OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
chipoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: pon pro 14, 2009 16:32
Zařízení: B7610

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od chipoun » čtv úno 11, 2010 10:17

Jsem zkoušel toho zástupce podle postupu tady http://www.modaco.com/content/i617-i617 ... j2/#entry0" onclick="window.open(this.href);return false;
to znamená vytvořit zástupce s cestou:
\Windows\JBlend_AMS.exe -R 4.jar
(opera je moje jedina aplikace, tak jsem dal R 0.jar)
ale píše mi to "Při rozbalování souboru Jad došlo k chybě" :???:
Nepodařilo se Vám to někomu?

bub7
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob říj 10, 2009 20:00
Zařízení: Google nexus s
Bydliště: Vrchlabí
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od bub7 » čtv úno 18, 2010 21:31

Na spoustě fotek v recenzích jsem u tohoto zařízení viděl na obrazovce Samsung Today řádek s předpovědí počasí s poměrně velkým sluníčkem a mrakem. http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=352" onclick="window.open(this.href);return false; A ve své Omnii pro to nikde nemám. Je to problém lokalizace, nebo jsou ty obrázky pouze ilustrativní natolik, že se liší od reálu?

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Svestka » čtv úno 18, 2010 23:38

Druhá možnost. Nemá to tam nikdo, řešilo se to i na modaco kde Češi příliš nepřispívají.

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od danri » pát úno 19, 2010 1:23

Spíše by mě zajímalo jestli budou někdy nějaké nové widgety ke stažení.

blazek_17
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon led 18, 2010 17:22
Zařízení: OmniaPro B7610

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od blazek_17 » pát úno 19, 2010 16:35

Vcera jsem navstivil autorizovany servis Samsung a nechal si dle doporuceni servisaku z callcentra OmniiPro updatovat.Vysledek je,ze sice mam novejsi verzi,ale nikoliv s wm 6.5, ale stále wm 6.1 bez widgetu pocasi a hlavne totalne vycisteny pristroj...:o(
Dnes jsem psal oficialni stiznost na Samsung ve smyslu klamani zákazníka pri propagaci tohoto produktu, neboť update na wm 6.5 měl být k dispozici již někdy v prosinci a proč vypustili widget s počasim taky nechápu.Vím, že jednoho dne některá chytrá hlava nějaký widget s počasím vytvoří a poskytne nám jej zdarma k dispozici, ale proc by pak mel Samsung profitovat pod lživým příslibem na produktech,které nejsou plně doladěny.

som.localhost
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv pro 17, 2009 13:50
Zařízení: Omnia Pro

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od som.localhost » pát úno 19, 2010 17:58

tak providni akym sposobom si sa stazoval? mailom? alebo nejakym formularom ... hophop s linkom, ja si tiez chcem vyliat srdiecko a postazovat sa tejto uzasnej firme :roll:
dyky

Uživatelský avatar
soufler
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: ned zář 07, 2008 14:16
Zařízení: HTC Touch Pro2
Bydliště: Klášterec nad Ohří

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od soufler » ned úno 21, 2010 7:55

Mě by opravdu zajímalo, proč si tu spousta uživatelů pořídila zařízení s WM. Chtěli jste "cool" mobil s dotykovým displejem? Existuje neskutečné množství způsobů, jak informace o počasí do zařízení dostat. Je to jen o tom, na co vlastně windows mobile máte... WM 6.5 taky není problémem do omnie dostat, oficiální upgrade v prosinci nikde na oficiálních stránkách pro ČR nebyl potvrzen, bylo to pouze předběžné info o dostupnosti, nikoli zaručený upgrade k tomu a tomu datu... A navíc většina věcí se tu řešila už stokrát, používejte google, hledat apod. a hlavně čtěte fórum, pak je to tu neuvěřitelně zaplácaný stejnýma dotazama...

danri
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 202
Registrován: sob srp 22, 2009 1:28
Zařízení: LG G6
Bydliště: Ostrava

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od danri » ned úno 21, 2010 9:46

Všichni víme, že je spoustu programů na počasí, ale mi třeba widgety vyhovují a asi jsme doufali v jejich větší rozšíření. Touchwiz není dokonalý, hodně lidí tady na něj nadává, ale taky hodně lidem určitě vyhovuje. Jen je škoda, že ho Samsung dále moc neladí. 6.5 pro Omnii Pro mají jinde už od listopadu nebo prosince a je únor a u nás pořád nic. O neoficiálních možnostech taky víme, neboj. Prostě asi hodně lidí co si omnii kupovalo tak doufali ve větší podporu. Častější aktualizace systému, s postupným odlaďováním chyb, zrychlení, zvýšení stability, nové widgety, úprava touchwiz... a ono se vůbec nic neděje.

blazek_17
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon led 18, 2010 17:22
Zařízení: OmniaPro B7610

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od blazek_17 » ned úno 21, 2010 11:45

danri dík za presnou reakci.Asi vetsina si zde neporizuje wm,aby melo cool mobil...ja jsem "fanouskem" wm cca 10 let a znam veskere moznosti,ktere tato platforma poskytuje.Za celou tu dobu ale zadna firma ( HP ci HTC ) neuvadela v reklamach funkce,kterymi by zarizeni nedisponovalo.I me jde o pristup fy.Samsung v Cesku, i me dostacuje prostredi touchwiz....a asi jen soufler by nebyl prekvapen, kdyz by si koupil zarizeni, ktere ma na krabici a oficialnich strankach uvadeno ze zarizeni ma display barevny a on byl nakonec cernobily?? Timto jej prosim o radu zkusenejsiho jak doinstalovat do prostredi touchwiz widget pocasi....Dekuji

Uživatelský avatar
soufler
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: ned zář 07, 2008 14:16
Zařízení: HTC Touch Pro2
Bydliště: Klášterec nad Ohří

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od soufler » ned úno 21, 2010 13:46

Mě se neptej, já widgety nepoužívám, mám klasickou obrazovku dnes a Pocket plus na samsungu a spb mobile shell na Touch pro2. Jestli si pročetl Modaco, tak tam zjistíš, že ve verzích od O2 tam widget počasí nemá nikdo, tuším, že se něco psalo o tom, že v reklamě uvedli UK verzi zařízení, která jediná widget má. Pokud máš rád něco podbného jako widgety, vřele doporučuji mobile shell, myslím, že budeš mnohem spokojenější, má mraky způsobů jak je upravit dle svého uvážení a na displej si zobrazíš, co chceš. Chce si to jen trochu pohrát, ale o tom WM zařízení je. Než sem si jakékoli zařízení koupil, vždy sem si ho vyzkoušel, oběhl lidi co ho maj, vypůjčil a zjistil, zdali mi vyhovuje, nikldy bych nekoupil "naslepo". Málem sem to udělal s HD2, ale naštěstí ho kolega dostal a já měl možnost na poslední chvíli zjistit, že bych udělal obrovskou chybu. I samsung mi v prodejně půjčili a já ho ohmatal a viděl co umí a neumí, ostatně pročítám i všechna fóra. Naštěstí od dob WM na ASUS zařízeních bez GSM jsem zvyklý na základní obrazovku a vyhovuje mi to. Je pravdou, že Samsung selhává v komunikaci a zaostává za jinými výrobci, ale vyrobil skvělé zařízení, jehož možnosti si rád upravím dle svého bez potřeby podpory z jejich strany.

komunista
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: úte říj 06, 2009 14:05
Zařízení: Google Nexus S, Samsung B7610, Motorola V500
Bydliště: Litomyšl

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od komunista » úte úno 23, 2010 19:19

Mám dotaz! Mám zaplé Samsung Today! Obrazovky vypadá dobře přehledně! Možná bych to i používal, ale nevím jak změnit položky zobrazené v položce Zkratky! Např. Touch Player vyměnit za Pocket Player. . . Nějak jsem to nikde nenašel! Děkuji za radu

redula
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte led 05, 2010 9:24
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od redula » stř úno 24, 2010 7:31

Bavíme-li se o tom modu Prace, tak stačí toho zástupce dlouze podržet, až ti naskočí "změnit" a pak vybereš program co chceš místo něho

starkiller
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte bře 16, 2010 21:49
Zařízení: LG KM900 Arena

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od starkiller » úte bře 16, 2010 21:53

Zdravim, uvazoval jsem o koupi Omnie Pro, potom jsem si ale precetl tuhle uzivatelskou recenzi na mobilmanii ( http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx ) a docela me to odradilo, ma nekdo z vas podobne zkusenosti?

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 924
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Daidalos » úte bře 16, 2010 22:11

Tam žádná recenze není, odkaz vede sem na smartmanii a ta recenze je podle mně přesná.

starkiller
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte bře 16, 2010 21:49
Zařízení: LG KM900 Arena

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od starkiller » úte bře 16, 2010 22:22

myslel jsem tu uzivatelskou, jak pisu,..

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od HADES » stř bře 17, 2010 7:02

Tak sem příště dej přímý odkaz: http://www.mobilmania.cz/uzivatelske-re ... eview=1946" onclick="window.open(this.href);return false;
No a četl jsem teda jenom první dva odstavce Konstrukce a Displej a s těmi negativy, co tam autor popisuje, jsem se ještě nesetkal. Jak si proboha může posunout displej při odemykání když je tlačítko na stejné straně telefonu, na kterou se displej vysouvá? Ať jsem to zkoušel levou i pravou rukou tak se mi to nepovedlo. Ten člověk musí mít asi ruce jak lopaty. Stejně tak srovnání citlivosti displeje v Kaiserem (taky jsem ho měl) je dost mimo, ty displeje jsou srovnatelné co se týče citlivosti.
Dál jsem to něčetl, na takové dezinformace nemám čas :)
Nejlíp uděláš když si ho vyzkoušíš sám osobně.

Uživatelský avatar
karelsid
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: stř úno 10, 2010 12:11
Zařízení: BlackBerry Z10

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od karelsid » stř bře 17, 2010 13:21

to starkiller: Ta uživatelská recenze je absolutní blábol, přečetl jsem ji celou a docela jsem se u toho pobavil:-)

A mám jeden dotaz, řešilo se to tady asi před půl rokem. Byl to problém s diakritikou na facebooku při použití aplikace přímo od Facebooku. Ta aplikace je super, ale místo písmen s diakritiou mít čtverečky nebo obdélníčky, to se nedá překousnout. Není už náhodou nějaký způsob jak tohle vyřešit? Rád bych tu aplikace plně využíval. Díky za odpověď.

Jo plus ještě dá se nastavit, abych mi automaticky vykakoval seznam kontaktů od SPB místo od Samsungu, například když vybírám příjemce SMS?

VSA
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon říj 12, 2009 18:24
Zařízení: HTC Desire Z
Bydliště: Hradec Kralove
Kontaktovat uživatele:

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od VSA » stř bře 17, 2010 16:26

České znaky v Google Maps a Facebook...už to tu je x-krat:
Ta čeština do googlemaps. ano, překopíruj font arial a verdana (buď sem ti je sem nahrál, nebo je máš ve stolním pc. Jsou to obyčejné fonty např. v MS WinXP. http://uloz.to/4109375/font.zip" onclick="window.open(this.href);return false; do složky v omnii \windows, soft reset a diakritika je vpořádku

Ghanter
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 24, 2009 9:21
Zařízení: Samsung Gt-B7610

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Ghanter » stř bře 17, 2010 18:14

Ahoj mám dotaz ohledně emailu. Mám v mobilu nastaveny asi 3 účty (seznam, firemní a hotmail) a ani u jednoho mi to nestahuje maily :-( nevíte v čem by mohl být problém? Kamarád má Omnii i900 a má stejný problém

Kyky
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát led 08, 2010 22:00
Zařízení: Omnia Pro

OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky

Příspěvek od Kyky » stř bře 17, 2010 21:19

Mám nastavené tři účty (exchange, 2x seznam.cz)a mě to funguje :tlem:

No teď vážně, zkus napsat více informací, takhle Ti někdo těžko poradí. Nefunguje to vůbec, nebo jen automatické stahování podle plánu? Fungovalo to při jednom nastaveném účtu a přestalo při nastavení dalších dvou? Funguje Ti datové připojení,Opera, další programy se připojí? Jediný problém, který jsem měl bylo, že jsem jako uživatelské jméno musel zadat celou mailovou adresu např. "blabla@seznam.cz" - ne jenom "blabla" jinak to šlo hned, včetně automatického stažení konfigurace ze serveru (pop3, smtp, apod.). Mimochodem šlo mi to jak pod WM 6.1 tak i teď pod WM 6.5

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti