flash rom

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

flash rom

Příspěvek od TMASKA » pon pro 05, 2011 17:51

chlapi vim ze uz je to pase tema a navodu jich tu je asi milion ale muzu flashovat omnii 2 az tetka takze mi to vse do tetka maximalne uteklo a z fleshovani treba u htc hd1 vim ze zpusobu fleshe je vic tak bych poprosil odkaz na nejaky nejjednodussi uz tet po x letech fleshe omnie 2 navodu jak toho docilit a v ramci moznosti taky na nejakou dle vasich zkusenosti nej rychlejsi litte rom 6.5 , eng nevadi , snad bude nekdo ochotny a predem dekuji moc :)

JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

flash rom

Příspěvek od JARDA001 » pon pro 12, 2011 21:25

taky bych rád poprosil o nějaký návody a chtěl bych se zeptat, jestli se u androidu nějak kalibruje display jako u WM 6.5 nebo ne? a ještě bych těl poprosit o jednu radu, jak zformátovat moje uložiště z interní paměti? zkoušel jsem flash na android ale jaksi to po formátování nešlo spustit dál takže se v telefonu dostanu jenom na základní paměť těch něco kolem půl GB která je z většinově zaplněná systémem a na zbylých 1,4GB se nedostanu. když to chci z počítače zformátovat tak mi to napíše celý 2GB a z menu v telefonu mi to napsalo jako že naformátováno ale není. Díky moc za radu.

to TMASKA: sry za vetření, díky

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

flash rom

Příspěvek od TMASKA » úte pro 27, 2011 19:18

nasel jsem neco tu dole tu rom co pise uzivatel jirimac ale jestli je to nejnovsi origo to fakt nevim , jestli budes fleshovat dej info jak ti to dopadlo

http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=115&t=29045" onclick="window.open(this.href);return false;


ps , muzete prosim nekdo poradit zde nebo na tom druhym foru , dekujem vseci predem moc co potrebujou poradit

JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

flash rom

Příspěvek od JARDA001 » stř pro 28, 2011 12:13

to je mi bohužel k ničemu, vzhledem k tomu že mám oddělanej display tak to nemůžu zkalibrovat tak proto jsem se ptal jestli je něco takýho aj pod androidem bo ne. a jak pořešit tu paměť. ale jinak díky

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

flash rom

Příspěvek od TMASKA » sob pro 31, 2011 9:52

chlapi muzete nam prosim doporucit nejakou LITE romku dle vlastni spokojenosti ? vyzkousel jsem za dva dny snad vsecky origo i jine romky ale je to vse desne pomale , dekuji moc

Afrinka
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv bře 18, 2010 14:55
Zařízení: Samsung I8000 Omnia II

flash rom

Příspěvek od Afrinka » čtv bře 29, 2012 13:54

Existuje ROM Win7 pro Omnii2?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12232
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

flash rom

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 29, 2012 14:01

Bohuzel ne...

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google a 2 hosti