start a tam je slozka programy tam podrzis stylus a das vlozit zastupce ...

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti