Problémy - Omnia II

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
SouL
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 30, 2009 19:05
Zařízení: Samsung i8000 Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od SouL » stř pro 30, 2009 19:19

Čau mam malý problém, ale stejně mi pořád vrtá hlavou. Nainstaloval jsem GpsMoDdrive, ale teď když ho chci odinstalovat, tak se nechce odinstalovat kompletně, zeptá se jestli chci uchovat uložené nastavení dám ne, ale i přes to to napíše že nebyl zcela odebrán a zůstává mi viset v přehledu nainastalovaných programů (hlavní úložiště).
Rád bych požádal o radu protože už nevim co stim. Zkoušel sem to odinstalovat i přes PC, nejde.

JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

Problémy - Omnia II

Příspěvek od JARDA001 » stř pro 30, 2009 21:59

co restart?

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » čtv pro 31, 2009 13:22

Vymáznout z Program Files a z registrů růčo. ;-)

SouL
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 30, 2009 19:05
Zařízení: Samsung i8000 Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od SouL » čtv pro 31, 2009 14:11

Nakonec restart pomohl, ale měl jsem to jako poslední řešení kvůli ztrátě dat.
Dík všem za rady.

Uživatelský avatar
Arny_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob lis 14, 2009 20:03
Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Bydliště: Brno

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Arny_CZ » pát led 01, 2010 13:01

Chtěl bych se zeptat: jak se Vám zachovala Omnia II (resp. počítač) při úplně prvním připojení Omnie k počítači ?
Já když jsem Omnii poprvé připojil kabelem k PC, tak mi počítač napsal, že při instalaci zařízení došlo k chybě a hardware nebude pravděpodobně pracovat správně a vůbec se mi paměť Omnie v nabídce tento počítač neobjevila. Podotýkám, že jsem měl v Omnii nastaveno "připojení USB" v režimu přístupu do paměti "moje úložiště". Kabel jsem tedy od PC odpojil, chvíli počkal a znovu připojil. Po tomto druhém připojení už počítač napsal, že byl hardware nainstalován a je připraven k použití a vše fungovalo OK, a to již i při dalších připojeních PPC k PC. Chybu s instalací nového hardware to vždy udělá pouze při prvním připojení k novému PC (k takovému, kde ještě Omnia nebyla připojena), při dalších připojeních už je to OK. Zkoušel jsem to i na jiném PC a při prvním připojení k němu se to chovalo stejně, jako při prvním připojení k mému počítači. Dělalo Vám to taky tak?

Marek T.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát pro 04, 2009 19:25
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Marek T. » pát led 01, 2010 16:47

Nejsem si úplně jistý, ale myslim, že jsem nejprve do PC strčil CD, které sem k omnii dostal a až pak sem tam zapojil telefon. Omnia se nainstalovala a vše fungovalo ok :)...

Uživatelský avatar
Arny_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob lis 14, 2009 20:03
Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Bydliště: Brno

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Arny_CZ » pát led 01, 2010 21:05

Já jsem to právě myslel tak, když Omnii připojíte na počítač, který nemá nainstalovaný žádný z programů přiložených na CD.
Např. přijdete ke kamarádovi a budete chtít Omnii využít prostě pouze jako přenosnou paměť k přenosu nějakých dat.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » pát led 01, 2010 21:51

Nikdy žádný problém. CD k Omnii je zcela na ho.no. 8-). Omnia má Mass Storage. Jen na synchro a přístup do telefonu je nutný AS.

Uživatelský avatar
Arny_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob lis 14, 2009 20:03
Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Bydliště: Brno

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Arny_CZ » pát led 01, 2010 22:16

to MIKE-BIKER
přesně to jsem měl na mysli: připojení Omnie, jako Mass Storage-k tomu samozřejmě AS není potřeba.
Poprvé se ale fakt Omnia "nenainstaluje" jako MS, podruhé a nadále už je to v pohodě.
Není třeba možné, že Ti to poprvé udělalo taky tak, jen už si to nevybavuješ? Vím o někom, komu se Omnia zachovala úplně stejně.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » pát led 01, 2010 22:28

Už si to nepamatuji, je to možné, ale každopádně vím, že nikdy jsem neměl žádné problémy se synchronizací, ani s Mass Storage. Vše valí jak má. ;-)

Uživatelský avatar
Arny_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob lis 14, 2009 20:03
Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Bydliště: Brno

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Arny_CZ » pát led 01, 2010 23:47

Jojo, teď už mi také vše běží OK. To bylo jen při prvním připojení zařízení k PC, potom už to bylo v pohodě. Psal jsem ten dotaz spíše jako takový postřeh, třeba se někomu takováto informace bude hodit. :wink:

Majkl_H
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob led 02, 2010 23:09
Zařízení: Nokia 3410

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Majkl_H » sob led 02, 2010 23:14

http://www.megaobchod.cz/telefony-gps/s ... i8000.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uvažuji o koupi tohoto telefonu, ale cena v tomto obchode se mne zda nejak podezrele nizka .. jeste pred 2tydny byla nejnizsi cena kolem 12 100kč, myslite ze cena tohoto mobilu mohla tak klesnout (10 400) ?? Nebo je to sedivka ??

Uživatelský avatar
Arny_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: sob lis 14, 2009 20:03
Zařízení: I8000 Omnia II / SE K750i
Bydliště: Brno

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Arny_CZ » sob led 02, 2010 23:43

Těžko říct, co je to zač. Já jsem Omnii II viděl i za 9.900,-Kč. Bylo mi to taky dost podezřelé. takže jsem ji nakonec koupil v osvědčeném kamenném obchodě, ale samozřejmě trochu dráž. Snad se tu najde někdo, kdo s takovými levnějšími obchody má zkušenosti. Osobně bych to taky tipoval na šedivku.

Uživatelský avatar
Mik98
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 08, 2009 15:13
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Bydliště: Slovakia

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Mik98 » ned led 03, 2010 0:39

Zdravim, mam taky problem, pri pripojeni omnie k PC cez USB kabel (skusal som aj cez BT) mi v programku New PC Studio nechce najst mobil, teda vyhodi mi tam ikonu "GT-I8000" aj sa mi da prehliadat obsah, ale nad touto ikonkou je ikona vyhladat zariadenie a ked ju otvorim tak mi nechce najst ziadne zariadenie, a tym padom mi nejde v nastrojoch otvorit telefonny zoznam, internetove pripojenie, emailova synchronizacia a dalsie. Tie ikonky su take sede a neda sa na ne kliknut, ked dam na ne mys tak mi napise: "pred zacatim pouzivania musite pripojit zariadenie, ktore podporuje program."
To nechapem pretoze PC mi ho najde, ale toto mi nefunguje. Neviete co s tym? Dik za rady

Uživatelský avatar
romiseklbc
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát zář 14, 2007 11:45
Zařízení: LG G3
Bydliště: Praha

Problémy - Omnia II

Příspěvek od romiseklbc » ned led 03, 2010 0:43

A co máš za operační systém? Mě toto dělá také, ale mám Windows 7 64bit verzi. Na notebooku mám 32bit verzi Windows Vista a tam to jde v pohodě. Musím ale program spouštět jako administrátor.

Uživatelský avatar
Mik98
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 08, 2009 15:13
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Bydliště: Slovakia

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Mik98 » ned led 03, 2010 0:54

Tiez mam na notebooku 32bit verziu Windows Vista. A neviem presne ako myslis spustit ako administrator. Myslis tym spustit program ako spravca?

Uživatelský avatar
romiseklbc
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát zář 14, 2007 11:45
Zařízení: LG G3
Bydliště: Praha

Problémy - Omnia II

Příspěvek od romiseklbc » ned led 03, 2010 1:02

Ano, myslím tím spustit jako správce. Omlouvám se, blbě jsem to napsal :-)
Každopádně na Windows Vista 32bit mě to funguje normálně. Dokonce jsem ten program jendou nějakým zázrakem rozchodil i na 7čkách v 64bit. verzi, ale jen jednou. A jelikož používám raději program Windows Mobile Device Centre a na zálohu Microsoft MyPhone, více jsem to neřešil. Ale řekl bych, že máš pravděpodobně nainstalovaný nekorektně nějaký ovladač telefonu k tomu programu. Ještě se zeptám, instaloval jsi z dodávaného CD nebo jsi si stáhl program z webu Samsungu? Já rovnou stahoval z webu samsungu, jelikož jsem si nebyl jistý zdali je na CD poslední verze programu ;-)

Uživatelský avatar
Mik98
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 08, 2009 15:13
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Bydliště: Slovakia

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Mik98 » ned led 03, 2010 1:06

Instaloval som to z dodavaneho CD. Ale co si napisal ze by to mohol byt zle nainstalovany ovladac telefonu, tak to by mohlo byt pretoze ked som to spajal prvykrat tak mi vpravo dole v liste instalovalo ovladac, a mam taky dojem ze mi na konci vyhodilo chybu, teraz som si na to spomenul, ale teraz nad tym prave rozmyslam ako by som tuto instalaciu znovu spustil. A nic ma nenapada. :-(

Uživatelský avatar
romiseklbc
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát zář 14, 2007 11:45
Zařízení: LG G3
Bydliště: Praha

Problémy - Omnia II

Příspěvek od romiseklbc » ned led 03, 2010 1:12

Já bych program asi odinstaloval. Pak si stáhl program z webu samsungu. Pro jistotu, tam by měla být poslední verze :roll:
Nakonec bych připojil telefon k PC a spustil instalaci a opět jako správce. To by mělo zabrat, já to tak instaloval a vše funguje na Vistách, jak má :-)

Uživatelský avatar
Mik98
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 08, 2009 15:13
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Bydliště: Slovakia

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Mik98 » ned led 03, 2010 1:17

No spravim to tak, ale teraz uz nie :tlem: ledva dovidim na obrazovku, idem sa na to vyspat a dufam ze sa mi to potom podari, dikes

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti