Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Macro
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát říj 16, 2009 22:14
Zařízení: Samsung Omnia Pro

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od Macro » pon led 04, 2010 17:29

hm.. ja mam omnia pro od O2 original rom win 6.1 a nic mi nepada, vsetko bezi v pohode.

SDK je najnovsie 2.1 od samsungu. pise tam ze pre mobily ktore bezia na win 6.5 ale ako hovorim mne to bezi v poriadku bez jedineho padnutia

pivasek
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: stř lis 18, 2009 18:59
Zařízení: Samsung Omnia PRO B7610

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od pivasek » pon led 04, 2010 18:30

mě to na win 6.1 taky nedělá žádný problémy

Uživatelský avatar
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: stř led 07, 2009 2:22
Zařízení: Samsung Omnia PRO

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od _Ja » pát led 08, 2010 7:38

Dva dny to chodilo na WM 6.1 bezvadně. Teďka po zhasnutí displeje už nešel rozsvítit a mobil vůbec nereagoval. Vždycky bylo nutné mobil vypnout. (aby šel vypnout, muselo se použít tlačítko resetu co je na zmačknutí hrotem)
Po odinstalování SDK a programu na LED svítilnu je vše zase v pořádku.

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od rybar73 » pát led 08, 2010 8:38

Tak tady si muzes stahnout verzi, ktera nepotrebuje nainstalovane SDK a funguje na WM6.1 :-)

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/3560668/flash-light.rar

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od Lamanai » pát led 08, 2010 10:38

hele, fajn, ale jak to rozchodím - je to exáč (plus nějaká knihovna), takže jsem to zkoušel spustit na PC s tím, že mi to nainstaluje do Omnie... ale vůbec se to nerozběhne... co dělám špatně?

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od rybar73 » pát led 08, 2010 11:27

Proste sproste nakopiruj do telefonu. Asi sis jeste nevsiml ze exe pustis i v telefonu. Jinak je tam pripraveny i .lnk ktery si muzes nakopirovat treba do Start ve windows slozce :-)

maxa
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: stř lis 18, 2009 19:53
Zařízení: HTC Desire HD

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od maxa » pát led 08, 2010 11:45

Tak sem si ho nahral do telefonu a zacalo to delat uplne stejnou vec, tzn. ze kdyz se vypne dispej uz nejde nastartovat a pomuz jen softreset. problem je ze není co odinstalovavat, protoze sem program do telefonu jen nahral. Kdyz sem ho odstranil, situace zustala stejna. Nemel nekdo podobny problem, nechce se mi delat hardreset.

Tak vyřešeno SDK se nainstaluje i s tou aplikaci na LED svitilnu, hned po spustení *.exe souboru v telefonu. Po odinstalovani a softrestu to beha zase normalne.

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od rybar73 » pát led 08, 2010 12:31

Tak ja to na WM6.1 pouzival pekne dlouho a i kdyz mi SDK delalo problemy tak takhle samostatne vubec. Moc nechapu jak jsi mohl odinstalovat neco co jsi predtim neinstaloval?

maxa
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: stř lis 18, 2009 19:53
Zařízení: HTC Desire HD

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od maxa » pát led 08, 2010 14:05

No kdyz jsem nakopiroval ten *.exe soubor vcetne te knihovny co u toho byla do telefonu, tak pri prvnim spustenim se to SDK naistalovalo, coz sem zjistil az pote.

Uživatelský avatar
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: stř led 07, 2009 2:22
Zařízení: Samsung Omnia PRO

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od _Ja » pát led 08, 2010 14:38

Takže jsme zase bez lampičky !!! :cry:

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od Svestka » pát led 08, 2010 18:18

No nevím, mě osobně ještě na WM 6.1 SDK šlape dobře a žádné problémy to s lampičkou nedělá.

pivasek
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: stř lis 18, 2009 18:59
Zařízení: Samsung Omnia PRO B7610

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od pivasek » pát led 08, 2010 18:20

by mě zajímalo co s tím děláte, mě to šlape taky pořád jak má :D

maxa
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: stř lis 18, 2009 19:53
Zařízení: HTC Desire HD

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od maxa » pát led 08, 2010 22:26

Nic zvlastniho, nahral spustil, fungovalo, az na to ze sem behem 15 minut musel 4x udelat soft reset. No jinak pekna aplikace, hodila by se. Jo a mam oroginal WM 6.1 od O2.

Uživatelský avatar
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: stř led 07, 2009 2:22
Zařízení: Samsung Omnia PRO

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od _Ja » sob led 09, 2010 3:24

Tak jsem to znova zkoušel a zjistil jsem, že dokud neudělám soft reset (vypnout a zapnout Omnii) tak to šlape. Jakmile vypnu a zapnu Omnii tak je konec. Mám origo WM 6.1 od O2. Tak jesli vám SDK šlape jak má tak jste ještě nevypnuli mobil anebo máte jiný WM 6.1 než od Kyslíku. Jinak si to neumím vysvětlit.

pivasek
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: stř lis 18, 2009 18:59
Zařízení: Samsung Omnia PRO B7610

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od pivasek » sob led 09, 2010 14:10

taky mám origo WM 6.1 od O2 a soft reset i vyp/zap telefonu s nainstalovaným SDK jsem udělal mnohokrát, vše funguje pořád jak má

maxa
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: stř lis 18, 2009 19:53
Zařízení: HTC Desire HD

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od maxa » sob led 09, 2010 14:37

A pouzivate Touchwiz. Ja ano, tak jestli tady nebude problem.

pivasek
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: stř lis 18, 2009 18:59
Zařízení: Samsung Omnia PRO B7610

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od pivasek » sob led 09, 2010 14:53

jj já používám

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od Svestka » sob led 09, 2010 15:53

Já teda touchwizz nepoužívám mám WM 6.1 od O2, restartů už pár taky bylo a vše šlape jak má, včetně svítilny.

Uživatelský avatar
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: stř led 07, 2009 2:22
Zařízení: Samsung Omnia PRO

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od _Ja » sob led 09, 2010 19:44

Tak to nechápu v čem mám problém. :roll: Touchwiz mám vypnutý. Znova jsem to zkoušel a zase po vypnutí a zapnutí je Omnie po přejití do pohotovostního režimu mrtvá. :evil: Tak jsem se zatím s lampičkou rozloučil. (škoda-je to šikovná vychytávka) Nešel by udělat nějaký prográmek bez použití SDK?

Macro
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát říj 16, 2009 22:14
Zařízení: Samsung Omnia Pro

Omnia Pro (02) LED SVÍTILNA, KOMPAS A TEST OMNIA

Příspěvek od Macro » sob led 09, 2010 19:45

Mne to tiez ide v pohode, a resety uz boli viakrat, skusal som aplikaciu testovat viac krat , nechat ju zapnutu aspon 5 min,samozrejme sa telefon zamkol. odomkol som aplikacia bola pekne zapnuta fungovala dalej, telefon nezamrzol. nechapem v com to moze byt, zdrojak som presiel niekolko krat nenechazdam chybu v nom. (WM 6.1 od O2)

Mozno keby niekto vedel ako by sa dal dat v apliakcii prikaz na nezamknutie displaya, to by vam mozno pomohlo


to _Ja : pochybujem ze sa to da urobit bez SDK, kedze SDK je to co ovlada "drivery" mobilu. a nainstalovanim SDK vlastno to naucis aj operacny system. takze jedine zeby to boli nejake vseobecne ovladace. inac jedine svitit si aspon displayom (zafarabit ho na bielo )

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti