Crashe, Chyby, Errory !!

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od danri » pon úno 15, 2010 22:48

A máš to USB nastavené na Velkokapacitní paměťové zařízení nebo ActiveSync? Při připojení přes Activesync se některé soubory konvertují do formátu pro mobilní zařízení.

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Lamanai » úte úno 16, 2010 8:47

Hm, tak to je slušná díra ve znalostech 8-) doteď jsem to nepotřeboval, takže jsem podobnou možnost ani nehledal a v tom menu WM (Nastavení) jsem ji pak ani nenašel, jen pak v tom nativním Nastavení Samsungu.

Tak děkuju, vyzkouším a jistě to půjde. Vůbec jsem netušil, že to jde a divil se, že mi PC telefon nenačte jako disk :oops:

radek666
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon lis 02, 2009 14:33
Zařízení: omnia pro

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od radek666 » čtv úno 18, 2010 16:31

Ted se mi stala takova - nemila vec...
Odcestoval jsem do zahranici a nedokazal jsem telefon prinutit, aby se nepripojival k internetu.
Nikde jsem volbu "nikdy nevitacet pripojeni" nenasel - jenom: "pred pripojeni se vzdy dotazat".
Tak jsem vsecky aplikace povypinal, nebo nastavil aby se nepripojovali a najednou koukam, jsem pripojenej.
Zadnej dotaz - nic!
dam odpojit a po chilce se to zas pripojilo... nakonec jsem musel smazat vsecka pripojeni!!!!
Takze ucet za internet se temer rovna cenne telefonu!

Nevite nekdo, kde se da ucine telefonu zakazat pripojovani k internetu?

barki82
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: čtv led 14, 2010 8:11
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610
Bydliště: Bratislava, Slovakia

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od barki82 » čtv úno 18, 2010 18:02

@radek666 - skus free utilitku NoData http://www.modaco.com/content/pocket-pc ... ty-nodata/, v nej vypnes datove pripojenia. Alebo ak si zakupis spravcu profilov G-profile tak si v nom mozes vytvorit profil pre priprad ze si v zahranici a zakazat datove pripojenia

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od pavel1tu » čtv úno 18, 2010 19:54

Zdravím vespolek,

Souhlas - NOdata je SUPER :-)

Také poprosím o radu, když cokoliv nainstaluji na kartu či na "moje úložiště" - nefunguje mi poté spouštění ze zástupce - jedině že si tu aplikaci nalistuji a spustím ručně.

Předem dík za rady.

radek666
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon lis 02, 2009 14:33
Zařízení: omnia pro

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od radek666 » pát úno 19, 2010 13:42

Dekuji za pomoc. Ja to nakonec vyresil tak, ze jsem vymazal veskere pripojeni z nastaveni a uz mi skakali jenom chybove hlasky :tlem:

Takova mala pomsta :P

No ale ouha - vim, ze nedokazu pripojeni znovu nastavit - takze tovarni rezet...
Chci si alespon zalohovat kontakty do outlooku a chyba 80072eff
Pak ze muj outlook je moc strary... no proste k placi!

A tak se snazim najit alespon soubor s kontakty v telefonu, skrze pocitac a taky nevim, kde jsou schovane. nevite nekdo?

Uz ho asi rozslapnu! :)

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od HADES » pát úno 19, 2010 15:03

Použij PIMBackup na zálohu

klookan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř bře 03, 2010 8:59
Zařízení: Asus, Samsung

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od klookan » úte bře 09, 2010 11:36

Bakllazaan píše:Když přepínám do módu PRÁCE, tak se mi objeví během loudingu plocha s obrázkem, jako bych měl zaplé Widget plus (v módu PRÁCE), a poté mi napíše výstrahu;
Samsung Dnes není kompatibilní s ostatními položkami dnes, bude proto zobrazen pouze Samsung Dnes

následně se zobrazí klasická DNES plocha Pracovní s kontaktama časem a podobně.

nějaké návrhy nápady jak se toho zbavit?

EDIT - po provedení Hard resetu je to v pořádku. ale přijde mi to jako trochu drsné řešení

Vyřešil prosím někdo tuto hlášku (viz výše)? Provedl jsem následující:
1. vypnul Samsung WidgetPlus (Zábava)
2. vypnul Samsung TouchWiz
- nyní po přepnutí do módu "Práce" to začalo házet výše uvedenou chybu, není možné se jí zbavit ani opětovným zapnutím voleb.

Dále - při přepnutí do režimu "Práce" se vždy spustí Samsung Today, i když je v nastavení (Dnes) vypnutý, tzn. vypnout lze, ale po přepnutí do "Zábavy" a zpět se zase zapne a hodí chybovou hlášku.

Věděl by někdo co s tím?

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Svestka » ned bře 14, 2010 12:42

Asi se neobejdu reklamaci ale přecejen, třeba si někdo bude vědět rady. Včera se telefon zničeho nic zpomalil tak, že nešel používat a co chvíli se zasekl, že byl nutný restart (toto se způsobilo zničeho nic bez jakéhokoli doinstalování SW) jelikož jsem měl v plánu už delší dobu flashovat, tak jsem si říkal, že přeflashuji. Flash proběhl vpořádku ale telefon byl po zapnutí opět pomalý především u kinetického scrollování se teelfon téměř zastavil. Zkusil jsem tedy vymazat kompletně vnitřní paměť (né main storage ale internal storage) a při mazání telefon začal po chvíli neustále vibrovat a nereagoval. Po soft resetu mi naběhne pouze k logu samsung a reaguje pouze na soft reset. Telefon lze připojit k PC a klidně znovu flashovat (což jsem zkoušel) ale žaden posun.

Edit: Tak když jsem vyzkoušel dokola vyndat baterii => vložit baterii => zapnout telefon tak asi po 10. pokusu se chytnul ale je stále pomalý a naběhl pouze do kalibrovací obrazovky, kde se seknul přibližně u 5. bodu (pomalost se projevila tak, že křížek, který po stisknutí má doplout na jiné místo skákal cca po centimetru)

-- ned bře 14, 2010 13:47 --

Tak opět nejde ani nabootovat do obrazovky kalibrace a telefon se zastaví na logu Samsung. Má někdo nějaké nápady?

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od KVARK » ned bře 14, 2010 17:21

S takovým problémem jsem se nikdy nesetkal a to se okolo WM pohybuji už dlouho.
Tohle vypadá na závažnou poruchu HW. Co nezpraví flash, to už většinou napraví jen servis.

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Svestka » ned bře 14, 2010 17:47

Jo taky mě to napadlo.

heci
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř bře 31, 2010 14:40
Zařízení: b7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od heci » stř bře 31, 2010 14:48

Nevím jestli se to tu už někde řešilo ale já jsem to nějak nikde nenašel . . .Mám problem s prozvánením, když mě kontak který mám uložený v mobilu prozvoní krátce tak se mi ukáže nepřijatý hovor od Neznámého čísla, a nevím proč pls poraďte už mě nebaví obvolávat celý seznamu a zjisťovat kdo mě prozváněl :x

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od danri » stř bře 31, 2010 17:38

Nevěřím, že jsi hledal! Těžko najdeš něco co tady bylo řešeno vícekrát než toto.

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od HADES » stř bře 31, 2010 18:29

Prosím moderátora aby poslední 3 příspěvky, včetně mého, smazal. Děkuji

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od sh.a.rk » stř bře 31, 2010 19:32

Svestka píše:
-- ned bře 14, 2010 13:47 --

Tak opět nejde ani nabootovat do obrazovky kalibrace a telefon se zastaví na logu Samsung. Má někdo nějaké nápady?
Ked si flashoval tak si vyskusal viacej verzii a flashoval si komplet ci len PDA?

heci
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř bře 31, 2010 14:40
Zařízení: b7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od heci » čtv dub 01, 2010 12:04

Tak asi neumím hledat našel jsem jen pár lidí kteří májí stejný problém ale nikde jsem nenašel nějaké řešení . . .

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od HADES » čtv dub 01, 2010 12:26

tak nevím...možná hledat umíš, ale nechápeš text, který už se tu několikrát objevil: Neexistuje řešení tohoto problému, aspoň prozatím. Stačí ti moje odpověď?

psychopat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv srp 14, 2008 10:58

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od psychopat » čtv dub 01, 2010 14:17

Já mám zase problém že mi zařízení občas odmítne přijímat SMS, pokud jej restartuji je vše ok ale takhle to přeci nejde každý druhý den jej kvůli tomuto restartovat, můžete prosím poradit a ttaké se chci zeptat jestli nevíte kdy bude ke stažení oficiální verze rom c WM6.5? Velmi děkuji

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od sh.a.rk » čtv dub 01, 2010 21:19

Na rom je najlepsie Modaco popripadne skus fus downloader. Co sa tyka origo rom - su pomale je tam vela balastu ktory nikdy nevyuzijes. V lite rom mas vyhadzane skoro vsetko a mas moznost mat vo fone stale nove verzie softu

psychopat
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv srp 14, 2008 10:58

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od psychopat » pát dub 02, 2010 5:10

Ahoj to máš určitě pravdu ale bojím se abych tím nepřišel o záruku jakože přijdu a pak nevím jestli dokážu novou rom sám nainstalovat tak aby vše šlapalo jak má. Telefon je opravdu dost pomalý což mě opravdu štve.

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů