Hry na OmniaPRO

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
~Kocur~
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: úte zář 15, 2009 17:43
Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
Bydliště: Ostrava

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od ~Kocur~ » pon zář 28, 2009 13:13

tak toto téma jsem sem dal aby se to nepletlo třeba s aplikacema a navíc bych se rád zeptal jestli už někdo nemá nějaké hry vyzkoušené tak pište pište :wink:

Uživatelský avatar
krabicka3
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: ned led 06, 2008 23:28
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od krabicka3 » pon zář 28, 2009 14:00

Osobne mi nejvic sednou hry od teto firmy: http://www.astraware.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Doporucuji Bejeweled 2, Pixelus a Insaquarium Deluxe

fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 178
Registrován: stř zář 09, 2009 15:49
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od fore » pon říj 05, 2009 22:31

nazdar, chcu se zeptat .. sehnal nekdo Age of Empires na ppc jedouci na omniiPRO ? ja sem zatim narazil pouze na ty co ... se jaksi nerozjeli *hratelne*

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od mike-biker » pon říj 05, 2009 23:12

Osobně doporučuji spíše PC, nebo sui kup Gameboye. :lol: . Chlapi sakra já vás chápu, ale tohle není fakt zařízení na hry. Nebuďte jako moje 10ti letá dcera, co chce na Linuxovym serveru hrát SIMS 3. :lol:

~Kocur~
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: úte zář 15, 2009 17:43
Zařízení: Samsung Omnia Pro, SE P1i, Dell Streak
Bydliště: Ostrava

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od ~Kocur~ » úte říj 06, 2009 6:14

fore: AoE jsem taky nesehnal teda funkční ne
mike-biker: PC je lepší ale gameboy ne už vidím jak sebou bude někdo nosit gameboy a mobil. Hry jsou na odreágování třeba když jedeš autobusem, vlakem vytáhneš mobil a zabavíš se, nebo třeba ve škole :tlem: :tlem: A teda řeknu ti že ta The Sims 3 je teda pěkná potvora hra nainstaloval jsem to ségře a zhrozil jsem se kolik místa to zabere. Díky bohu že mám svůj noťas na něm linux :P :wink:P.S.: měl by jsi tu svoji dceru už začít trochu vzdělávat v oboru IT :-D :tlem:

fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 178
Registrován: stř zář 09, 2009 15:49
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od fore » úte říj 06, 2009 13:47

jn vsechny AoE co sem postahoval valijou bezvadne na HTC pristrojich.. ale na OmniiPRO se nahore otevte cast obazu a tim to konci.. nijak se z toho nedostanes jedine resetem.. a neustale se mi to resetovat nechce... tak proto sem se optal jestli to nekdo nesehnal

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Termiks » stř říj 07, 2009 13:54

fore: Dá se z toho dostat bez resetu...Na klávesnici máš vedle altu takovou šipku zpět, když jí dléle podržíš tak by se to mělo zavřít...

fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 178
Registrován: stř zář 09, 2009 15:49
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od fore » stř říj 07, 2009 16:57

diky

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Tazz1 » pát říj 09, 2009 17:19

Tak špičková je hra Naval Conflicts (propracované lodě, kde se dá hrát za Japonce i Američany). Dále Tower Wars (staví se různé věže proti nájezdníkům) a Tiki Towers (logická hříčka, kde se staví cesta pro opičky). Vše stažené z fora klasické Omnie a vše se nádherně přizpůsobilo rozlišení Omnie Pro.

Ale chtěl jsem se zeptat, zda nemáte nějakou hru, která by šla hrát přes BT ??? Třeba moc lituji, že to neumí výše uvedený Naval Conflicts, to by byla paráda.

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od rybar73 » pát říj 09, 2009 18:28

Zdravim tak ja zmuzu doporucit DragonBall jde taky o logickou oddychovku v peknem grafickem kabatku.
Jo a co se tyce AoE3 tak ten se mi podarilo hatelne rozjet jen kdyz jsem pomoci WVGAFIX3 prepl na VGA displej. Tak pokud vam bude stacit jen pul obrazovky tak hratelne to je :-)

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Svestka » pát říj 09, 2009 20:21

AoE3 je docela nepovedený titul zatímco AoE1 je přesná kopie PC verze na pocket pc a to rozběhat nejde.

DarthAdon
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned říj 11, 2009 18:04
Zařízení: N73

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od DarthAdon » ned říj 11, 2009 18:06

Ahoj, plánuju si koupit Omnii Pro a tak by mě zajímalo jestli na ní, byť
jen přes emulátor jedou JAVA hry? Nemá někdo zkušenosti s emulátorem FPSEce na
B7610? Je rozlišení velký problém? Díky moc :tlem:

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Svestka » ned říj 11, 2009 18:16

FPSEce jsem zkoušel a jede. Jediná hra, kterou jsem zkusil byla GTA1 a to jelo na 50 fps při maximálním zatížení při jízdě v autě to kleslo na 40 fps, hratelné to bylo ale osobně si raději ve chvilkách nudy a na cestě vlakem zahraju archivald's adventure nebo kouknu na film. Java aplikace popřípadě hry emulátor zvládá, například opera mini je napsána v javě a jede bez problémů. Samozřejmě, že pokud není aplikace uzpůsobena na dané rozlišení a touch ovládání tak si tyto vlastnosti emulátor nevykouzlí, pro tyto účely sice existují nějaké jiné emulátory, ty se ale zásadně nedoporučují jelikož jejich praktičnost se limitně blíží nule.

multidiscX
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř zář 23, 2009 9:11
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od multidiscX » ned říj 11, 2009 18:57

Prosím Tě, poradil bys mi s instalací Opery mini? Stáhnul jsem si ze stránek Opery jar soubor a při jeho spuštění v Omnii mi vyskočí hláška: "Kontrola souboru JAD se nezdařila, č. chyby=906 Neplatný deskriptor" a po odkliknutí OK (jiná možnost nen) se okno zavře. Nevíš, kde dělám chybu? Díky za tipy.

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Svestka » ned říj 11, 2009 19:14

Musíš si stáhnout jak soubor s příponou JAR tak soubor JAD obojí lze stáhnout na officiálních stránkách, tyto oba soubory dáš na stejné místo a v mobilu poté spustíš JAR, jakmile tak učiníš jak ti oba soubory zmizí a objeví se v emulátoru.

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Tazz1 » ned říj 11, 2009 19:14

jen otázka, proč instalujete Operu mini, když máte v zařízení mobilní Operu a mobilní IE, kdy oba javovou Operu mini strčí do kapsy.

multidiscX
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř zář 23, 2009 9:11
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od multidiscX » ned říj 11, 2009 19:31

To Svestka: Díky za rychlou reakci a pomoc, již běží v pořádku.
To Tazz1: Já ji instaloval z důvodu zvědavosti a prověření rychlosti při pomalém připojení EDGE/GPRS a zde válcuje jak Operu Mobile, tak IE, tak i Iris browser...

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 210
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od Tazz1 » ned říj 11, 2009 19:48

používám to samé připojení a nevím nevím. Jenže zahraj si na ni Traviana. Já to kdysi ještě na Variu zkoušel a hrůza. Kdežto oba zmíněné prohlížeče mi ho vykreslí naprosto parádně. ale asi to bude věcí každého co upřednostňuje.

multidiscX
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř zář 23, 2009 9:11
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od multidiscX » ned říj 11, 2009 19:54

Já používám jak Operu Mobile, tak Iris a nyní i Mini v5. Mini mně přijde ideální na neročné přečtení zpráv z webu...

Uživatelský avatar
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: stř led 07, 2009 2:22
Zařízení: Samsung Omnia PRO

Hry na OmniaPRO

Příspěvek od _Ja » pon říj 12, 2009 4:16

Mám dost Javových programů, ale pouze s příponou .JAR. Je prosí nějaká možnost jak si vytvořit potřebný soubor .JAD aby aplikace fungovala? Nebo ty samotný .jary můžu vyhodit? :smt017

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů