Padání aplikací

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
TIePEK
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 105
Registrován: pát pro 25, 2009 16:33
Zařízení: Samsung omnia PRO

Padání aplikací

Příspěvek od TIePEK » pát led 01, 2010 23:23

Aha a co máte za romku vy už tam máte WM6.5 ? v čem je lepší WM6.5 jak 6.1 ... nechápu proč tio všihni uploudujete když to ještě není oficiální ... ?

matej.chuck
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte bře 09, 2010 10:56
Zařízení: Samsung Omnia PRO WM 6.5

Padání aplikací

Příspěvek od matej.chuck » úte bře 09, 2010 11:01

Zdravím všechny, už někdo konečně přišel na řešení tohoto problému? Docela mě to štve, objadnal jsem si Omnii letos a přišla mi už s WM 6.5 a to že nemůžu mít puštěný icq a operu zároveň je prostě k ničemu, na co pak mám tak drahej telefon, když po jednom by to zvládnul i můj starej SE K750i... Díky

FloydPink
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: ned srp 09, 2009 9:29
Zařízení: Nokia Lumia 630

Padání aplikací

Příspěvek od FloydPink » úte bře 09, 2010 15:05

Zkus AutocloseFix. Je to tady: http://www.modaco.com/content-page/3039 ... 5/page/20/" onclick="window.open(this.href);return false; a je to post #36. Tohle je dělané na WM6.5.

michal
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř led 13, 2010 9:27
Zařízení: SE P1i, Nokia N85, Samsung omnia pro B7610

Padání aplikací

Příspěvek od michal » úte bře 09, 2010 18:49

mě už to taky dost deptá. Někdy drží a někdy mě spadne cokoliv ač mám klidně 40MB volných. Myslel jsem že když udělám aktualizaci mé WM 6,5 tak bude pokoj , ale přes Samsung PC Studio to vůbec nejde , tak jak to proboha udělat? Hlavně že tam píšou že to mám dělat každé dva měsíce

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Padání aplikací

Příspěvek od sh.a.rk » úte bře 09, 2010 22:51

To iste sa stavalo aj mne na O2 vyriesilo to az nahratie lite ROM kde sa zvysila velkost volnej RAM na cca 110mb (original ROM ledva 60mb). Tato chyba je uz popisana vysie subor gwes po starte ma nejakych 6mb a po nejakom case ma uz cez 20mb a potom zatvara vsetko co netreba k chodu win. Riesenie je len lite firmware. Ten autofix sa sem tam sekne a system nenabehne uz vobec

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Padání aplikací

Příspěvek od Svestka » úte bře 09, 2010 23:15

Zhazování aplikací ale není způsobeno nedostatkem RAM, to, že ti to na lite ROM nedělá je způsobeno tím, že neobsahuje danou chybu. Při nedostatku RAM standardně totiž WM vypíše hlášku o nedostatku paměti a další proces ti nevytvoří.

Každopádně sharku, zajímalo by mě, jakou jsi použil lite ROM a jeslti jsi s ní zatím spokojen, uvažuji, že čas už nazrál natolik, aby se daly použít vařené ROM, vzhledem k tomu, že na modaco už jich pár je, zajímalo by mě jestli jsi zvolil tu XXIL lite nebo jinou.

matej.chuck
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte bře 09, 2010 10:56
Zařízení: Samsung Omnia PRO WM 6.5

Padání aplikací

Příspěvek od matej.chuck » stř bře 17, 2010 7:57

Vyřešil jsem to nahráním WM 6.1 Zatím naprostá spokojenost, vyhovují mi daleko víc než původní origo WM 6.5

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů