nejde zkalibrovat display

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od JARDA001 » ned bře 13, 2011 18:07

Zdravim vás, chtěl bych se zeptat, zda je možný to nějak opravit bo budu muset posílat směr servis?
jde o to že jsem potřeboval kdysi zkalibrovat display a něšlo to, poád se to opakovalo dokola takže restart a nespouštět mno a dneska (po dlouhý době) jsems e rozhodl udělat HR mno ale problém je že na začátku je kalibrace a opakuje se opět pořád dokola. HR jsem dělal přes kód ale pak jsem to zkusil několikrát aj přes tlačítka a nic, vždycky se to tam na tom zasekne že můžu ty body projíždět pořád dokola:( poraďte prosím co s tím, díky

Kasprik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: pon bře 08, 2010 10:23
Zařízení: Omnia II

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od Kasprik » ned bře 13, 2011 21:47

No a zkoušel jsi to i bez HR. Normálně v nastavení je na to ikonka a jde to zkalibrovat.

JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od JARDA001 » pon bře 14, 2011 1:42

jak už jsem psal tak zkoušel a to stejný, bohužel jsem si na to vzpoměl až během HR:( a tak jako tak bych čekal že to bude fungovat, rom se přeci nepřepisuje...

Kasprik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: pon bře 08, 2010 10:23
Zařízení: Omnia II

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od Kasprik » pon bře 14, 2011 20:50

Čéčé tak to nevím, já když si dám zkalibrovat displej tak stylusem poklepu na ten křížek v rozích a je to.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12218
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Lumia 925, Lumia 830, Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Bydliště: Praha

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od htcjirka » pon bře 14, 2011 20:52

Ja uz jsem videl lidi ze honili ten krizek a klikali mimo a ne vubec tam kam meli..

JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od JARDA001 » pon bře 14, 2011 20:58

já klikám vždycky doprostřed toho křížku, tak jak to má bejt a stejně se proces opakuje pořád dokola...:(

Kasprik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: pon bře 08, 2010 10:23
Zařízení: Omnia II

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od Kasprik » pon bře 14, 2011 23:36

Tak jsem to ted zkousel a funguje to tak, ze jsem otevrel aplikaci a objevi se krizek uprostred displeje a pak v kazdem rohu. Ppo kliknuti na posledni roh se aplikace vrati automaticky zpet na zacatek a v levem sppodnim rohu staci kliknout na polozku HOTOVO a je to

JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od JARDA001 » úte bře 15, 2011 0:07

ano, vím jak ta aplikace funguje, problém je že při instalaci (po HR) tam žádný hotovo není protože by to mělo skončit samo a pokračovat dále v instalaci, což se ale nestane

Hanele
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon dub 25, 2011 9:07
Zařízení: Samsung Omnia

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od Hanele » pon dub 25, 2011 9:15

Ahoj, mám ten samý problém jak tady popisuješ a nevím si s tím rady.Nejdřív jsem nemohla posílat ani přijímat sms, hlasilo to, že je plná paměť.Umazala jsem co se dalo, ale stejně to nepomohlo.Tady jsem hledala rady a vyzkoušela jsem vše. Takže HR a na kalibraci se to zasekne a nejde s tím nic dál. Pokud už víš co s tím, tak prosím o radu.Děkuju.

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od Jiří Hanč » pon dub 25, 2011 9:30

Tohle mi dělal Uni, řešil jsem to dohozením kalibračních dat do registrů.
Nejprve jsem do rootu karty/paměti zařízení hodil soubor welcome.not (pouze přejmenovaný prázdný texťák), tím nenaběhne průvodce. Pak už jsem jen dohodil kalibrační data a hotovo.
U uniho vypadaly nějak takhle:
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH
"CalibrationData"
"502,497 844,226 851,774 161,770 153,227 "
Tak si někoho s Omnií II poproste, jestli vám potřebná data neposkytne a můžete to zkusit.

fofo44
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon bře 10, 2008 20:51

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od fofo44 » pon pro 05, 2011 12:16

Je na to aj ine riesenie mne pomohlo toto. Do PC nainstalujes program http://windows.modaco.com/index.php?app ... h_id=72489" onclick="window.open(this.href);return false;
Pripojis mobil k PC. A spustis nainstalovany program. Ten da dialku spusti kalibraciu a dokaze ju aj odstranit pri upgrade ROM.

stakr
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv kvě 03, 2012 8:36
Zařízení: HTC Touch Diamond

nejde zkalibrovat display

Příspěvek od stakr » čtv kvě 03, 2012 8:40

Ahoj, prosil bych ReUp té aplikace nebo alespoň název. Mám stejný problém. Děkuji

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Exabot a 3 hosti