Problémy - Omnia II

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
Svestka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 734
Registrován: čtv črc 23, 2009 18:40
Zařízení: Lumia 800

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Svestka » stř lis 11, 2009 22:15

Tak to si drž palce a potom napiš jak se k tomuto v mobildicku postavili.

OndraMaty
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte zář 29, 2009 16:14
Zařízení: Samsung i8000 Omnia 2

Problémy - Omnia II

Příspěvek od OndraMaty » úte pro 08, 2009 19:10

Funguje vám pohybové čidlo v jiných aplikacích než předinstalovaných? Já jsem zkoušel operu 10 a 9.7, nějaké hry a zensor a v ani jedné aplikaci nefungovalo. Pls napište, kde nějaké fungující aplikace stáhnout. Předem dík.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » stř pro 09, 2009 5:15

V registrech:
HKLM\System\GDI\Rotation - Změna hodnoty HideOrientationUI z 1 na 0.
Pak namapovat libovolné tlačítko a hurá... :lol:

hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: pát led 19, 2007 17:07
Zařízení: Google Pixel 2

Problémy - Omnia II

Příspěvek od hudyss » stř pro 09, 2009 7:10

TomTom 7 bez GPSgate!! mam vyzkouseno, signal jsem chytil i v mistnosti vedle okna.


http://www.modaco.com/content/i900-gene ... -for-i900/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » stř pro 09, 2009 12:50

Tak potvrzuji. TT7 chodí i na toto. Rozdíl mezi GPS Gate a tímto nevidím, ale každopádně je to zadarmo a hned dnes otestuji. Doporučuji postupovat přesně dle návodu, i když mě se to chytilo i na port COM2. :!: . Jinak při instalaci 1.38 cabu mi to nabídlo port COM4.

Uživatelský avatar
Mik98
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 08, 2009 15:13
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Bydliště: Slovakia

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Mik98 » čtv pro 10, 2009 19:59

Zdravim, mam taky problem, nainstaloval som si do omnie QIP, spustit mi ide ale vsetko je cierne, cela plocha je cierna iba okienka kam sa zadava ICQ cislo a heslo su biele, aj ked dam nastavenia vsetko je proste cierne nevidim co nastavujem, neda sa to vobec pouzit, neviete co s tym? Vyskusal som 2 verzie a na obidvoch mi robit to iste. Za odpoved diky. :)

djrachot
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř říj 28, 2009 12:20
Zařízení: Samsung

Problémy - Omnia II

Příspěvek od djrachot » čtv pro 10, 2009 22:09

Tiež mi to robilo kým som si nestiahol z ofiko stranky qip.ru qip pda a po instalacii restartol. Potom to uz beha v pohode.

Uživatelský avatar
Mik98
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 08, 2009 15:13
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Bydliště: Slovakia

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Mik98 » čtv pro 10, 2009 22:46

:cry: skusil som stiahnut z qip.ru a restartoval som, no stale mi to robi

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » čtv pro 10, 2009 22:57

Buď trpělivý, několikrát to zkus, mě to taky zlobilo, ale jak jsem vložil UIN a heslo, pak už to šlapalo. Máš Visty nebo XP? ( WM 6.5, nebo 6.1? :lol: )

Uživatelský avatar
Mik98
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 08, 2009 15:13
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Bydliště: Slovakia

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Mik98 » čtv pro 10, 2009 23:30

mam 2gb verziu s WM6.5 dnes ho mam druhy den a zatial spokojnost az na nejake tie muchy ale to sa casom podda. a v pc mam visty ale to si sa asi nepytal. :grin:

EDIT: pi pro 11, 2009 12:01
No skusal som sa s tym este pohrat, dopracoval som sa nejako k nastaveiu farieb, pomenil som vsetko co malo ciernu farbu, ale stale je vsetko cierne len niektore veci sa mi zobrazili, cela ta cast s kontaktmi a prepinanim statusu sa mi nezobrazuje, podarilo sa mi nahodne na nu kliknut, no ked dam prihlasit tak to nic nespravi. :-( uz neviem co vazne s tym? neporadite mi aspon nejakeho vhodneho zastupcu? Diky

1nio1
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: sob pro 05, 2009 10:26
Zařízení: samsung i8000 Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od 1nio1 » pát pro 11, 2009 17:30

take jsem s tim laboroval a bylo to cerne. mas to urcite nainstalovane na pametove karte. odinstaluj to a dej to nainstalovat do pristroje a vse pujde ok.

Uživatelský avatar
Mik98
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 08, 2009 15:13
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Bydliště: Slovakia

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Mik98 » pát pro 11, 2009 18:46

dakujeeem velmi pekne, uz to ide :tlem:

tomas1882
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř srp 19, 2009 15:27
Zařízení: N73

Problémy - Omnia II

Příspěvek od tomas1882 » sob pro 12, 2009 19:22

Ja odporucam IGO 8.3.2 bez instalacie. Rozbehol som to behom hodiny funguje to skvelo a bez problemov.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » sob pro 12, 2009 19:35

Toto IGo mi taky běží v pohodě. Ale co se týká signálu, tak to vyjde nastejno s TT. Zkoušel jsem oba dva - TT i iGo. Každý má své mouchy, ale iGo se nepatrně zpožďuje - a to bývá v krizových místech safra znát. Přece jen nakonec zvítězil TT. To jen tak btw. iGo je perfektně graficky udělané, ale třeba mi vadí nemožnost si zadat více jak tři údaje na základní obrazovku. Jo vzít tak výhody obou a uplatnit z každého to lepší.... ;-)
------------------------------------------------
EDIT:
Vracím se k problémům s navigací - konkrétně TT. Vyzkoušel jsem GPSModDriver a postřeh je následovný. Velmi rychle začne hledat - šedé sloupce se pohybují a je vidět, že se "něco děje". Fixace trvá 1-3 min. Nicméně za jízdy je signál slabší - aktivních je 4-7 družic a občas vypadne pozice, nebo program zazlobí. Stabilní to rozhodně není. Nastavení mám dle návodu. U použití GPS Gate rovnou naskočí modrá fixace - ale někdy za pár sekund, taky už se mi stalo, že fixace trvala 30min. Jinak pokud se už chytí, tak se nepustí a drží. Rovněž sleduje silnici, což u předchozí jmenované občas zlobilo a zejména u složitějších nájezdů a odboček si doslova dělala co chce! :evil: Ještě vyzkouším obě Omnie - každou s jiným nastavením. Zajímá mě váš názor - zejména používáte li TT. Jinak u iGo to je prakticky stejné. Ale iGo mě nevyhovuje - grafika super, ale to je tak vše! :-(

pedro74
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 13, 2009 21:47
Zařízení: samsung omnia II i8000

Problémy - Omnia II

Příspěvek od pedro74 » stř pro 16, 2009 19:21

v SPB mobile Schel jsem si po uprave registru navoli na DNES ikonku na otaceni displeje, kliknu na ni a displej se otoci jak ma ale po spusteni dalsiho progrmu jako napr. TomTom7 mi program nabehne zas na stojaka. nevite kde je problem chtel bych mit navigaci na lezato. hlavne se to chova u vsech spustenej progrmu stejne proste to nezustane na lezato :(

JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

Problémy - Omnia II

Příspěvek od JARDA001 » čtv pro 17, 2009 21:47

sice navi soft teeprve řešim ale zkus najít něco jako je v iGO soubor SYS kterej otevřeš v texťáku a upravíš si rozlišení tam takže třeba místo 480*800 napíšeš 800*480. zkus se tam po něčem takovým kouknout.

ps. používáš GPS gate nebo mod driver?

pedro74
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 13, 2009 21:47
Zařízení: samsung omnia II i8000

Problémy - Omnia II

Příspěvek od pedro74 » čtv pro 17, 2009 22:47

pouzivam GTSGATE ale nic takoviho jsem tam nenasel myslim ten .SYS :-(

JARDA001
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv zář 24, 2009 9:45
Zařízení: Samsung

Problémy - Omnia II

Příspěvek od JARDA001 » sob pro 19, 2009 15:22

sry, napsal jsem to asi špatně. myslel jsem soubor s názvem SYS...jestli se nepletu tak v iGO je to SYS.txt
takhle sem to myslel, proto sry za špatný vyjádření se...

Yarin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv pro 17, 2009 10:24
Zařízení: Samsung Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Yarin » sob pro 19, 2009 17:41

Nevíte náhadou čím to je, že když mi přejde telefon do úsporného režimu, tak následně se mi displej neotáčí v SMSkách, v E-mailech nebo ve Wordu, Excelu apod. Zůstává neustále ve svislém provedení. Ale u prohlížeče internetu, prohlížení fotek a sledování videa to funguje???? Máte obdobné zkušenosti??? :???: Díky Yarin

dannik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob srp 15, 2009 23:00
Zařízení: Sony Ericsson

Problémy - Omnia II

Příspěvek od dannik » pon pro 21, 2009 12:12

Před týdnem jsem koupil svému otci jako dárek na vánoce OMNII II, sám jsem jsem majitelem staré OMNIE. Samozřejmě jsem ji zapnul, abych vše vyzkoušel a všechno fungovalo na 100%, nainstaloval jsem TCMCP player a Google maps a telefon uložil do krabičky. Včera jsem jej opět vyndal a ejhle, telefon viděl pouze slabý signál a k internetu se připojoval pouze přes EDGE (přitom předtím se normálně připojoval ve stejných místech přes 3G -SIM karta O2, stará Omnie se v těch samých místech taky připojila přes 3G), dnes ráno jsem tedy provedl hardreset a signál zmizel úplně, telefon stěží najde jednu čárku signálu, často se signál úplně ztrácí a datové připojení je pouze přes GPRS. Zkoušel jsem i T.Mobile simku, ale opět bez úspěchu, signál maximálně jedna čárka. Máte někdo podobné zkušenosti? myslíte, že je to softwarová záležitost, nebo mi postupně odešla anténa? Díky za každou radu!

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů