Má cenu flashovat Omnii?

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
xedik
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř kvě 05, 2010 17:38
Zařízení: Samsung Omnia i8000/JE2

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od xedik » sob črc 24, 2010 17:51

sh.a.rk píše:Opytam sa ta protiotazkou. Na co ti bude system po cesky ked si budes musiet nainstalovat do systemu programy ,ktore budu po anglicky? Ja som sa cestiny zbavil okamzite ako sa dalo ,lebo to prinasalo mnohe problemy ako uz boli spominane aj skor.
K teme - csc subory mozes kombinovat ako chces. Cize ak naozaj potrebujes cestinu tak si stiahni komplet vsetky subory z modaca z threadu o JF5 a pri flashovani vyberies ako jazyk CZ a hotovo. Kazda full rom sa da jednoducho pocestit. Problem je len v lite ,lebo tam su vsetky ostatne jazyky vymazane.


Edit. Takze moj favorit cislo 1 Sinan nahodil JF5 Lite Romku. Idem to vyskusat
Právě jsem chtěl zkusit JE5 Lite a tam nějak docpat češtinu.Ty nesmysly od Samsungu mít nemusím.Co se týče ostatních programů který potřebuju jsou většinou česky a hry nehraju.V tom ostatním se prokousám.(trošku to s tou mojí angličtinou přeháním :lol: )

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od sh.a.rk » sob črc 24, 2010 19:54

DO lite bude dat problem komplet cestinu. V csc su len nejake hlasky , ale zaklad je v pda a ten je v lite osekany.
@kvark som dnes skoro zavaril fon. Som hadam 20 krat flashoval a zakazdym sa flash sekol. Uz som si odpalil vsetko z fonu (vdaka za pravidelne zalohy ,ktore som mal na 8gb my storage a isli do software nebicka :-). Uz som si chystal prehlasenie pre servis ked ma napadla uplne zakladna myslienka a zapojil som kabel do ineho usb portu a voala 100%. Cize skusenosti budu az ked do fonu vsetko narvem.

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od bkf1 » úte črc 27, 2010 12:22

Pokud si nekdo hazi do Omnie cestinu od Sunnysoftu tak by vam mohli chybet pocestene soucasti od Samsungu a proto jsem pro vas vyextrahnul tyto soubory: http://depositfiles.com/files/esin62qsw. Postup je nasledujici:
- instalace cestiny od Sunnysoftu
- z \Windows\Startup\ smazat zastupce Internat (zbytecne zpomaleni)
- nakopirovani vsech souboru v archivu Omnia2_Samsung-files-cz.zip do adresare \Windows v Omnii ALE existujici soubory NEPREPISOVAT

Uživatelský avatar
WoMec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 79
Registrován: stř led 04, 2006 15:20
Zařízení: Samsung i8000 - Omnia 2
Bydliště: Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od WoMec » sob črc 31, 2010 10:39

Nová ofiko ROM JG4 je ke stažení zde:
http://pfc.treck.hu/index.php?dir=Omnia ... _NXXJG4%2F" onclick="window.open(this.href);return false;

šámot
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: čtv říj 01, 2009 8:08
Zařízení: Samsung Omnia II GT 8GB

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od šámot » sob črc 31, 2010 11:36

a zkoušel jsi jí?

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od bkf1 » sob črc 31, 2010 11:47

Co jsem cetl na i900.cz tak nic moc :-/ nejlepe na tom asi bude porad JE2ka :wink:

Uživatelský avatar
WoMec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 79
Registrován: stř led 04, 2006 15:20
Zařízení: Samsung i8000 - Omnia 2
Bydliště: Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od WoMec » sob črc 31, 2010 11:53

ted ji mám akorát čerstvě naflashovanou... vypadá vpohodě, po bootu volných 72MB RAM

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od bkf1 » sob črc 31, 2010 12:04

myslis tu JE2ku nebo JG4ku?

Uživatelský avatar
WoMec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 79
Registrován: stř led 04, 2006 15:20
Zařízení: Samsung i8000 - Omnia 2
Bydliště: Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od WoMec » sob črc 31, 2010 12:08

JG4 ... a zdá se mi ze má trochu lepší odezvu na displeji, co se reakci na dotek týče

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od sh.a.rk » sob črc 31, 2010 15:57

Tak dnes som konecne skuchtil svoju prvu lite ROM konkretne verziu JG4. 92MB volnej Ram po starte a 308MB volneho miesta na Main St. Teraz sa idem este pozabavat co z tadial este vymazem :-)

George99
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: úte úno 16, 2010 21:39
Zařízení: LG G3 / Sony Xperia Z

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od George99 » pon srp 02, 2010 10:52

WoMec píše:Nová ofiko ROM JG4 je ke stažení zde:
http://pfc.treck.hu/index.php?dir=Omnia ... _NXXJG4%2F" onclick="window.open(this.href);return false;
Já ji stahnul na Samsung Firmawares a určitě ji taky zkusim, dam pak vědět...

George

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od sh.a.rk » pon srp 02, 2010 21:50

Neviem co mate stale s ofiko ROm-kami u nas ich mame na mraky :-).
CO sa tyka ofiko je pre kazdy region(distributora) iny. Cize darmo ze je ofiko ked nie je pre teba.
Ja som zkuchtil Rom-ku co ma okolo 400mb volneho miesta na my sorrage a okolo 105mb free RAM po starte - cca 92 s nainstalovanym SPB. Zatial ide :-)

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od KVARK » úte srp 03, 2010 17:46

sh.a.rk.:
Tak to máš můj respekt. :) Já jsem se s tím kuchařským programem štval asi tři dny až jsem to vzdal.
Napiš pak prosím jak šlape. A mohl by si ji hodit na nějaký free server? Díky moc.

George99
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: úte úno 16, 2010 21:39
Zařízení: LG G3 / Sony Xperia Z

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od George99 » stř srp 04, 2010 16:06

Tak JG4 je WinMo 6.5, takže nic pro mě, preferuju 6.5.3. Takže zpátky na JE5...

George

p3r3z3k
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob srp 28, 2010 19:23
Zařízení: omnia ii 800

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od p3r3z3k » ned srp 29, 2010 13:34

proc se neda na oficialnich strankach stahnout upgrade z 6.5 na 6.5.3???:((((

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od KVARK » ned srp 29, 2010 15:14

Jelikož oficiální verze 6.5.3 nevyšla. Ale na Modacu si můžeš stáhnout obstojně odladěné verze. Konkrétně JE1 a hned po ní JE3 jsou asi nejlepší.

Uživatelský avatar
WoMec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 79
Registrován: stř led 04, 2006 15:20
Zařízení: Samsung i8000 - Omnia 2
Bydliště: Vyškov
Kontaktovat uživatele:

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od WoMec » pon zář 13, 2010 10:52

Další ofiko rom ke stažení, tentokrát verze JH2 s WM 6.5.3 ;) .... už ji mám nafleshovanou a zatim jsme nenašel žádný nedostatky :)

Stahujte zde: http://www.multiupload.com/S6DXK9C522" onclick="window.open(this.href);return false;
heslo: samfirmware.com

NEMRY
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte čer 01, 2010 8:54
Zařízení: i8000 omnia 2

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od NEMRY » úte zář 14, 2010 12:35

zdravim , ten flash je cesky?

šámot
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: čtv říj 01, 2009 8:08
Zařízení: Samsung Omnia II GT 8GB

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od šámot » úte zář 14, 2010 13:36

ano, je tam čeština

George99
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: úte úno 16, 2010 21:39
Zařízení: LG G3 / Sony Xperia Z

Má cenu flashovat Omnii?

Příspěvek od George99 » úte zář 14, 2010 20:05

Jak to vypadá s volnou RAM po startu? Já používám JE5 a horkotěžko se dostanu po startu na 60 MB (používam SPB MS).

Díky, Jirka

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host