Hry na OmniaPRO

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
kejmi16
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte dub 27, 2010 14:38
Zařízení: samsung B7610 omnia pro

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od kejmi16 » úte dub 27, 2010 17:26

Normálně si stáhnu novou hru,naistaluji si jí a pak když jí chci spustit tak mi to nahoře v levim rohu napíše chyba.

Uživatelský avatar
karelsid
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: stř úno 10, 2010 12:11
Zařízení: BlackBerry Z10

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od karelsid » úte dub 27, 2010 17:58

A máš tu hru ve správné verzi? Tzn. pro WVGA displej, případně jestli je hra kompatibilní s tvym WM.
Tim podrobněji jsem myslel, abys napsal jakou hru, jestli ji instaluješ do zařízení nebo na kartu, jakou chybu to přesně píše, víš?

kejmi16
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte dub 27, 2010 14:38
Zařízení: samsung B7610 omnia pro

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od kejmi16 » stř dub 28, 2010 15:51

Stáhnul jsem si hru light saber a instaluji to do mobilního zařízení.Jeto přesně na WM 6.1 a píše mi to při jákéko-li aplikaci i při této TATO APLIKACE VYŽADUJE NOVĚJŠÍ VERZI ROZHRANÍ MICROSOFT.NET COMPACT FRAMEWORK,NEŽ JE VERZE NAINSTALOVANÁ V TOMTO ZAŘÍZENÍ.Omlouvám se za podní odpověd.

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Tazz1 » stř dub 28, 2010 16:02

tak si nainstaluj novy net framework, kdyz ti to tak polopaticky pise a bude. Udelali jsme to vsichni

kejmi16
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte dub 27, 2010 14:38
Zařízení: samsung B7610 omnia pro

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od kejmi16 » stř dub 28, 2010 16:24

Stahuji si Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 tak doufám že je to ono.

VictorCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv kvě 13, 2010 18:57
Zařízení: N95 ; B7610

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od VictorCZ » stř čer 16, 2010 10:39

Zporovoznil jste někdo na Omnii Pro úspěšně nějaký emulátor ? (GBA , SNES atd ... ) Já testoval několik vertzí pocket GBA a Pocket SNES ... Bohužel ani ke spuštění ROM jsem se nedostal :( . Jediné co jsem vypozoroval z You tube (;D -http://www.youtube.com/watch?v=gmcpCPR7mLc ) a co zafungovalo i mně je PocketGB .

Bohužel screen 2x2 cm bez reakce na otočení displeje , ale emulace běží skvostně i se zvukem . Dokonce má i touch rozhraní . Na experimentování super , na používání děs :( . Nevíte o upravené verzi pro omnii nebo jiném funkčním emulátoru ?

Edit: -- stř čer 16, 2010 14:22 --

Tak jsem nakonec dohledal poměrně zdařilý emulátor ,který z Pocket GB vychází - Morph Engine (+ MaratSetupPPC2003.exe + WGA-MT-Dredd67) .

Plynulost emulace - ucházející , emulace zvuku - bída (vypnutý) , přizpůsobení velikosti orientaci displeje- ucházející .
Omnii Pro schází multitouch :( (mně neříkejte že by to nešlo emulovat ) ... takže díky bohu za HW klávesnici a přemapování kláves , i když opět tu vzniknou problémy s rozlišením . No není to ideální ,ale určité tituly se už dají označit za hratelné .

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů