Omnia Pro a filmy

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od Tazz1 » pon říj 19, 2009 12:01

Chtěl jsem se zeptat, jak třeba konvertujete filmy ? Kolega má starou Omnii a "jeho" avi mi Touch Player ani Media Player nepřehráli. Nebo tedy zvuk šel, ale ne obraz. Jaký přesně musí být formát, aby to Omnia Pro přehrála ? a jaký je nejlepší i vzhledem k úspoře místa ?
díky

Bl4de
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob říj 03, 2009 13:11
Zařízení: iPhone 5s

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od Bl4de » úte říj 20, 2009 13:25

tak ja pouzivam Core player a davam tam normalne Avi ktery najdu na uloz.to...takze pohoda filmy tak do 1gb to stiha cist...

fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 178
Registrován: stř zář 09, 2009 15:49
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od fore » úte říj 20, 2009 13:49

ja neknvertuju nic .. stahnu avicka a nebo mam od kamose co prehrava na PC ! a nejvedsi co mam je 1.4 giga terminator salvation 700 x 360 myslim

bjogo
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: stř zář 30, 2009 6:20
Zařízení: Samsung Omnia Pro

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od bjogo » úte říj 20, 2009 14:21

Netreba to konvertovat, to co je, hodis na kartu a pustis. Zatial som mal problem len s par filmami, ale to bol problem rozlisenia. Titulky treba prehodit to formatu smi a slapu aj tie vpohode.

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od Lamanai » úte říj 20, 2009 16:04

bjogo: jakže to děláš s těmi titulkami (to "přehození do formátu smi")? a používáš TCMP nebo nějaký jiný přehrávač? musí se titulky pak jmenovat stejně jako film nebo je lze "vybrat z menu"?

Uživatelský avatar
Hondaq
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř srp 05, 2009 17:52
Zařízení: Nokia Lumia 800
Kontaktovat uživatele:

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od Hondaq » úte říj 20, 2009 19:34

mě na TCPMP jedou normálně SRT title. Někde jsem stáhnul verzi s pluginem který podporuje srt. Takže není opravdu třeba nic konvertovat.
Snad je to ta verze která mi funguje vyzkoušel jsem jich víc a ted si nejsem uplně jist jestli je tohle ta správná. :)
Přílohy
TCPMP_0.72RC1_with_SRT_subtitles_plug-in__portable_wm6_and_wm2003_versions_.zip
(6.02 MiB) Staženo 114 x

Uživatelský avatar
V3nd4
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned lis 15, 2009 10:53
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od V3nd4 » ned pro 13, 2009 23:25

Sice se ten archiv jmenuje ..with SRT subtitles..., ale mně to srt neukazuje a ani v aplikaci, když si dám vypsat pluginy, tak tam žádnej srt nevidím.
EDIT: Tak jo, odvolávám co jsem odvolal, tak tato verze funguje, akorát se musí přepnout zobrazení z DirectDraw.
Volby --> Video --> "GDI"

Uživatelský avatar
tgregi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: sob pro 26, 2009 22:19
Zařízení: Samsung omnia pro B7610

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od tgregi » pon pro 28, 2009 17:33

jeste jak hodim ikonu na plochu? neni to v programch.....

Uživatelský avatar
Hondaq
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř srp 05, 2009 17:52
Zařízení: Nokia Lumia 800
Kontaktovat uživatele:

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od Hondaq » pon pro 28, 2009 20:43

já třeba používám resco contact manager a ten má plugin pro zástupce na today obrazovku a tam můžu vybrat kterýkoliv soubor. Ale jsou i další třeba SPB pocket plus. ;-)

Uživatelský avatar
tgregi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: sob pro 26, 2009 22:19
Zařízení: Samsung omnia pro B7610

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od tgregi » pon pro 28, 2009 22:00

ja prae jedu na sbp... co to teda je

Uživatelský avatar
Hondaq
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: stř srp 05, 2009 17:52
Zařízení: Nokia Lumia 800
Kontaktovat uživatele:

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od Hondaq » úte pro 29, 2009 11:06

no v sbp to bude předpokládám stejný jak v rescu prostě jak přidáváš zástupce tak nevybereš programy ale soubor "File" no a pak v telefonu najdeš player.exe a ten vybereš (záleží na tom kam sis tu složku nakopíroval.) :wink:

Uživatelský avatar
tgregi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: sob pro 26, 2009 22:19
Zařízení: Samsung omnia pro B7610

Omnia Pro a filmy

Příspěvek od tgregi » pát led 08, 2010 19:25

stve me ze aby sly titulky tak se musi nastavit to vykreslovani na gdi ktere je celkem nekvalitni a lehce se to seka... nevite co s tim?

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů