OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od KVARK » stř zář 15, 2010 16:03

Ty lze doinstalovat. Například odtud:

Kód: Vybrat vše

http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/308592/i8000nxxje2-lite-20100514/

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od pavel1tu » čtv zář 16, 2010 14:52

Jo, děkuji, link se určitě bude hodit.

Udělal jsem si sám problém:
jak máte nastavené připojení GPRS a WiFi ? když jsem na WiFi, tak mi prohlížeč jede po WiFi, ale pošta WiFi ignoruje a stahuje po GPRS, ufff.

Asi jsem někde šáhl kam jsem neměl, několikrát se to tu na několika místech řešilo, ale už 3 dny hledám řešení a nic.
předem moc děkuji :-)

Soukynek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: stř led 20, 2010 17:45
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Soukynek » stř zář 22, 2010 10:45

Ahoj, jen rychlej dotaz. Hledal sem a našel sem, že max velikost paměťové karty zvládne omnia PRO 32768MB.

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21MM09VPQ7" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21MM09VMFJ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21MM09VV6Q" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21MM09VOFV" onclick="window.open(this.href);return false;

Prosil bych o radu, kterou z těchto 4 karet by ste vybrali. Nechcu kupovat větší (moc peněz)
Děkuju!!!

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od HADES » čtv zář 23, 2010 6:27

Ceny jsou +- stejné takže je to jedno. Mám v telefonu Kingstona a funguje jak má, toho bych ti asi i doporučil

Uživatelský avatar
pavel1tu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: stř zář 30, 2009 13:58
Zařízení: Blackberry BOLD 9780
Bydliště: Trutnov

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od pavel1tu » sob zář 25, 2010 20:51

Jo jo taky kupuji vždy Kingstona, pokud zařízení nemá list komp. p. karet. Je to sice takový průměr co se týče rychlosti, ale zatím mi z těch co mám (asi 10 ) odešla jen jedna.

jirka_h
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon říj 04, 2010 16:58
Zařízení: omnia pro

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od jirka_h » pon říj 04, 2010 17:15

Ahoj, předvčírem jsem HO koupil.....Takže zatím poněkud tápu.
Nevíte někdo jestli má "Hlasové vytáčení"? Popř. kde ho najdu?
Díky

Uživatelský avatar
VaRo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: úte črc 06, 2010 17:45
Zařízení: SAMSUNG Galaxy SIII

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od VaRo » sob říj 09, 2010 7:24

Stačí použít strýčka googla a nemusíš se ptát...

Obrázek

Více info např.:
http://cz.samsungmobile.com/mobile-phon ... cification

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od KVARK » sob říj 09, 2010 16:22

Na hlasové vytáčení zkus Cyberon Voice Dialer. Součástí každé ROM je též rychlé vytáčení (na dlouhý stisk jedné klávesy v dialeru si namapuješ jakékoli číslo).

Uživatelský avatar
VaRo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: úte črc 06, 2010 17:45
Zařízení: SAMSUNG Galaxy SIII

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od VaRo » ned říj 17, 2010 9:01

Hezky všechno pohromadě:
The new B7610 Omnia Pro Collection Thread

-- čtv lis 18, 2010 15:00 --

Máte někdo nějakou zkušenost s přetaktovaným procesorem u B7610-ky? Dá se doporučit? Máte nějaký přímý odkaz na potřebou aplikaci?

Mixers
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: čtv dub 03, 2008 18:26
Zařízení: Xiaomi Hongmi

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Mixers » ned lis 28, 2010 13:25

mam internet v mobilu.. casto cestuji vlakem.. chtel bych se zeptat, jestli se muzu dostat na NB na internet pres mobil? nejakou dobu jsem hledal a nic jsem nenasel.. zajimalo by me, jestli je to mozne.. a pokud ano, tak jak?.. dekuji

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od danri » ned lis 28, 2010 14:08

Je to velmi jednoduché. Spusť si v mobilu Sdílení internetu. Umožňuje sdílet internet buď přes Bluetooth nebo USB.
Nebo je tady ještě možnost použít i WiFi třeba pomocí programu WM WiFi Router.
Otázka je jak dlouho ti vydrží FUP limit když budeš používat Internet v mobilu pro počítač. Snad se někdy dočkáme i internetu ve vlaku. Samozřejmě tím nemyslím vlaky ČD :tlem: Snad konkurence něco přinese

Mixers
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: čtv dub 03, 2008 18:26
Zařízení: Xiaomi Hongmi

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Mixers » ned lis 28, 2010 16:37

jn.. v dalkovych autobusech uz to davno je.. u ceskych drah to fakt nehrozi..

dival jsem se po tom sdileni internetu v mobilu a nikde jsem to nenasel.. mam WM6.5, mohl by si mi pls popsat k tomu sdileni cestu?

z.docekal
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř zář 09, 2009 13:06
Zařízení: samsumg galaxi SII

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od z.docekal » ned lis 28, 2010 16:41

Je to v nabídce START skoro dole ikona zeměkoule.

Uživatelský avatar
VaRo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: úte črc 06, 2010 17:45
Zařízení: SAMSUNG Galaxy SIII

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od VaRo » ned lis 28, 2010 21:30

Jakou máte vyzkoušenu nejoptimálnějšífrekvenci na B7610-ce?

Obrázek

http://www.modaco.com/content/b7610-omn ... t-s3clock/

fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 178
Registrován: stř zář 09, 2009 15:49
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od fore » stř pro 01, 2010 7:21

no , klasicky porad jedu na automat. vykon , ale coz se tyce pretaktovani tak tech 954 MHZ je v pohode .... nezamrzlo mi to a prez tcpmp to ukazuje frekvenci kolem 970 mhz :)

Uživatelský avatar
VaRo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: úte črc 06, 2010 17:45
Zařízení: SAMSUNG Galaxy SIII

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od VaRo » sob pro 04, 2010 0:24

Za jednu z mála podařených věcí u aktualizovaného Sony Ericssona X2 (Vulcana) jsem vždy považoval vnitřní grafiku. Jeho schémata (motivy) jsou plně kompatibilní s B7610-kou. Pokud by měl někdo zájem o jejich stažení a vyzkoušení, více najde zde:
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=128&t=19666

Použil jsem, pro B7610-ku asi nejhezčí, motiv X2 Saturn, k tomu dohrál 3 portované caby z X2-ky a výsledek v mé Omnii teď vypadá nějak takto a nutno dodat, že to není vůbec marné... :???:

Screenů přikládám možná trochu víc, aby bylo možné udělat si obrázek o prostředí, obrázky jistě řeknou víc, než dlouhé psané slovo...:

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek

Obrázek

-- úte led 18, 2011 20:52 --

Moje Omnie s imitací WM7
Obrázek

a jde se testovat... :wink:

fore
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 178
Registrován: stř zář 09, 2009 15:49
Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od fore » čtv led 20, 2011 21:19

zdravim uzivatele nasi milovane OMNIE , chci se zeptat na nasledujici : pouzivate nekdo google seach ikonku na plochu ? pokud mate nekdo funkcni hodte odkaz , diky . ja sem nasel ( jen ty co nejely ) :D

Najzarka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon bře 14, 2011 11:18
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro, WM 6.1

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Najzarka » čtv bře 31, 2011 13:51

Tiche zvuky fotoaparatu Samsung B7610 Omnia Pro.
Jelikož se mi ani pomoci registru (nekomu mozna funguje): HKCU\software\samsung\camera\shutter sound - zmenit hondotu z 0 na 3 pak soft reset. Hodnoty 0-2 by mely byt udejne ostatni zvuky. Mne teda fungovalo az kdyz jsem zmenila ne na 3 ale na 8 dále uvidíte proč zrovna 8. Ostatni zvuky ale stale otravovaly.

Tak jsem hledala dal a nasla jsem toto: Ve founu ve slozce Windows si najdete tyto soubory waw (v pripade ze je nevidite vsechny dejte v exploreru, ktery pouzivate zobrazit vse, protoze ty wavka jsou skryte, systemove):

AutoFocus.wav
AutoFocusFail.wav
RecEnd.wav
Recording.wav
Shutter01.wav
Shutter02.wav
Shutter03.wav
Shutter04.wav
Shutter05.wav
ShutterContinuous.wav
ShutterSound.wav ( kdyz si spocitate tak tech Shutter... je dohromady 7 pro v tech registrech 8cka )

Pokud si je smazete a nezalohujete neni problem v tomhle odkazu jsou ke stazeni jak tiche zvuky, tak ty original ze slozky Win.. Takze rar rozbalit a ze slozky "tiche zvuky" prekopirovat do slozky Windows ve vasem telefonku. Mne to funguje tak doufam, ze sem tedy pomohla tem, co ty zvuky taky stvaly... :)

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/8489591/zkuky-fotoaparat-rar

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů