Omnia II

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
Renegade217
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte říj 12, 2010 17:17
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Omnia II

Příspěvek od Renegade217 » úte říj 12, 2010 17:23

Zdravím, můžete mi někdo prosím poradit jak se dostanu do kontextové nabídky od Samsungu? Mám WM 6.5 a vůbec mi nejde se dostat do jiné nabídky než do té windowsové. Vůbec celé menu mi přijde zvláštní. Tlačítko start není vlevo nahoře, ale vlevo dole, menu: nastavení mi taky přijde nějaké divné, že je tam toho málo, ke kostce se vůbec nijak nemůžu dostat, atd... S WM začínám, tak se nesmějte jestli sou to nějaký banality. Vážně potřebuhu poradit. :)

Petrasek
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte čer 08, 2010 13:10
Zařízení: HTC Desire

Re: Omnia II

Příspěvek od Petrasek » úte říj 12, 2010 22:02

Zkoušel jsi hard reset? To by mohlo pomoct.

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » stř říj 13, 2010 6:17

Predpokladam ze kdyz mas start vlevo dole,tak zrejme nejsi prvni majitel. Dole maji listu Win 6.5.3 a ty nebyly na Omnii 2 Samsungem oficialne nikdy uvolneny,a to co tam mas je predelavka rom z jineho modelu. Pokud se ti lista dole nelibi, tak prěflešuj rom. A navic rom 6.5.3 sem tam mrznou a maji plno BUGU. Posledni full rom s listou nahore JG4 , JF5. Pred flesem doporucuju udelat Hard reset,a smazat moje uloziste, a po flesi hard udelat jeste jednou.

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Omnia II

Příspěvek od KVARK » stř říj 13, 2010 16:19

Některé šedivky Omnie 2 se prodávají i s 6.5.3, takže bych se tomu ani nedivil. Jinak mohu potvrdit: standardní win 6.5 je nejspolehlivější.

Renegade217
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte říj 12, 2010 17:17
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Omnia II

Příspěvek od Renegade217 » ned říj 17, 2010 9:43

Díky, díky, tak sem to udělal přesně podle vás a už to šlape normálně. Takže díky. Ale:
Podle toho co sem tady četl, tak by se hodnota volné paměti RAM měla pohybovat někdy mezi 50 - 70MB, že jo? No a já mám v podstatě v holém telefonu, kam sem zatím nic neinstaloval, při běžném chodu horko těžko 29 - 30MB... Takže asi bude něco špatně ne? Nevim přesně co je co, ale když kouknu na verzi, tak mi to píše:
PDA: I8000NXXJG5
CSC: I8000XEHJG5
TELEFON: I8000XXJF1

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Omnia II

Příspěvek od barberry.pha » ned říj 17, 2010 12:56

pokud mas spusteny touchwiz tak to byla normalni hodnota volne ram, pokud teda neco extremne neopravily v dalsich romkach, ja ho mel vypnuty a volny kolem 50MB, ale to bylo romky nekdy s unora, ale vim ze zapunute touchwiz zere pekne ramku.

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » ned říj 17, 2010 13:10

Tak ja mam witgety vyple ,mam spb shell + skin Android a mam porad kolem 50mb.A myslim ze to spb s tim skinem taky pekne papa.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů