Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
Joana
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát lis 06, 2009 14:03
Zařízení: Samsung B7610

Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti

Příspěvek od Joana » úte dub 26, 2011 17:54

tompec píše:No já jsem až teď zjistil, že mi na JC2 nefunguje budík...
Tak se musím pochlubit... v kapse v kabátě jsem si ji přibouchla mezi dveře do auta a praskl mi display... Po nutném servisním zásahu jsem se tedy odhodlala udělat to, co jsem chtěla udělat od začátku a upgradovala jsem taky na JC2 a taky mi nejede budík. škoda. Po té dlouhé době užívání ve verzi wm 6.1 jsem si na něj dost zvykla a líbí se mi. Je nějaká medicína jak jej rozchodit?
A pak se mi v záhlaví vedle ikony intenzity signálu objevuje podivná ikona, kterou jsem nikde v manuálu nenašla. Vypadá jako přeškrtnuté V ( ve směru zleva-doprava, zhora-dolu)

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti

Příspěvek od HADES » ned kvě 01, 2011 10:05

Ta ikona se tu někde řešila, šlo tuším o VPN, jedinou pomocí byl HR

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti

Příspěvek od tompec » úte čer 14, 2011 13:20

Joana píše:
tompec píše:No já jsem až teď zjistil, že mi na JC2 nefunguje budík...
Tak se musím pochlubit... v kapse v kabátě jsem si ji přibouchla mezi dveře do auta a praskl mi display... Po nutném servisním zásahu jsem se tedy odhodlala udělat to, co jsem chtěla udělat od začátku a upgradovala jsem taky na JC2 a taky mi nejede budík. škoda. Po té dlouhé době užívání ve verzi wm 6.1 jsem si na něj dost zvykla a líbí se mi. Je nějaká medicína jak jej rozchodit?
A pak se mi v záhlaví vedle ikony intenzity signálu objevuje podivná ikona, kterou jsem nikde v manuálu nenašla. Vypadá jako přeškrtnuté V ( ve směru zleva-doprava, zhora-dolu)
Ahoj, vyřešit se dá jednoduše tak, že smažeš všechny přednastavené budíky a vytvoříš nový. Pak to jde.

Hele jsem docela rád, že jsem se toho WM zbavil. I když B7610 dělal krásné fotky !!! :)

3000HP
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon led 11, 2010 20:05
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti

Příspěvek od 3000HP » sob črc 02, 2011 17:04

Muzu se zeptat, jaká je teď nejaktualnější/nejlepší ROM pro omnii pro? Popřípadě jak to přesně funguje, přeinstaluji rom a vše od samsungu zmizí, nebo budu moci využívat třeba samsung player, zvláště ten přehrávač mě dosti zajímá společně s budíky, neboť sem zkoušel i jiné a nebylo to ani zdaleka tak dobre. Moc děkuji za případně odpovědi :-)

seltino
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon srp 01, 2011 12:10
Zařízení: Samsung SGS II

Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti

Příspěvek od seltino » pon srp 01, 2011 12:15

předevčítem jsem upgradoval foun před samsung new pc studio jěště do těď jsem měl původní firmware s win 6,1. Ubgrade proběhl přes pc studio naprosto bez problémů, zatím nepozoruju, že by s win 6,5 něco nešlo. foun mám od kyslíků.
Jedininé co mě štve, že nemůžu přijít, jak zapnout záložku start do klasického zobrazení..

ladaworech
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát pro 09, 2011 13:17
Zařízení: samsung

Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti

Příspěvek od ladaworech » pát pro 09, 2011 13:21

potřebuju radu , kolega si koupil samsunga a ma k tomu instalační CD, aby mu komunikoval s pc a mohl si do něj nahrávat muziku atd..... ale když instaluju usb drivery tak to hodi chybu : NPS is not Exist. you must setup nps. Ale vůbec netušim co je NPS :D .....

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti

Příspěvek od danri » úte úno 14, 2012 16:37

NPS je New PC Studio. Řekl bych, ale že Omnia Pro nepotřebuje instalovat nic. Musíš nastavit USB na Velkopaměťové zařízení a hotovo.

Kamzl
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pon říj 10, 2011 19:13
Zařízení: HTC Touch diamond 2

Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti

Příspěvek od Kamzl » čtv čer 12, 2014 21:32

012.jpg
(177.25 KiB) Staženo 4 x
Zdar podle toho navodu co tu je mi to nefunguje. zkusim i kompatibility spousteni a nic nejdal kam sem se dostal je viz obr v priloze

neni potreba treba unlock? bo neco podobnyho?

dik za odezvu

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti