Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Marek Hajn
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: sob říj 31, 2009 17:05
Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony
Bydliště: Praha

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od Marek Hajn » úte lis 03, 2009 11:12

Dnes jsem skrz Twitter narazil na následující video.
Zobrazuje TouchFLO 3D od HTC portované na Samsung Omnia II, případně Omnia Pro.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Wg2aP4v ... r_embedded[/youtube]

Co vy na to? Mě by se to na hraní celkem i líbilo :)

Původní zdroj http://pocketnow.com/tweaks-hacks/htc-t ... -omnia-pro

Tady je podrobnější info a možnost stažení http://www.modaco.com/content/i8000-omn ... ouchflo3d/

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od elcrys » úte lis 03, 2009 11:39

Na Modacu totiž už poměrně dlouho běží projekt pro vytvoření OpenGL ES ovladače ve verzi 1.0/1.1 pro procesor S3C6410, který je potřeba pro běh TouchFLO (a spousty jiných OpenGL aplikací) a nyní se tento projekt dostal do celkem použitelné fáze. Nevím jestli je v případě TouchFLO o co stát, ale existují i jiné zajímavé aplikace, které díky tomuto driveru poběží na nových telefonech Samsung/Acer. Jinak, co jsem se díval, tak např. Acer Shell (myslím, že i TouchWiz) běží už na OpenGL ES 2.0 (pro které už jsou v systému potřebné ovladače), ale na tuto verzi zatím bohužel neexistují použitelné aplikace.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od tslany » úte lis 03, 2009 20:14

To je aspoň rychlost (framerate?), ne jako ten slaboulinký MSM7200a... Nejlíp by se to porovnalo v Quake III :-)

Uživatelský avatar
Marek Hajn
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: sob říj 31, 2009 17:05
Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony
Bydliště: Praha

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od Marek Hajn » pát lis 20, 2009 0:38

Tak jsem se konečně odhodlal k instalaci.
Nainstaloval jsem první .cab.
Potom hotfix a následně rozšíření na 15 tabs.
Přes registry jsem upravil, které tabs se nezobrazují, které ano a jejich pořadí.
No a šlape to jako z praku... :-)

Koupil jsem přítelkyni HTC Touch2 a TouchFLO v jeho podání se mi vážně zalíbilo. Takže po chvilce hraní jsem šel do instalace na Omnii Pro. A zatím nelituju.

Bl4de
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob říj 03, 2009 13:11
Zařízení: iPhone 5s

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od Bl4de » pát lis 20, 2009 16:54

prosim hodite sem nekdo cesky navod i s linkama ?

Uživatelský avatar
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: stř led 07, 2009 2:22
Zařízení: Samsung Omnia PRO

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od _Ja » sob lis 21, 2009 5:00

Taky se přimlouvám!!!! :smt038

Uživatelský avatar
Marek Hajn
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: sob říj 31, 2009 17:05
Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony
Bydliště: Praha

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od Marek Hajn » sob lis 21, 2009 21:52

Návod v češtině jsem nikde neviděl. Možná jsem jen špatně hledal.
Ale ono není proč mít návod. Stáhněte si z MoDaCo .cab soubor s TouchFLO, potom první hotfix, oboje nainstalujte (do paměti telefonu, ne jinam!), pak softreset a je to. Jednoduché a funkční.
Kdyby byl problém, dejte vědět.

CJMonty
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte říj 13, 2009 12:48
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610, LG Optimus Black
Bydliště: Brno

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od CJMonty » pon lis 23, 2009 8:22

Tak ja uz mam taky nainstalovano:) Zatim hodnotim velice kladne. Na hrani je to super, na pouzivani uz mene ale zakladni funkce funguji spolehlive. Co mi vadi asi nejvic je neprovazanost s galerii fotek, kdy stale pise ze vyhledava ale nic nenajde. A to same dela prehravac, ktery sice najde ale neumi prehrat.

Jinak k instalaci:
Staci stahnout z vyse uvedeneho odkazu na MoDaCo tri soubory ktere jsou prilozeny v prvnich trech postech.
Po rozbaleni zip souboru nahrat cab soubory treba na kartu a nainstalovat do pameti telefonu.
Nedriv tf3d a potom fix. Instalace trva docela dlouho, je to normalni tak se nemusite bat ze je neco spatne;-)

Bl4de
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob říj 03, 2009 13:11
Zařízení: iPhone 5s

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od Bl4de » pon lis 23, 2009 17:03

me to nejde stahnout...sem logly a stale to pise:
The error returned was:

Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.


PROSIM HODTE TO NEKDO NA uloz.to nebo nekam diky....

CJMonty
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte říj 13, 2009 12:48
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610, LG Optimus Black
Bydliště: Brno

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od CJMonty » pon lis 23, 2009 17:11

No na MoDaCo se musis registrovat... ale vyresil jsem tvuj problem - mas SZ ;-)

Uživatelský avatar
Marek Hajn
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: sob říj 31, 2009 17:05
Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony
Bydliště: Praha

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od Marek Hajn » úte lis 24, 2009 22:20

Tak po několika dnech s TouchFLO v Omnii Pro jsem maximálně spokojenej.
Šlape to jak má, je to praktická věc.
Docela bych uvítal nějakou novější verzi, např Sense co je v HTC HD2 :-D Uvidíme, snad časem.

Jediný, co mě vadí, je citelné zpomalení po připojení k BT HF v autě. Ale to je očividně problém telefonu jako takového.

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od tompec » pát lis 27, 2009 14:19

No pánové, pocity vesměs negativní. Je to sice rychlé, ale klasické Today je lepší. Co mě ale dostalo byla odinstalace. Povedlo se to až na potřetí a strávil jsem tím asi 3 hodiny. Chovalo se to jako virus, prostě humus... :evil: Jinak TouchWiz se mi líbí víc, ale ani ten už nepoužívám.

Ghanter
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 24, 2009 9:21
Zařízení: Samsung Gt-B7610

Omnia Pro/II a TouchFLO 3D

Příspěvek od Ghanter » pon lis 30, 2009 19:34

marekhajn píše:Návod v češtině jsem nikde neviděl. Možná jsem jen špatně hledal.
Ale ono není proč mít návod. Stáhněte si z MoDaCo .cab soubor s TouchFLO, potom první hotfix, oboje nainstalujte (do paměti telefonu, ne jinam!), pak softreset a je to. Jednoduché a funkční.
Kdyby byl problém, dejte vědět.
Ahoj jen sem se chtěl zeptat jestli někomu funguje v TF3d přehrávač hudby a galerie fotek? Popřípadě jak ji rozchodil? A ještě sem viděl na modacu, že existuje více aplikací do TF3d, nevíte jak je přidat a kde stáhnout?

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů