Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od TMASKA » sob kvě 08, 2010 11:31

rad bych to vse zkusil ale telefon jsem koupil jako darek tak bych to neraz pokazil ale asi mne to i tak nemine jestli se bude sekat ha ha , prosim te jeste , nikde tu nemuzu najit nejaky odkaz na stranku , kde jsou vypsane jak jdou po sobe origo romky at vim jak starou mam -dekuji predem jestli nekdo vite kde to je.

masit
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob kvě 01, 2010 17:48
Zařízení: samsung omnia II

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od masit » úte kvě 25, 2010 18:45

Tak jsem si pořídil též Omnii II. Mám pár dotazů:
1/ kde se dá zjistit počet odeslaných SMS (nikde jsem nic nenašel, akorát doba trvání hovorů,atd)
2/ dá se nějak zvětšit obrázek volajícího - kontaktu?
3/ navigace je součástí telefonu nebo se musí doinstalovat?
4/ dá se nějak změnit melodie příchozí SMS (myslím tím jiná melodie, např. MP3 místo těch co jsou standartě v mobilu)
Díky za odpovědi.

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od Folkmy » úte kvě 25, 2010 19:20

to masit:
2/ použij program s2u2
3/ musíš doinstalovat
4/ dá nakopíruj mp3ku do moje úložiště a pak v nastavení zvuků sms by se ti měla ukázat

NEMRY
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte čer 01, 2010 8:54
Zařízení: i8000 omnia 2

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od NEMRY » pát čer 11, 2010 13:15

NEVITE NEKDO JAK UPLNE VYPNOUT ZVUK FOTOAPARATU ? DIKY ZA ODPOVED

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od KVARK » pát čer 11, 2010 19:24

NEMRY:
A co takhle prohledat nastavení foťáku? Kdo hledá, ten najde.

Uživatelský avatar
Arny_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob lis 14, 2009 20:03
Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Bydliště: Brno

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od Arny_CZ » pát čer 11, 2010 20:16

Poprosil bych o radu s tímto problémem: spustím si na Omnii II Skype, který pak "minimalizuji" na pozadí, a když potom spustím např. Operu, tak se mi někdy stává, že se Skype sám ukončí. Někdy to fungule správně, tzn., že mám spuštěný Skype i Operu a podle potřeby se mezi programy přepínám, ale někdy se mi jeden z programů sám zavře. Nevíte, čím by to mohlo být?

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od sh.a.rk » pát čer 11, 2010 21:02

NEMRY píše:NEVITE NEKDO JAK UPLNE VYPNOUT ZVUK FOTOAPARATU ? DIKY ZA ODPOVED
V nastaveniach to urcite nenajde. Robi sa to tak ze si do mobilu stiahnes wav s nahratym "nič" a zamenis to s origo suborom. Kebyze miesto pytania sa ,radsej si precitate diskusie ,ktore to uz davno riesia - tak isto ako tvoj kolega Arny_cz - Uz by ste to davno vedeli. (zla sprava RAM je odpoved pre neho) :roll:

Uživatelský avatar
Arny_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob lis 14, 2009 20:03
Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Bydliště: Brno

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od Arny_CZ » sob čer 12, 2010 12:34

to sh.a.rk
Já jsem hledat zkoušel, ale odpověď jsem nenašel.
Ale je fakt, že jsem prohledával jen dvě témata, ve kterých jsem myslel, že by to mohlo být
( Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy.... a Problémy - Omnia II ).

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od barberry.pha » sob čer 12, 2010 13:13

Mi se treba vypinalo radio kdyz jsem spustil operu, holt malo volne ramky :( vyresil jsem to vypnutim touchwiz a zapnutim windows vychozi a ramky bylo dost a uz aw mi nic nevypinalo, malo ram muze mit i problem se spustenim navigace ...

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od sh.a.rk » sob čer 12, 2010 17:38

ja s tym nemam problemy - naraz mi bezi more aplikacii. Je to vsak dan za to ze nepouzivam
original Rom-ky. No co uz nejako to prezijem :)

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od TMASKA » ned čer 13, 2010 10:23

stalo se prosim taky nekomu ? chtel jsem si z moje uložiště vyjmout par fotek a ulozit je na pam. kartu , vse probehlo ok ale najednou pam. karta prestala absolutne reagovat a nezobrazi mi ji ani prez ctecku karet v pocitaci - nevite co s tim ( krome toho ji vyhodit - ha ha ) dekuji za info

prometka
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř srp 29, 2007 7:34

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od prometka » čtv črc 15, 2010 7:06

NEMRY píše:NEVITE NEKDO JAK UPLNE VYPNOUT ZVUK FOTOAPARATU ? DIKY ZA ODPOVED
Pokud si to uz nevyresil, nebo reseni i pro nekoho jineho:
v editoru registru( treba total commander) najit tento klic: HKCU\software\samsung\camera\shutter sound a zmenit hodnotu na 3; hodnoty 0,1,2 jsou hodnoty zvuku spouste

George99
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: úte úno 16, 2010 21:39
Zařízení: LG G3 / Sony Xperia Z

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od George99 » čtv črc 15, 2010 14:03

Arny_CZ píše:Poprosil bych o radu s tímto problémem: spustím si na Omnii II Skype, který pak "minimalizuji" na pozadí, a když potom spustím např. Operu, tak se mi někdy stává, že se Skype sám ukončí. Někdy to fungule správně, tzn., že mám spuštěný Skype i Operu a podle potřeby se mezi programy přepínám, ale někdy se mi jeden z programů sám zavře. Nevíte, čím by to mohlo být?
Tohle řeší AutoClosePatch http://www.chainfire.eu/articles/68/Aut ... _released/" onclick="window.open(this.href);return false; Telefon pak shazuje programy až když klesne RAM pod 10 MB (myslím). Pro mě je to určitě "must-have" - mám s tim jen ty nejlepší zkušenosti!

George

NEMRY
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte čer 01, 2010 8:54
Zařízení: i8000 omnia 2

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od NEMRY » pát črc 16, 2010 9:22

dekuji uzivateli prometka , zvuk spuste to vyplo ale porad je zaply zvuk ostreni, ten jde taky vypnout? dekuji

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od Folkmy » pát črc 16, 2010 13:15

nahraj prázdný zvuk (ticho), pojmenuj ho autofocus.wav najdi autofocus.wav v adresáři windows a nahraď ho tím tichem.

naty33
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob bře 19, 2011 12:13
Zařízení: Omnia 2

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od naty33 » sob bře 19, 2011 12:26

Mám dotaz co mám uělat když se mi tam ukazuje oznámení:Zkontrolujte své ID a heslo,nebo v případě znovu zvolte typ ověření

Uživatelský avatar
mark95
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon bře 21, 2011 19:32
Zařízení: LG Optimus 2x, Samsung Omnia II

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od mark95 » úte bře 22, 2011 19:55

Dobrý den,

měl bych na Vás jeden možná poněkud hloupý dotaz, ale já si s ním bohužel nevím rady a tak se potřebuji zeptat. Dnes jsem poslal mou Omnii II na reklamaci s tím, že se mi dostává prach pod display (už po třetí), ze softwarem tedy problém není. Nemám tam ovšem ROM, se kterou sem telefon kupoval a jak sem se dočetl, pokud nemáte oficiální ROM, tak nemusí uznat reklamaci. Ale moje otázka zní, jak se řeší to, když sem přeflashoval na nejnovější oficiální ROM vydanou přímo samsungem ? Také to vadí a nebo si myslíte, že ne a že je dokonce při fyzické závadě žádná ROM nezajímá ?

Děkuji za jakoukoli reakci

dopa
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 28, 2010 11:45
Zařízení: Samsung S7

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od dopa » pát črc 22, 2011 18:04

Zdravím.
Lze někjak z omnie II uložit SMSky.. přijate, koncépty a odesláné do počítače?
zlatá nokie oproti tomuhle. Z toho dostat něco, to je nadliský výkon.
Poradím mi prosím někdo, jak exportovat z Omine Ii veškeré zprávy do počítače.
Díky

sumavak4
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob dub 07, 2012 15:10
Zařízení: samsung i8000 omnia II

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od sumavak4 » ned dub 08, 2012 11:05

Měl bych prozbu.Vlastním omnii II i8000 a nejde mi připojit ani k nabíječce,ani k počítači.Pokud telefon vypnu tak začne nabíjet a připojíse v režimu OFFline,ale když ho zapnu tak se odpojí.Poradí mi někdo?Díky moc.

šámot
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: čtv říj 01, 2009 8:08
Zařízení: Samsung Omnia II GT 8GB

Omnia 2 i8000 - Zkušenosti, řešení problémů a dojmy....

Příspěvek od šámot » pon dub 09, 2012 7:21

zkus udělat Hard Reset(předtím si ale udělej zálohu).
pokud to nepomůže, tak jedině servis.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů