Crashe, Chyby, Errory !!

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od rybar73 » pon led 04, 2010 16:14

Muze to delat nainstalovane SDK 2.1 od Samsungu. Mi to delalo taky(na WM6.1). Po odinstalaci zase vsechno OK.

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Lamanai » pon led 04, 2010 16:24

tak zrovna jsem, to taky zjistil... dneska jsem si s nadšením nainstaloval Flashlight a SDK, ale autor neuvádí, že je to pro 6.5... zmátlo mě navíc, že se chyba projevila až po nějaké době... ufffff... spadl mi kámen ze srdce, vypadá to, že to zase běhá...

každopádně díky moc a potvrzuji, že SDK 2.1 na WM 6.1 opravdu nedělá dobrotu

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od danri » pon led 04, 2010 18:06

Taky jsem měl tento problém, ale je zajímavé, že se to neobjevilo hned, ale až po několika dnech.

Bakllazaan
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pát pro 11, 2009 0:15
Zařízení: iPhone 4S
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Bakllazaan » čtv led 07, 2010 0:00

Když přepínám do módu PRÁCE, tak se mi objeví během loudingu plocha s obrázkem, jako bych měl zaplé Widget plus (v módu PRÁCE), a poté mi napíše výstrahu;
Samsung Dnes není kompatibilní s ostatními položkami dnes, bude proto zobrazen pouze Samsung Dnes

následně se zobrazí klasická DNES plocha Pracovní s kontaktama časem a podobně.

nějaké návrhy nápady jak se toho zbavit?

EDIT - po provedení Hard resetu je to v pořádku. ale přijde mi to jako trochu drsné řešení

dajda4603
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv led 07, 2010 6:36
Zařízení: B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od dajda4603 » čtv led 07, 2010 6:40

Řešení je jednoduché, je třeba jít Start - Nastavení - Displej a osvětlení - Položky na obrazovce Dnes - Menu - Upravit a tam nechat zaškrtnuté pouze Samsung Today.
A nebo naopak, Samsung Today vypnout ;-)

Bakllazaan
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pát pro 11, 2009 0:15
Zařízení: iPhone 4S
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Bakllazaan » čtv led 07, 2010 10:54

Bohužel řešení zas tak jedoduché není, protože to je první vč kterou jsem udělal a byla k ničemu. Po tomto zákroku má dokonce mobil tendenci při přepínání na druhý mód "Zábava", změnit wallpaper v tomto módu za wallpaper z "Práce".

Hlavně jsem tam neinstaloval žádné chojoviny, které by toto vyvolaly. Mám tam jen NoData a emulator na PS1, který je tam už pár dní a problém nedělal.

dajda4603
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv led 07, 2010 6:36
Zařízení: B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od dajda4603 » pát led 08, 2010 6:32

Hm, to je divné, mě toto pomohlo. Musím ale přiznat, že to byla jedna z úplně prvních věcí, co jsem udělal, ještě před instalací všech programů.

Bakllazaan
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pát pro 11, 2009 0:15
Zařízení: iPhone 4S
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Bakllazaan » sob led 16, 2010 10:00

Poslední dobou mě zlobí zamykání obrazovky po probuzení....mám naistalovaný nejnovější SPB Shell a děje se to jen občas. Pak když znova "jakoby" nastavim že chci zámek tak to ňákou chvíli vydrží

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Lamanai » úte led 26, 2010 17:05

před časem jsem nainstaloval aplikaci MortonButtons, dnes už vám vlastně ani nepovím proč a k čemu... pravda je, že jsem se v tom nějak ztratil

používáte ji někdo?

já jsem ji vypnul v nastavení, ale i tak mi poměrně často v nejrůznějších aplikacích zničehonic vyskočí chybová hláška MortonButtons a dotaz na její odeslání

je to otravné a mám blbej pocit, že mám v telefonu bordel

poraďte, k čemu aplikace slouží? (mohl bych se dostopovat toho, proč jsem ji vlastně nainstaloval a jestli ji mohu smazat :-)

joe86
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte úno 02, 2010 19:31
Zařízení: B7610 OmniaPro / Louvre

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od joe86 » úte úno 02, 2010 19:37

Zdravím, hledal jsem všude možně, ale řešení jsem nenašel.. Pokud někdo víte, jak zařídit, aby kombinace Alt + šipka vlevo na HW klávesnici napsala otazník, tak budu moc vděčný za radu..

Uživatelský avatar
soufler
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: ned zář 07, 2008 14:16
Zařízení: HTC Touch Pro2
Bydliště: Klášterec nad Ohří

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od soufler » stř úno 03, 2010 0:03

Zkus ten Alt držet ;-)

joe86
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte úno 02, 2010 19:31
Zařízení: B7610 OmniaPro / Louvre

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od joe86 » stř úno 03, 2010 14:19

Sakra, jsem to ale lama.. :-D Tohle jediný jsem nevyzkoušel, měl jsem za to, že má stačit stisknout Alt a pak šipku.. Dík za radu, tohle byla poslední věc která mi trochu neladila.. ;-)

Uživatelský avatar
V3nd4
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned lis 15, 2009 10:53
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od V3nd4 » úte úno 09, 2010 16:57

Odpovídá vám počet sms ve složce Odstraněné v tý Samsungovský aplikaci SMS/MMS? Já tam mám hrozně dlouho (asi měsíc) číslo v závorce 75 a teď asi dva dny 77, ale to neodpovídá vůbec tomu, že mažu třeba 10 sms za den.

hackerw
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: stř pro 02, 2009 16:39
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od hackerw » úte úno 09, 2010 20:39

Zdravím,
nevím zda se to tu řešilo.
Při přehrávání videí ve FullScreen (která nejsou přes celou obrazovku) je normálně černé pozadí, ale po otevření a zavření ovládacího panelu jsou nahoře a dole tmavě zelené proužky.
Nevíte čím je to způsobeno?

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od pavel1tu » pát úno 12, 2010 13:40

Už podruhé !

baterka na 15%, po připojení nabíječky ihned na 100%, po odpojení nabíječky zpět 15%

po VYP a ZAP telefonu vše OK.

PS" mám jít reklamovat, nebo to dělá nějaký SW ?

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od HADES » pát úno 12, 2010 14:03

Spíš to vypadá na softwarovou chybu. V čem stav té baterky sleduješ? Zkus si tam dohodit nějakou další aplikaci, která to umí sledovat

dajda4603
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv led 07, 2010 6:36
Zařízení: B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od dajda4603 » pát úno 12, 2010 15:16

Mě se tenhle problém (zatím) jednou stal, stav baterie jsem viděl v SPB Mobile Shell, stačil restart a vše bylo OK. Nemyslím si, že by to byla chyba baterie, ale spíš SW.

Mixers
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: čtv dub 03, 2008 18:26
Zařízení: Xiaomi Hongmi

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Mixers » pát úno 12, 2010 16:03

nevim, jestli je to chyba.. zajima me, jestli vam to dela taky.. vetsinou se to stava pri odemceni.. a jen obcas.. proste se mi zmeni zbarveni dipsleje do zelena.. jako kdyby to zobrazovalo jen odstiny zelene.. :roll:

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od HADES » pát úno 12, 2010 17:56

Zelený displej je kvůli automatické regulaci jasu. Najdi si to v nastavení a dej tam hodnotu natvrdo. Ve WM6.5 už se tato chyba nevyskytuje. A příště hledej, zelený displej už se tu někokrát řešil

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Lamanai » pon úno 15, 2010 14:40

Poslední dobou se mi děje nemilá věc: Chci-li nahrát do přístroje (na kartu) do adresáře film, většinou se to sekne. Doma na XP mi to hází, že nelze konvertovat soubor (ten ovšem žádnou konverzí neprochází), v práci na Vista se přístroj odpojí. Divné je i to, že při vytrvalejším přístupu se to na některý z dalších pokusů někdy (ale ne vždy) podaří. Ještě nedávno to všechno fungovalo parádně (na XP i Vista). Netušíte, kde by mohla být chyba?

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti