Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
sumavak4
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob dub 07, 2012 15:10
Zařízení: samsung i8000 omnia II

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od sumavak4 » pon dub 09, 2012 9:03

Hard reset jsem dělal několikrát ,ale bez úspěchu.A když budu nechávat nahrávat nový software tak je prý možno dát do OMNIE android.JE to pravda?A jestli ano ,jak to běhá?Díky moc.

šámot
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: čtv říj 01, 2009 8:08
Zařízení: Samsung Omnia II GT 8GB

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od šámot » pon dub 09, 2012 9:19

to myslím, že ne. servis ti vždy nahraje poslední ofiko soft, takže wm6.5

Deaktivovaný účet (01.2013)

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od Deaktivovaný účet (01.2013) » pon dub 09, 2012 9:35

mark95 píše: Ale moje otázka zní, jak se řeší to, když sem přeflashoval na nejnovější oficiální ROM vydanou přímo samsungem ?
Pokud máte ofic. ROM přímo od výrobcem kterou nabízí volně ke stažení na webu (nejedná se tedy např. o uniklou testovací verzi), nemělo by to při reklamaci vadit.

MoGamer
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob čer 16, 2012 11:42
Zařízení: omnia II

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od MoGamer » sob čer 16, 2012 11:46

dobrý den pořídil jsem si mobilní telefon samsung omnia II.vyskytl se mi jeden problém při nabíjení mobil vydrží cca 1 den.ale když jsem ho nabíjel poprvé tak vydržel cca 6dnů.restart jsem zkoušel a pořád to samý.tak jestli nekdo víte co stím budu rád děkuji

Zawe
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: ned srp 14, 2011 19:57
Zařízení: Lumia 950 DS

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od Zawe » sob čer 16, 2012 12:14

Asi ti bezi nejaka aplikace na pozadi. Podrz dele ten diamantik a mel jsi by jsi skocit na prepinac uloh a tam vypnout aplikace, ktery stale bezi a uz s nima nepracujes

MoGamer
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob čer 16, 2012 11:42
Zařízení: omnia II

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od MoGamer » sob čer 16, 2012 12:56

to jsem zkoušel a řádné aplikace nejsou spuštěné

xHeretic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: ned lis 26, 2006 19:08
Zařízení: Windows Phone!

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od xHeretic » sob čer 16, 2012 23:09

Mě to způsobila několikrát nějaká aplikace po nainstalování...CPU pořád jelo naplno, pomohl až osvědčený Hard Reset (samozřejmě před tím byla funkční záloha ve Sprite Backup)

MoGamer
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob čer 16, 2012 11:42
Zařízení: omnia II

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od MoGamer » ned čer 17, 2012 18:26

hard reset jsem taky zkoušel.

xHeretic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: ned lis 26, 2006 19:08
Zařízení: Windows Phone!

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od xHeretic » ned čer 17, 2012 21:29

Tak to jsou 2 možnosti: Odešla baterie a nebo bohužel HW problém...a s tím doma nic neuděláš :(

samsíkP
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon dub 29, 2013 16:47
Zařízení: samsung omnia I8000

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od samsíkP » pon dub 29, 2013 17:14

Dobrý den
Potřeboval bych poradit,mam samsung omnia 2 I8000.
A nejde se mi připojit přes wifi na internet,vždy mi to napíše se je to připojeno k síti,kterou si vyberu,ale když si otevřu internet,tak mi to vždy napíše že stránka není k dispozici,a že je třeba změnit nastavení prohlížeče,a že nelze najít server nebo že došlo k chybě servru DNS Internet Explorer.Ale když se připojím normálně na placený internet od mého operátora,tak to šlape bezvadně. Poradte mi nekdo co stím prosím vás,abych se normalně mohl připojit na wifi. Díky

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od Ranger » úte dub 30, 2013 22:03

Většinou stačí restartovat router ke kterýmu se připojuješ. Dal si málo informací, ale veřejné připojení používá jiný protokol který nejspíš není kompatibilní, (restart routeru) většinou pomůže.

Radek
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř kvě 29, 2013 17:54
Zařízení: Omnia 2

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od Radek » stř kvě 29, 2013 17:58

mike-biker píše:Zde prosím diskutujme všeobecně o Omnii 2. 8-)
Ahoj. Prosím tě potřeboval bych radu. Nemůžu se dostat do marketplace, ikdyž se připojím přez wifi nebo mobilní síť, tak mi to píše (pravděpodobně došlo k potížím se službou Marketplace.Zkontrolujte připojení k internetu a opakujte akci později) tak nevím co stím, celkem mě to štve. Jinak net přez prohlížeč jede super. Dík za radu.

Uživatelský avatar
Kreid
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř bře 17, 2010 20:36
Zařízení: Nokia Lumia 930, Sony Xperia Z5
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od Kreid » stř kvě 29, 2013 18:18

Radek: myslím že marketplace pro Windows Mobile je již uzavřen (zrušen) a není dostupný.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti