ROM WM6.5 pro i8000

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od mike-biker » pon říj 19, 2009 21:44

Widgety a Touch Wizz vyházet nejdou. Jdou jen vypnout a zabírají místo v paměti. Kromě toho jsou Widličky zasviněné samsungáckými aplikacemi. Některé jsou podařené, jiné ne. Na co je platný Touch Buzzer, když nikde nevidím, zda a kdy bude vyzvánět! Prostě je tam pár bugů a nejvyšší čas je vyházet z ROMky!!!!

mvp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: pát úno 09, 2007 14:32
Kontaktovat uživatele:

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od mvp » pon říj 19, 2009 21:55

S likvidaci Samsung aplikaci souhlasim , ale nemusis to asi psat dokola , myslim ze uz to vsichni vedi , jen na tehle strance jsi to napsal ve 4 prispevcich :-D Proste "light" ROM jeste nikdo neudelal a jeste asi chvili nebude takze se proste musime smirit s oficialnimi verzemi a aplikace ktere se nam nelibi - coz treba jsou vsechny proste nepouzivame no :-) Vzhledem ke kapacite pameti to zase neni takovy prusvih , hlavne kdyz neni jina volba , ze :-) Co se tyce "bugu" ... tak v J6 jsem zadny snad jeste nenasel ....

poldík
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob zář 26, 2009 8:08
Zařízení: samsung i8000 omnia

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od poldík » sob říj 24, 2009 13:44

Ahoj chtěl bych se zeptat mam nově nainstalovaný win 6.5 (J1) ale najde mi nějak dohonit podsvícení ( nejde uspání a podsvícení stále jemně svítí) .Mam tam i Spb 3.5 de vše jen to podsvícení co s tím díky za odpověd. :roll: :roll:

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od mike-biker » sob říj 24, 2009 14:37

Doporučuji novou ROM od Secanyho J6 a poté nezapomenout udělat HR. Neříkám, že je to tím, ale na J1 už byly nějaké negativní ohlasy. Já tam mám pořád původní G7 s WM 6.1. Rozdíl totiž není žádný, systém v podstatě díky Spb nevnímám. 8-)

CoSpi
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon lis 02, 2009 15:53
Zařízení: Samsung Omnia II I8000 8GB

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od CoSpi » pon lis 02, 2009 15:56

milennium píše:Takže jen tak v rychlosti. Flash přes Octans je třeba dělat na Win XP !!!!!!!
Za druhé je potřaba mít nainstalované ovladače pro Omnii " Samsung_CDMA_modem_4_1_.34.zip" !!!
A za třetí je třeba při flešování v Octans načíst všechny potřebné soubory a při tom mít odpojenou Omnii !!! ,pak spustit detect a připojit vypnutou Omnii k Octans !!! Až se načtou ovladače na Omnii se objeví screen (že je vše připraveno k flashování atd..) a pak zmáčknout na Octans Start downloading...
Poté,pokud je vše O.K. (všechny flashovací soubory jsou správné a nepoškozené, Omnie má víc štávy než 50%, na PC je Win XP) tak proběhne flash.
Ale jinak,já mám názor,že pokud někdo něčemu nerozumí a nebo jsi flešování nikdy nedělal... NECH TO UDĚLAT NĚKOMU KDO VÍ A KDO UŽ NĚCO PODOBNÉHO DĚLAL...
ahoj, tak jsem vse udelal jak pises, ale po zmacknuti Detect a pripojeni vypnute omnie se do logu vypise jen

Kód: Vybrat vše

OnDeviceChange \\?\USB#VID_04E8&PID_6619#5&1f53e817&0&1#{25dbce51-6c8f-4a72-8a6d-b54c2b4fc835}
a pak se nedeje uz vubec nic
kde delam chybu?
mam teda windows vista. Octans na tom porad padal, kdyz jsem dal detect, tak jsem nastavil kompatibilitu na windows XP a ted uz to nepdada. ale nechce se to pohnout dal.
jinak na Modaco je nova verze XXIJ9

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od mike-biker » pon lis 02, 2009 16:27

Vista je nepřítel!!! :twisted:

CoSpi
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon lis 02, 2009 15:53
Zařízení: Samsung Omnia II I8000 8GB

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od CoSpi » pon lis 02, 2009 16:45

tak uz se mi to podarilo. potom co jsem wokna donutil nainstalovat tenhle http://www.modaco.com/content/i8000-omn ... windows-7/ ovladac. se mi po detect konecnte ukazalo tlacitko start downloading. a pak uz to jelo :)

-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 09, 2009 1:41) --

tak ted si davam do mobilu zase novou verzi I8000NXXIK1. ale co jsem nekde videl screenshot tak je to build 21xxx. proc to neni uz ten novej 23xxx? je to o tom ze samsung vydava upravenej build od Microsoftu a je trochu pozadu? nebo jak to je?

-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 09, 2009 2:19) --

taky se vam stava ze se samy vypinaji programy, kdyz jich je pusteno vic? stavalo se mi to ve verzi IJ9 i ted ve verzi IK2. nevim jestli to je SPB mobile shell nebo cim. zkousel jsem to i kdyz bylo SPB vypnute a stejne to padalo. pustim si treba IE a total commander a pak se chci prepnout mezi aplikacema a vsechny jsou vypnuty.

Ladys
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte lis 10, 2009 13:27
Zařízení: OmniaII

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od Ladys » úte lis 10, 2009 13:40

milennium píše:Takže jen tak v rychlosti. Flash přes Octans je třeba dělat na Win XP !!!!!!!
Za druhé je potřaba mít nainstalované ovladače pro Omnii " Samsung_CDMA_modem_4_1_.34.zip" !!!
A za třetí je třeba při flešování v Octans načíst všechny potřebné soubory a při tom mít odpojenou Omnii !!! ,pak spustit detect a připojit vypnutou Omnii k Octans !!! Až se načtou ovladače na Omnii se objeví screen (že je vše připraveno k flashování atd..) a pak zmáčknout na Octans Start downloading...
Poté,pokud je vše O.K. (všechny flashovací soubory jsou správné a nepoškozené, Omnie má víc štávy než 50%, na PC je Win XP) tak proběhne flash.
Ale jinak,já mám názor,že pokud někdo něčemu nerozumí a nebo jsi flešování nikdy nedělal... NECH TO UDĚLAT NĚKOMU KDO VÍ A KDO UŽ NĚCO PODOBNÉHO DĚLAL...
Jenom malý dotaz, jaký má účel účel nainstalovat "Samsung_CDMA_modem_4_1.34.zip" na PC?
Flashoval jsem ROM na J6 OKTANS Downloaderem v.2.10 na XP-éčkách a všechno proběhlo korektně i bez této instalace.
Ještě prosím o informaci jaký je zjistitelný rozdíl mesi poslední ROMkou a J6? Je tam něco k lepšímu? Našel někdo způsob jak odebrat programy na OmniiII, bez dodatečně nainstalované utilitky?
Děkuji za případné odpovědi.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 12, 2009 11:54) --

Tak s těma deklarovanýma ovladačema proces proběhne pravda rychleji. Co se týče verze, tak zatím se mi jeví nejlépe kombinace PDA IJ9, CSC IJ8, TELEFON IK2. Je tady někdo komu se podařilo najít odkud se odebírají programy a kde je vidět, které jsou nainstalovány, funkce známá z předchozích win., cesta Start-nastavení-systém-odebrat programy?

prof01
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 21, 2009 11:02
Zařízení: HTCArtemis a Omnia i8000

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od prof01 » ned lis 22, 2009 19:29

Nyní je na modaco od autora secany již verze K5. Má někdo instalováno? Je tam i čeština? díky

-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 22, 2009 19:30) --


hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 421
Registrován: pát led 19, 2007 17:07
Zařízení: Google Pixel 2

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od hudyss » pon lis 23, 2009 13:50

ja uz ji mam nainstalovanou. cestina tam samozrejme je.

Ladys
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte lis 10, 2009 13:27
Zařízení: OmniaII

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od Ladys » pon lis 30, 2009 10:27

K5 zatím nejstabilnější verze (alespoň u mně). Docela si rozumí i se SPB Shell 3.5, předchozí verze se sekaly. Docela by mne zajímalo co tam cpou do oficiálně dovážených Omnií, prvotní informace se Sunnysoftu je: PDA JC, CSC JC a Telefon tuším J5. Sestavení woken je nižší číslo, než je v K5 od secanyho. Tak nevím, prý je to stabilní.

Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od Svestka » pon lis 30, 2009 16:11

A openGl podporu se ti v shellu podařilo rozběhat?

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od sh.a.rk » úte led 12, 2010 21:13

Mam jeden dotaz mam Omniu 2 s origo cestinou.V menu telefonu je moznost zmenit jazyky - ked vyberiem anglictina ,alebo nejaky iny napise mi ze "neexistuju ziadne vicejazyčne soubory s obrazky". Da sa zmenit jazyk na anglicky aj bez flashovania? Dik

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od mike-biker » stř led 13, 2010 9:26

Mělo by to jít pomocí Hard reset a jako jazyk vybrat EN. :?:

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od barberry.pha » stř led 13, 2010 9:31

no mi to pri prvnim zapnuti ani nedalo na vyber jazyka, rovnou to nainstalovalo cestinu, a byl vybalovan nove s krabice ..

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od mike-biker » stř led 13, 2010 12:39

JJ, ale ty máš CZ distribuci asi, že jo? Čeština bohužel způsobuje jen problémy, nevidím jediný rozumný důvod pro její užití v PDA. Lokalizaci ano, kuli psaní s interpunkcí, ale toť vše. :!:

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od sh.a.rk » stř led 13, 2010 12:43

Presne tak aj ja mam cz distribuciu a po hard resete ti rovno instaluje cestinu :-(

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od mike-biker » stř led 13, 2010 14:19

Tak v tomto případě je tam nějaká zparchantělá ROM pro CZ a jedině Flash! :-(

JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od JARDA001 » sob led 16, 2010 17:39

můžu se zeptat, jakej je rozdíl mezi standartní ofic CZE romkou a K5?
dále se chci zeptat, jestli mam nějakou možnost flashovat z linuxu nebo jestli je možnost flashe aspoň z visty?
díky moc za info...

jurda
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř říj 08, 2008 10:33
Zařízení: Samsung Galaxy S
Kontaktovat uživatele:

ROM WM6.5 pro i8000

Příspěvek od jurda » pon led 18, 2010 14:39

Chci se zeptat už má někdo v telefonu novou ROM od Secanyho A1?? chci se zeptat na změnám oproti L5, jestli má cenu dělat flash.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti