OmniaPro (B7610): Aplikace

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od Termiks » pon říj 19, 2009 18:50

Můžete mi doporučit nějakou RSS čtečku? Ta originál samsung se mi neskutečně trhá...Na HTC Cruise byla výborná, jednoduchá a přehledná, ale nikde sem ji nenašel samostatně ke stažení...Je asi jenom jako součásti HTC ROM.

tonis
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte říj 20, 2009 5:17
Zařízení: Samsung OmniaPro + HTC Diamond

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od tonis » úte říj 20, 2009 5:20

Zdravím. Je nějaká aplikace na ovládání G-senzoru, podobně jako girátor nebo Gedit u HTC. Zkoušel sem i HTCEmu a nic. Dík za radu.

Anganiel
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř srp 01, 2007 9:18
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od Anganiel » úte říj 20, 2009 7:14

Termiks píše:Grga Pitic : změn si barevné scéma WM z černého na jiné
Tohle jsem zkousel a ne ve vsech aplikacich to pomuze. Konkretne o tech co Grga Pitic pouziva ale nemuzu rict.

Problem je, ze ten Samsung je zalezly do vsech koutu systemu. Myslim, ze nejsem sam kdo se nemuze dockat ciste ROMky :grin:

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od Svestka » úte říj 20, 2009 21:33

Tak mě změna tématu pomohla prozatím všude.

Uživatelský avatar
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: stř led 07, 2009 2:22
Zařízení: Samsung Omnia PRO

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od _Ja » čtv říj 22, 2009 6:46

Prosím o radu. Potřebuji aby se mě na ploše obrazovky Dnes stále zobrazoval zástupce souboru .xls. Pokouším se o to všemi způsoby a výsledek zatím 0. Nebo poraďte nějakého manažera rychlého spouštění souborů .xls a .doc. Prosím poraďte. Díky.

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od Lamanai » čtv říj 22, 2009 7:14

_Ja píše:Prosím o radu. Potřebuji aby se mě na ploše obrazovky Dnes stále zobrazoval zástupce souboru .xls. Pokouším se o to všemi způsoby a výsledek zatím 0. Nebo poraďte nějakého manažera rychlého spouštění souborů .xls a .doc. Prosím poraďte. Díky.
nevím jak to máš ty, ale já mám v OmniiPro od začátku předinstalovanej Word a Excel pro WM, takže ideálně asi tyhle programy... ikonky si můžeš přidat do té lišty pro rychlé spuštění, kam se vejde asi 10 programů...

Uživatelský avatar
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: stř led 07, 2009 2:22
Zařízení: Samsung Omnia PRO

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od _Ja » čtv říj 22, 2009 7:24

Ale já chci přidat otevírání přímo konkrétních souborů se kterými často pracuju a mám je uložené na kartě. Než se na ně dotluču je to hodně zdlouhavý. A nepoužívám TW, ale klasickou obrazovku Dnes. Asi na to existuje nějaký plug-in, ale nikde jsem nic nenašel.

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od tompec » čtv říj 22, 2009 12:01

Nezkoušel jsem, ale zkus si v total commanderu vytvořit zástupce toho konkrétního souboru a nakopíruj ho do složky Nabídka Start. Měl bys to pak mít ve Startu a můžeš s tím pracovat třeba i na ploše v SPB Shell.

fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 178
Registrován: stř zář 09, 2009 15:49
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od fore » čtv říj 22, 2009 16:13

nazdar... nasel nekdo slusnej lfash player na omniuPRO ? rad byvh se na internetu podival na nejaky videa ... a popripade aby jel youtube.com :D jestli nekdo ma neco

Uživatelský avatar
krata
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: úte říj 13, 2009 22:45
Zařízení: Samsung OmniaPRO
Bydliště: New Bubu

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od krata » pon říj 26, 2009 0:56

_Ja píše:Nainstaloval jsem dva různé programy "šachy", ale ani jeden nemaká. Na VARIU mě chodili oba bezvadně. Nemá někdo odzkoušený nějaký tento program na OP?
Mě dobře chodí 9.95 CHESS for Pocket PC v. 4.6 jsou velmi svižné.
[url]file://localhost/F:/chess-pda/README_FIRST.html[/url]

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od HADES » pon říj 26, 2009 8:59

krata: ten odkaz určitě nebude funkční :) ale stačí vygooglit

Uživatelský avatar
rybar73
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: úte zář 22, 2009 9:53
Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Bydliště: Kopřivnice

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od rybar73 » pon říj 26, 2009 14:49

Chci se poptat nemate nekdo nahodou nejaky programek na klavesove zkratky na klavesku? Neco na zpusob PQzII? Popripade aspon rict jak jste ten programek rozjeli? :-) Rad bych jeste vice vyuzil klavesnici.

Uživatelský avatar
krata
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 57
Registrován: úte říj 13, 2009 22:45
Zařízení: Samsung OmniaPRO
Bydliště: New Bubu

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od krata » pon říj 26, 2009 15:35

HADES píše:krata: ten odkaz určitě nebude funkční :) ale stačí vygooglit
Já jsem trubka :-) Jsem měl ve schránce něco jiného
http://www.brothersoft.com/games/9.95-c ... et-pc.html

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od Lamanai » úte říj 27, 2009 22:24

krata píše:
HADES píše:krata: ten odkaz určitě nebude funkční :) ale stačí vygooglit
Já jsem trubka :-) Jsem měl ve schránce něco jiného
http://www.brothersoft.com/games/9.95-c ... et-pc.html

hele, a vám se to někomu podařilo z těch odkazů stáhnout... mě to v jednom kuse přesměrovává na jedinou stránku a stahování kde nic tu nic :-( chtěl bych ty šachy zkusit a pokud budou dobrý, klidně jim je zaplatím...

Anganiel
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř srp 01, 2007 9:18
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od Anganiel » stř říj 28, 2009 11:05

Tak jsem to zkousel, ale stahnot se mi to nepodarilo... Ale trochu jsem hledal na googlu a zkus tohle:
http://www.mobilefan.net/Pocket-PC.nsf/ ... 02-to-2003

Daji se najit i jine sachy....
Treba:
http://www.chessgenius.com/pocketpc/
nebo
http://teknowmagic-chess.en.softonic.com/pocketpc

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od tompec » stř říj 28, 2009 23:23

S2U2 (Slide 2 Unlock 2)
Šikovná utilitka na zamknutí displaye ála iPhone. Zatím to testuju. Je to i češtině. Při zkoušení doporučuji vypnout originální zamykání Samsungu.

http://s2u2.ac-s2.com/

Ostatní programy stejného výrobce jsou už slabší...

Anganiel
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř srp 01, 2007 9:18
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od Anganiel » čtv říj 29, 2009 8:58

Slide2Unlock mam uz od zacatku a musim potvrdit, ze supr. Jen jsem narazil na jednu vec, kdyz prenasim neco vetsiho pres BT a necham ho at se zamkne, tak se prenos sekne. Nevim jestli to je zapricineno S2U nebo je to chyba Samsungu. Muzete nekdo zkusit? Dik :wink:

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od Svestka » čtv říj 29, 2009 11:01

No taky mám už dlouhou dobu tento zamykací program ale osobně ho nemám nastaven na automatické zamykání, příjde mi to u telefonu s dotykovým displejem při nejmenším zbytečné ale i nepraktické. Stejně když telefon někde dáváš tak ho přepneš do standBy módu tlačítkem a po probuzení máš zamknutý displej.

Anganiel
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř srp 01, 2007 9:18
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od Anganiel » čtv říj 29, 2009 11:55

Ja to mam asi obdobne, po probuzeni telefonu pomoci tlacitka je zamknuty. Ale pokud necham telefon jen tak lezet, tak proste po case displej zhasne a dostane se sam do standby (coz je nastaveni telefonu) a tim se mi proste zablokuje prenos bluetooth.

Ted me napada, ze to bude mit mozna co do cineni s automatickym "vypnutim" BT a WiFi pri prechodu do standby?

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

omnia PRO - aplikace

Příspěvek od HADES » čtv říj 29, 2009 13:57

Fungují vám korektně SmartŘády? Já když vyberu startovní destinaci tak mi zbytek ovládacích prvků formuláře zmizí.

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů