Integrovaná GPS

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
Hawke
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv říj 15, 2009 20:48
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro

Integrovaná GPS

Příspěvek od Hawke » sob říj 17, 2009 8:20

Ten script pro tomtom jsem přehlíd, všiml jsem si jen toho druhého... Pardon

Laddy
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned říj 18, 2009 22:26
Zařízení: Samsung Omnia Pro

Integrovaná GPS

Příspěvek od Laddy » ned říj 18, 2009 22:39

Mám Omnii Pro cca týden a po načtení GPS satelitů přes wi-fi, vše šlape jak má. Trápí mě však skutečnost, že musím mí zapnutý telefon aby jela navigace. Mám druhou simku v telefonu v autě a při jízdě potřebuji mít telefon v režimu letadlo, pak ale GPS nefunguje. Je-li jaká pomoc? Díky

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Integrovaná GPS

Příspěvek od mike-biker » pon říj 19, 2009 0:00

Obávám se, že nikoli. Jsou určité aplikace, které pod modem letadlo běží, ale GPS to fakt není. Jediné řešení je zakoupit samostatnou navigaci. ;-)

WiMan
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: úte zář 15, 2009 12:01
Zařízení: Samsung B7610

Integrovaná GPS

Příspěvek od WiMan » pon říj 19, 2009 12:41

:idea: Režim letadlo u GPS řeším tak, že zapnu telefon, spustím GPS SW, vypnu telefon. GPS SW pak funguje i při vypnutém telefonu.

Laddy
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned říj 18, 2009 22:26
Zařízení: Samsung Omnia Pro

Integrovaná GPS

Příspěvek od Laddy » úte říj 20, 2009 23:53

WiMan píše::idea: Režim letadlo u GPS řeším tak, že zapnu telefon, spustím GPS SW, vypnu telefon. GPS SW pak funguje i při vypnutém telefonu.
Díky. Funguje.

Uživatelský avatar
krabicka3
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: ned led 06, 2008 23:28
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Integrovaná GPS

Příspěvek od krabicka3 » čtv říj 22, 2009 13:27

Uz tam mam iGo8 a musim rict, ze naprosta spokojenost. Jinak mi prijde, ze ztraceni satelitu muze byt zapricineno slabou baterkou, ikdyz by to tak byt samozrejme nemelo.

stump
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pon říj 12, 2009 20:50
Zařízení: SE W810i
Bydliště: Brno

Integrovaná GPS

Příspěvek od stump » ned říj 25, 2009 18:16

krabicka3 píše:Uz tam mam iGo8 a musim rict, ze naprosta spokojenost. Jinak mi prijde, ze ztraceni satelitu muze byt zapricineno slabou baterkou, ikdyz by to tak byt samozrejme nemelo.
Já teda IGo 8 nemám neb auto nevlastním ale protože se mi stále špatně chytaly satelity vyřešil jsem to Externím GPS modulem Qstarz BT-Q1000X a příjem se podstatně zlepšil. Řekl bych že několikanásobně. Faktem je že cena je vyšší ale do lesa si člověk musí připlatit na to jsem přišel už dávno. :wink:

Medy
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát říj 09, 2009 9:13
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Integrovaná GPS

Příspěvek od Medy » úte říj 27, 2009 20:57

Ahoj,

pro ty co používají Igo8..máte v sys.txt
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

???
Pokus ano, tak jakou tam mát cestu?

Díky

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

Integrovaná GPS

Příspěvek od danri » úte říj 27, 2009 22:55

Pořád mi to cestu na kartu nebralo tak jsem ten řádek smazal a jede.

stump
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pon říj 12, 2009 20:50
Zařízení: SE W810i
Bydliště: Brno

Integrovaná GPS

Příspěvek od stump » úte říj 27, 2009 23:20

Kdyby tu měl někdo zkušenost jak rozchodit gps soft Garmin XT na OmniiPro tak bych mu byl opravdu vděčný, neb se mi nepodařilo na 7mý pokus ho rozjet i když jsem zkoušel 3verze a pročetl kdejakou diskuzi. Asi jsem gramla největší už mi to trvá několik hodin. Prostě mi to nejde. Program se mi rozběhne ale stále mi to nebere jak vnitřní tak venkovní GPS modul a ani mapa se mi nechce zobrazit. Na webu jsou mraky infa a tak počítám že se možná nic nového nedovím jde mi hlavně o to jestli to chodí na OmniiPro a jestli instalace nevybočuje něčím oproti standardu. Díky... :???:

Docent
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: úte lis 18, 2008 20:26
Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
Bydliště: Kousek od Rudé záře

Integrovaná GPS

Příspěvek od Docent » úte říj 27, 2009 23:44

Mám takový dojem, že tvůj dotaz smrdí něčím nelegálním, takže prosím opatrně, ano?

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Integrovaná GPS

Příspěvek od mike-biker » stř říj 28, 2009 0:06

Hlavně mám kámo pocit, že bez GPS Gate to nerozchodíš. :!: TomTom jede jedině přes ní a Garmin zřejmě taky. iGo snad chodí z mě neznámých důvodů normálně. 8-) . Ale GPS Gate sama přiřazuje porty a Samsung už od Omnie 900 má potíže.

Uživatelský avatar
hvezdar1
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: úte srp 18, 2009 13:26
Zařízení: Omnia2 I8000

Integrovaná GPS

Příspěvek od hvezdar1 » stř říj 28, 2009 10:40

Garmin chodí perfektně, až mne to překvapilo, příjemně. Jediné co se mi nepodařilo je import bodu z Marsource, nějak ho nemůže najít, ale moc času sem tomu neěnoval. GPS ale chodí a svižně.

Medy
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát říj 09, 2009 9:13
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Integrovaná GPS

Příspěvek od Medy » čtv říj 29, 2009 11:55

soufler píše: [interface]
resolution_dir="800_480"
Vga=0
Wide=1

[rawdisplay]
Class="landscape"
Screen_x=800
Screen_y=480

To jsou hodnoty pro zobrazení na ležáka, pro portrait režim otočte rozlišení a class přepiště na portrait. Doufám, že to někomu pomůže. 8-) A pro příště stačí použít google a fórum o IGO 8-)
Ahoj, když tohle napíšu do sys.txt tak mi při spuštění vyskočí hláška
Failed to open file:ui_igo8_da\800_400\loading.bmp

Při tom tenhle adresář i se souborem loading.bmp mam v data.zip i branding.zip

Opravdu tam nemusí být napsaná ceta kde mam igo? Mam ho uložené na paměťvé kartě.

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Integrovaná GPS

Příspěvek od HADES » čtv říj 29, 2009 13:50

já tam mám resolution_dir="400_240" a funguje to perfektně

Medy
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát říj 09, 2009 9:13
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Integrovaná GPS

Příspěvek od Medy » čtv říj 29, 2009 14:44

funguje mi to, když mam
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
mapfontscale=160
vga=1

[rawdisplay]
highres=1

to jsem někde našel.

Ale nejde mi to právě takhle dát naležato a ani nevím, co to vlastně znamená. Moc se v tomhle nevyznám.

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Integrovaná GPS

Příspěvek od HADES » čtv říj 29, 2009 14:55

naležato to dáš tímto: Class="landscape"

Medy
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát říj 09, 2009 9:13
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Integrovaná GPS

Příspěvek od Medy » čtv říj 29, 2009 15:13

Teď jsem to vyzkoušel a je to sice naležato, ale zas to neni přes celou obrazovku. To bych asi vyřešil tim nastavením rozlišení, jak psal Soufler, ale to mi zas hází tu hlášku.

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Integrovaná GPS

Příspěvek od HADES » čtv říj 29, 2009 15:30

mě to chodí perfektně s tímto nastavením

Kód: Vybrat vše

[interface]
resolution_dir="400_240"
screen_x=800
screen_y=480
skin="ui_igo8"

[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"

Medy
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pát říj 09, 2009 9:13
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

Integrovaná GPS

Příspěvek od Medy » čtv říj 29, 2009 20:08

tak tohle nastaveni mi to hodi sice naležato, ale je to hrozně velký, takže vidim jenom levou horní čtvrtinu. Jakou máš verzi? Já mam 8.3.4.102680

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů