OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
T-ba
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř zář 30, 2009 12:57
Zařízení: DHD

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od T-ba » pát dub 16, 2010 20:48

Všichni, kdo jsme měli 6.1. U WM 6.5 je již vyřešeno...

hugo48
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř lis 04, 2009 19:30
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro, i9000 Galaxy S
Bydliště: Stará Ves nad Ondřejnicí

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od hugo48 » ned dub 18, 2010 17:56

Chci se zeptat..neví někdo zda-li omnia pro podporuje sdílení připojení k internetu přes bluetooth?..Často cestuju vlakem a mám v mobilu předplacený internet a u mého minulého telefonu nebyl problém přes bluetooth se takto připojit na internet na notebooku. Teď mi ale notebook při vyhledávání zařízení napíše že žádné zařízení v blízkosti tuto službu nepodporuje. Nevíte jak to kdyžtak nastavit? Díky moc ;-)

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od HADES » ned dub 18, 2010 19:16

Ano, podporuje, najdeš to v seznamu programů - Sdílení internetu.

3000HP
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon led 11, 2010 20:05
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od 3000HP » pon dub 19, 2010 12:56

ahoj, nemohl by mi nekdo prosim poradit, jak dostanu na pozadi sporice a menu uplne původní tapety win 6.5 takove ty prouzkovane, hrozne se mi libily ale dneska se mi nedopatrenim povedlo to pozmenit a mam tam jen modrou obrazovku a v te horni listicce tapetu obrazovky klasicke - widget plus...

hugo48
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř lis 04, 2009 19:30
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro, i9000 Galaxy S
Bydliště: Stará Ves nad Ondřejnicí

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od hugo48 » pon dub 19, 2010 14:52

HADES píše:Ano, podporuje, najdeš to v seznamu programů - Sdílení internetu.
Díky moc, už to krásně funguje. :-) Této možnosti sem si v telefonu předtím nevšiml.

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 212
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Tazz1 » pon dub 19, 2010 22:38

Zákeřný dotaz :-) . Jak naučit vestavěný budík, aby přehrával mp3 ? Nejlépe z paměťovky. Když jsem si oblíbenou mp3 zkonvertoval do wav, tak zabrala 34 MB :-( .

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od danri » úte dub 20, 2010 9:01

MP3 zkopíruj do složky My Ringtones která je v Moje úložiště.

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 212
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Tazz1 » stř dub 21, 2010 16:48

Jde mi o budík a ne vyzvánění. Jakmile nakopíruji mp3 do uvedené složky, tak to neudělá vůbec nic.

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od danri » stř dub 21, 2010 20:43

Já když tam nakopíruji nějakou MP3 tak se mi objeví v nabídce melodií u budíku. Zkoušel jsi to?

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 212
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Tazz1 » stř dub 21, 2010 21:05

ano, zkoušel. Navíc snad vestavěný budík ve WM ani mp3 nepřehraje. Nebo se mýlím :-(( ?

Ioda
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 21, 2010 23:45
Zařízení: OmniaPro

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Ioda » stř dub 21, 2010 21:32

To se zcela jistě mýlíš, protože by to mělo fungovat tak, jak je výše uvedeno. MP3 v budíku přehraje bez problému. A díval jsi se do toho seznamu skladem u budíku pořádně? Já je zpočátku přehlédl.

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 212
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Tazz1 » stř dub 21, 2010 21:37

A má to být v úložišti nebo v hlavní paměti ??

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od danri » stř dub 21, 2010 23:35

danri píše:MP3 zkopíruj do složky My Ringtones která je v Moje úložiště.
Ty používáš budík který je ve Windows? Tak to musíš zkonvertovat do .wav nebo .wma a zkopírovat do složky Windows.
Já teda raději používám budík od Samsungu, ten budí i při vypnutém telefonu. Jsem s nim maximálně spokojen. Myslel jsem, že píšeš o něm, protože ten ve WM je děsný a MP3 asi opravdu nedá. Mám zařízení s WM 2003 a je pořád stejný, MS na něm moc nepracuje :-D

Tazz1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 212
Registrován: pon bře 12, 2007 9:55
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Tazz1 » čtv dub 22, 2010 8:34

tak to je potom jasne. Jenze ja mam prostredi Samsung vypnute a na today mam SPB Shell, ktere odkazuje prave na WM budik. Ten Samsung budik je samostatna aplikace ? Da se nekde najit ? At uz na netu jako doplnek nebo v telefonu nekde a ceka jen na spusteni.

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od HADES » čtv dub 22, 2010 8:59

Programy - Hodiny ... jak prosté, milý Watsone

Uživatelský avatar
DubyDu
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 86
Registrován: čtv bře 20, 2008 15:16
Zařízení: HTC Titan

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od DubyDu » ned dub 25, 2010 22:46

s omnií pro jsem opravdu spokojený, v tom co potřebuji je snad ten nejlepší kompromis

velký displej (odporový) + klávesnice, rychlý hw a dobrý sw (neoficiální wm 6.5.5 rom), k tomu super foťák a kamera, Wifi a GPS má dnes kde co... co jsem porovnával s konkurencí, tak mi pořád vychází jako nejlepší, jen škoda těch rozměrů a váhy :)

fossil
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob bře 06, 2010 17:32
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od fossil » pon kvě 03, 2010 22:53

Ahoj, nevěděl jsem kam přesně můj stupidní dotaz zařadit, tak to dávám sem.

Problém: došla mi baterka, neměl jsem sebou nabíječku. Po jednom dni jsem telefon píchnul na nabíječku, zapnu.. a hodiny neukazují správný čas a datum. Zaboha nemůžu přijít na to, kde se aktuální datum a čas nastavuje. Vim, že to zní dost hloupě, ale zkoušel jsem prolejzat telefon, návod, web, forum a nic.. děkuju!!!

Miloš

EDIT: tak jsem to už našel, ve windowsáckym nastavení..

Ale i tak se naskýtá otázka, kde to lze v telefonu normál nastavit? Myslim tím v TouchWiz prostředí...??

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od danri » úte kvě 04, 2010 5:30

Stačí spustit aplikaci Hodiny. Buď na záložce Produktivita nebo přes widget hodin.

fossil
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob bře 06, 2010 17:32
Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od fossil » úte kvě 04, 2010 8:14

To jsem si taky myslel, jenže to tedy byla asi chyba softu - nešel nastavovat ani čas v jednotlivých pásmech apod.. Musel jsem to nastavit přes to Windows nastavení a teprve teĎ to jde!!

Další věc, že jsem si jednou zkusil pustit zobrazit hodiny v záhlaví všech programů, ukazovalo mi to normál pěkně digi.časem, ale pak se to samo od sebe změnilo na ručičkový hodinky, na kterých je poznat prd. Tak jsem tuto volbu zrušil, ale i i tak se mi nadále semtam sami od sebe hodiny - ručičkové v záhlaví zobrazují...:(

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od tompec » stř srp 04, 2010 18:08

Vzhledem k tomu, že je to všeobecná diskuse tak mám takový podnět:
Viděl jsem iPhone s Androidem, nezkoušel jste někdo nebo neviděl Omnii Pro s Androidem ?
Ne že bych si ho hned dával do telefonu, ale mohlo by to být zajímavé :wink:

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů