Crashe, Chyby, Errory !!

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
radek666
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon lis 02, 2009 14:33
Zařízení: omnia pro

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od radek666 » pon lis 02, 2009 14:58

Zdravim Vas,
nikde jsem se na foru nedocetl o kritice a chybach tohoto pristroje - mozna mam pouze vadny kousek, ale havarie je na dennim poradku.

Hned po prvnim zapnut a spusteni Opery se obevila neocekavana chyba ktera ukoncila prohlizec.
Pri poslechu hudby v telefonu zapraska, kdyz vypadne / naskoci signal.. Nemluve o tom, ze kdyz se prehrava hudba, neda se delat nic jineho, jinak slysite zacykleni se poslouchane skladby.

Pak veliky problem Flash player. v zarizeni je naistalovan jakysi flash player, ale na jakekoli strance, kde se vyskytuji flash animace se obevi jenom trojuhelnik flash s chybou a tod vse.
Prehlavani videa prez internet nefunguje vubec - bud se na strance obevi trejuhelnik s "F" a chybou o flashi, nebo ftipne pojmenovany program "Pr.Dat.pr" nahlasi chybu "Bad Request" nebo "nenalezeno", nebo "vnitrni chyba" a kdyz uz prehraje (zatim jen jediny uspech) beha v rozliseni 170*120 coz je naprosto zubata znet pixelu.

Nadaval jsem na iPhone, ale asi se k nemu zase vratim.

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od HADES » pon lis 02, 2009 15:08

To malé rozlišení mě taky s*re ale všechny ostatní věci se mi nedějí. Zkus HR

radek666
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon lis 02, 2009 14:33
Zařízení: omnia pro

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od radek666 » pon lis 02, 2009 15:19

Ten jsem provedl ted - kdyz jsem zde na foru nalezl navod.. :)

Ani s tim flashem se ti to nedeje? napr: http://www.hry.cz" onclick="window.open(this.href);return false; kde hned v prave casti okna ma byt naky flash komunikator ten vidis? ja tam vidim akorad ten trojuhlenik - verzi flash mam 9neco.

Uživatelský avatar
Marek Hajn
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: sob říj 31, 2009 17:05
Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony
Bydliště: Praha

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Marek Hajn » pon lis 02, 2009 15:34

Mě Opera padá, když načítá nějaké větší stránky. Třeba tuhle jsem si chtěl přečíst článek o Motorole Droid na MobilManii a prostě se nepovedlo. Vždycky, když se stránka načetla, se Opera bez jakékoli chybové hlášky vypnula.
Jinak se ale telefon chová vcelku bez problémů. Kromě výše popsaného jsem na žádné závažnější problémy nenarazil.
Samozřejmě jsem po HR, před ním to zlobilo trochu víc.
A co se týče flashe. Třeba na stránce http://www.palacecinemas.cz" onclick="window.open(this.href);return false; mi to nejdřív napíše, že můj prohlížec nepodporuje flash a ať si ho doinstaluju, pak se stránka načte, ale vše se zobrazí zcela korektně. Nechápu.

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Termiks » pon lis 02, 2009 15:38

Zkuste si nainstalovat Adobe Flash Lite...Třeba vám to pomůže.

radek666
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon lis 02, 2009 14:33
Zařízení: omnia pro

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od radek666 » pon lis 02, 2009 17:08

Fakt netusim, kde to stahnout..
Ty jsi ho instaloval, nebo ti vse fungovalo odpocatku bez problemu?

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Termiks » pon lis 02, 2009 18:03

Tak sem prave zjistil, ze na ty strance hry.cz mi to dela to same co vam...

radek666
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon lis 02, 2009 14:33
Zařízení: omnia pro

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od radek666 » pon lis 02, 2009 19:09

Nevim, zda mne vase odpoved ma tesit, nebo rozplakat... :)

Jak vam funguje youtube? da se neco delat s rozlisenim 170xnevim..? napr na iphone jede video v dobrem rozliseni a pripojeni je stejne rychle...
Vlastne vubec zadne video z internetu nejede a vetsina stranek ani nenajede - napriklad na toto forum se z telefonu nedostanu (3x havaroval a 10x se stranka nenacetla - pak jsem to vzdal ; 400Kb Tx 200Kb Rx) ani z IE ani skrze operu.

Da se nejaky ten Flash doinstalovat?

Trochu mrzute..

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od rybar73 » pon lis 02, 2009 23:52

Tak problemy s flashem na nekterych strankach asi nevyresime dokud nevyjde nova verze flashe ktera je slibovana na zacatek roku.
Jinak teda na videa z youtube doporucuji nejakou youtube aplikaci(treba primo od googlu), nebo pokud chces prehravat v opere tak je potreba ji prepnout aby se identifikovala jako Stolni prohlohlizec(Nastaveni-Pokrocile-Identifikace).

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od HADES » úte lis 03, 2009 7:24

Bohužel ani ta aplikace od Googlu nepřehraje videa v plném rozlišení. Naštěstí to zas tak nevyžaduju :)

Cihlan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř lis 11, 2009 19:49
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Cihlan » stř lis 11, 2009 19:54

Zdarec.. Mám Omnii Pro asi tak týden a všimnul jsem si, že když na ni svítí lampa a díváte se na display zešikma(hodně zešikma ,né kolmo) tak jde uprostřed displaye vidět jakoby "olejová skvrna", asi to zní blbě,ale fakt to tak vypadá, moc tomu nerozumím, nevím čím to je , jeslti je to jen tím že dopadá světlo na display(se tam nějak rozkládá světelné spektrum) nebo je v tom místě nějaká vada displeye, protože je to jen podlouhlá, nepravidelná skvrna uprosřed, fakt to nechápu.. Nevíte čím to je a nevidíte to na své Omnii Pro taky??? Dik za odpoved

Jo a spíš to jde vidět když mate zamčený telefon=zhaslý display

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Svestka » stř lis 11, 2009 22:13

Když pohledáš na tomto fóru tak jistě najdeš. Bylo to zde řešeno už asi 3x.

fill11
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát lis 13, 2009 13:57
Zařízení: Omnia Pro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od fill11 » pát lis 13, 2009 14:25

Zdravím
mám problém s GPS. Strávil jsem den přečítáním různých fór a testování a nastavování.
GPS jsem nakonec rozchodil jak s iGo 8 tak i přez gpsgate 2.6 a TomTom ver 7
jeden den mě obě navigace ( mám je obě součastně nainstalované ) fungovali skvěle načítání gps pozice do 1min.
atd...
Přez noc jsem tel. vypnul ráno zkusím zapnou iGo - nic v nastavení navigace iGo je psáno GPS nenalezen
zapnu tedy gpsgate a ten si také ani neškrtnul ? (píše could not open port 55)
Alčkoliv nerad dal jsem přístroji hard reset a nahrál znovu gpsgate a tomtom znovu a stále nic .
Připadá mě to spíš jako sw když to jeden den funguje na 100% a druhý den ne. Nemyslím že by z ničeho nic nefungovala gps.
dříve jsem měl v telefonu nastavení GPS sw port COM6 ( standartně nastavený COM7 mě vůbec nefungoval )
teď jsem zkusil po Hard rest. všechny porty a GPS stále nic.

nějaké rady ?

ještě bych zkusil flash na WM 6.5 i když to je to neofic. ver

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Svestka » pát lis 13, 2009 19:53

No když už ti to nejde ani po hard resetu tak je to hodně podezdřelé a bohužel nic jiného něž HW chyba mě teď nenapadá, snad najdeš někoho kdo ti bude moci poradit.

fill11
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát lis 13, 2009 13:57
Zařízení: Omnia Pro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od fill11 » ned lis 15, 2009 14:16

Zdravím všechny problém vyřešen.
Jak to bývá ve většině případů problém byl mezi klávesnící a židlí :)

Navigace funguje a bylo to pouze tím že jak jsem na noc telefon vypnul tak jsem z něj vyndal simku
a přendal do starého telefonu (mám tam nastaveno buzení atd... )
takže když jsem ráno zapnul Samsung bez simkarty a zkusil navigaci tak to prostě nešlo...
Jinak jsem zatím opravdu mile překvapen ohledně rychlosti startu navigace jak iGo tak TomTom

Cihlan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř lis 11, 2009 19:49
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Cihlan » pon lis 16, 2009 0:42

Nemuzu to porad najit, asi su slepy

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od danri » pon lis 16, 2009 1:53

Zkoušel jsi použít tlačítko hledat? Zkus to třeba zde.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... A1#p112379" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... A1#p127472" onclick="window.open(this.href);return false;

Cihlan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř lis 11, 2009 19:49
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Cihlan » pon lis 16, 2009 17:23

Díky moc!!!

jakub.prouza
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř zář 30, 2009 6:20
Zařízení: Samsung Galaxy S6

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od jakub.prouza » sob pro 26, 2009 12:56

Mám menší dotaz, jak se tu už psalo o té "olejové skvrně" na displeji tak ji mám taky a postupem času se zvětšuje. Mám to reklamovat nebo co se týče funkce tak to ničemu nevadí?

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Crashe, Chyby, Errory !!

Příspěvek od Lamanai » pon led 04, 2010 15:48

tak dneska mi drasticky vytuhl stroj...

v momentě, kdy se vypne displej, to celé chcípne :-( vůbec nevím, co s tím! na telefonu jsem celkem dost závislej, mám v něm spoustu dat atd.

když se vypne displej, zámek na jeho zapnutí tlačítkem zámku nezareaguje, ani na vytažení klávesnice nebo stisknutí jiného tlačítka

jde to pak spustit jen tak, že telefon znovu zapnu... pak to chodí do chvíle, než se znovu vypne diplej :-(

co s tím? nenapadá někoho, čím by to mohlo být? ukazatel baterie hlásí baterku nabitou asi z 80 procent

je to dost akutní problém, za každou radu budu vděčen

(ještě dodatečné info: než se to stalo, měl jsem zapnutý SPB Finance, který několikrát zahlásil chybu při vložení dat - chtěl jsem přidat položku a on řekl, že chybí paměťová karta, která tam ovšem je; dal jsem křížek a než chyba naskočila znovu, dal otevření nové položky... to zabralo zase do dokončení procesu uložení dané položky... pak to vytuhlo a od té doby se to děje - možná to nemá žádnou souvislost, ale kdoví)

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů