OmniaPro (B7610): Aplikace

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
rohlík
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned bře 21, 2010 17:30
Zařízení: OMNIA Pro b7610 / WM6.5CZ

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od rohlík » stř dub 28, 2010 0:41

Díky díky :) dál bych něco proti krádeži, např. při výměně SIM aby posílal sms s GPS souřadnicemi nebo foto z přední kamerky to by bylo super :wink:

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od danri » stř dub 28, 2010 13:57

V telefonu je integrovaná pouze funkce Mobilní stopař. Když ti dá do telefonu někdo jinou kartu tak by ti měla přijít SMS na předem předvolené číslo. Ale pozor jak zapomeneš heslo k této funkci tak to máš asi blbé. Někomu se to tady už stalo a nepomohlo ani flashnout telefon.

Uživatelský avatar
nikotin19
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob dub 24, 2010 14:44
Zařízení: Samsung B7610

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od nikotin19 » sob kvě 01, 2010 12:11

Z dravim všetkych,poridil som si OmniuPro B7610,no potreboval bi som pomoc s inštalaciou nejakych aplikacii,kto bi bol ochotny my stim pomoc,napr-cez skype.Dik všetkym za ochotu.Budem tu o 19:00 Skype-islavek.Mam v tom dost chaos :oops:

inditarod
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř dub 28, 2010 20:07
Zařízení: Samsung B7610 OmniaPro

OmniaPro (B7610): iGo 8.3

Příspěvek od inditarod » pon čer 14, 2010 14:56

Dobrý den, mám problém rozchodit iGo 8.3 na mé Omnii Pro. Právě jsem ji pořídil. Soft jsem instaloval, ale píše se mi:

Failed to open file:
igo\480_800\loading.bmp
exiting application

Co s tím? Díky moc...

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od HADES » pon čer 14, 2010 20:14

a máš tam ten soubor? jestli ne tak si tam zkus nějaký BMP nahrát, přejmenovat na poždovaný soubor, možná to zabere

inditarod
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř dub 28, 2010 20:07
Zařízení: Samsung B7610 OmniaPro

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od inditarod » pon čer 14, 2010 21:39

Jen nevím, kde by mi měl chybět. V zazipovaném souboru "Branding.zip" ho mám... :-( To se mi moc nezdá...

-- pon čer 14, 2010 22:43 --

Vidím to s tím bledě. Mohl by mi tedy někdo poradit, jak to udělat, aby iGO 8.3 jelo z SD karty bez instalace? Díky... :-)

straky
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: úte úno 09, 2010 7:42
Zařízení: Samsung Galaxy S

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od straky » úte čer 15, 2010 8:57

Zde posilam cely ZIP Branding. Zkus ho nahradit. http://uloz.to/5104397/branding.zip

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od HADES » úte čer 15, 2010 9:35

Pokud sis tu aplikaci pořídil legálně tak neváhej a kontaktuj podporu výrobce :roll:

inditarod
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř dub 28, 2010 20:07
Zařízení: Samsung B7610 OmniaPro

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od inditarod » úte čer 15, 2010 11:14

straky píše:Zde posilam cely ZIP Branding. Zkus ho nahradit. http://uloz.to/5104397/branding.zip
Díky, soubor vyměněn, ale hláška stále stejná a nejede to... :-(

-- úte čer 15, 2010 12:15 --
HADES píše:Pokud sis tu aplikaci pořídil legálně tak neváhej a kontaktuj podporu výrobce :roll:
Ano, taky mám rád "veselé historky z natáčení"... :tlem:

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od danri » úte čer 15, 2010 16:56

V pravidlech tohoto fóra jsou taky veselé historky, zkus si je přečíst.

Pasu
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv kvě 06, 2010 7:24
Zařízení: B7610

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od Pasu » pát čer 18, 2010 6:55

Nahradil jsi u IGO soubor data.zip, protože v nem máš různá rozlišení.

http://www.uloz.to/5127511/data.zip" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

OmniaPro (B7610): iGo 8.3

Příspěvek od pavel1tu » čtv črc 08, 2010 11:42

inditarod píše:Dobrý den, mám problém rozchodit iGo 8.3 na mé Omnii Pro. Právě jsem ji pořídil. Soft jsem instaloval, ale píše se mi:

Failed to open file:
igo\480_800\loading.bmp
exiting application

Co s tím? Díky moc...
upravil jsi sys.txt ?
napiš jakou verzi iGo máš, kdyžtak přes PM :-) poradím
spatřil jsem demo na iGo primo - to bude nášup :-D

Lamanai
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pon říj 12, 2009 15:29
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od Lamanai » pon črc 12, 2010 12:52

SPB Time: V poslední době mi nefunguje SPB Time. Respektive nastavím budík a kulový. Prostě to nezvoní. Začne to hrabat, zobrazí se takový to barevný kolečko a občas tam v milisekundě problikne taková ta obrazovka na vypínání budíku. Když nastavím budík a zkusím přímo v nastavení dát volbu hrát, chováí se to podobně - kolečko zahrabe a pak se to tváří jakože nic. Nestalo se vám to někomu? Recept na léčbu?

Facebook přes tarifové připojení: Další problém mám, když chci vlézt na stránku Facebooku, a to z kteréhokoli prohlížeče Opera (několik verzí), IE, UCWeb. Zahlásí to, že je stránka vytížená nebo nedostupná. Přitom ale totéž funguje při připojení přes WiFi. Ostatní věci na webu běhají.

GCzII: Jak načtu kešku přes web, tak to žuchne. Nepraktické. Používáte někdo? Zkušenosti?

předem díky za rady a zkušenosti

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od HADES » pon črc 12, 2010 13:25

GCz: v aktuální verzi je chyba (.45), autor pracuje na opravě, neoficiálně už ji uvolnil na xda-developers http://forum.xda-developers.com/showthr ... 9&page=345" onclick="window.open(this.href);return false;

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od danri » pon črc 12, 2010 15:23

Verze 46 je v pohodě už jí pár dní používám a zatím vše v pohodě. Na geocaching.com dělali zase nějaké změny tak to verze 45 nějak nedávala.
http://www.geocaching.cz/forum/viewthre ... owstart=60
http://www.geocaching.cz/forum/viewthre ... wstart=160

Anganiel
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř srp 01, 2007 9:18
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od Anganiel » úte srp 03, 2010 12:25

Zdravicko,

rad bych se optal na zkusenosti s emulatorem DOSu. Zkousel jsem DosBox pro PPC, ten ale jede v malem okne orientovanem na sirku (asi standardnich 320x240). Zkousel jsem z toho i spoustet mountnutou hru, ale neco pise a neda se to tak mrnave precist :-(

Zkousel jsem i PocketDos. Ten najizdi ale pak spadne bez jakekoliv hlasky.

Nemate nekdo zkusenosti? Rad bych pro chvile odpocinku rozchodil starickou ale skvelou strategii Jagged Alliance :lol:

Diky za jakekoliv namety :wink:

qwerty1
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř úno 17, 2010 21:07
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od qwerty1 » pon srp 09, 2010 19:07

Dobrý den, dosbox na WVGA rozlišení moc nejde, ale úprava programem gxpatcher http://www.ppccabfiles.ru/gxpatcher" onclick="window.open(this.href);return false; dosbox běhá i v rozlišení VGA - s tímto programem fungují i QVGA hry na celý displej.
PocketDos mi funguje ale hry v něm fungují dost pomalu.

Moje funkční verze Dosboxu 0.73 (s WVGA Fixem):
Program na šířku a na celou obrazovku funguje ale zatím mi hry jedou pomalejším tempem než na pc (jsou ještě hratelné).
Další info a dosbox je tady: http://uloz.to/5531254/dosbox-gxpatcher.zip

Petrzet
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned bře 16, 2008 14:12
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610
Bydliště: Krmelín

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od Petrzet » ned bře 13, 2011 0:25

Zdarec lidi.
Mam problem s nainstalovanim Translatoru,ve founu mam win 6.5pro a ten parchant neumi precist cesky napsanou paměťovou kartu,nainstaluje to vzdy do hlavni pameti kde je okamzite nedostatek mista a pri presunuti to stejne nefunguje.
Muzete mi nekdo pls poradit jak s tim vydrbat?
Dost tenhle programek potrebuju.
Diky za odpovedi.

matof
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte úno 15, 2011 12:46
Zařízení: B7610

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od matof » ned bře 13, 2011 8:40

Jak změnit název "Paměťová Karta" na "My Storage"
HKML/System/StorageManager/Profiles/SDmemory tam jsi to přejmenujete ... a ještě jsem to radši přejmenoval SDMMC

Je to v tématu triky s registry http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=128&t=17264

Petrzet
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned bře 16, 2008 14:12
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610
Bydliště: Krmelín

OmniaPro (B7610): Aplikace

Příspěvek od Petrzet » pon bře 14, 2011 14:41

O diky ti za blahodarne rady,uz to facha jak ma a i primo sem konecne spustil :tlem:

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů