Problémy - Omnia II

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » ned dub 18, 2010 17:47

Zdravim klub samsungu, nevite nekdo jak jak udelat aby po pripojeni k pc (pres USB) telefon nedobijel. Celkem mi to vadi u htc se to dalo nastavit ale tady at hledam jak hledam tak nic. Sice mi urcite nekdo odpovi, ze je tam lionka baterka atd . ale jak to clovek pripoji 10x denne tak to prerusovane nabijeni asi taky nedela uplne nejlip. Dekuji za pripadnou radu.

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » ned dub 18, 2010 18:38

zuks tohle:

Kód: Vybrat vše

http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.smartphonedaily.co.uk/tips-tutorials/quick-tip-disable-usb-charging-on-your-windows-mobile-smartphone/&ei=hkPLS-HQEoeYOLK-0ewF&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=6&ved=0CCoQ7gEwBQ&prev=/search%3Fq%3Ddisable%2Bcharging%2Busb%2Bwm%2Bregistry%26hl%3Dcs%26lr%3D%26rlz%3D1R2ADFA_csCZ359

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » ned dub 18, 2010 20:21

Hmm tak vypadalo to nadejne, ale posledni polozky z registru tam proste nejsou. Ale stejne dik

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Problémy - Omnia II

Příspěvek od KVARK » ned dub 18, 2010 21:04

Taky jsem dlouho hledal řešení. S jediným výsledkem:
Vypnout nabíjení NELZE. Tedy ne s dodávaným kabelem. Samsung ta nastavení v registrech smazal. Pokud si však koupíte nějaký jiný kabel se stejným portem, tak už to prý nenabíjí. A nebo je tu ještě možnost propojit Omnii přes bluetooth. Ale je to dost pomalé. Max 100Kb/s , takže jen na malé soubory.

rraol
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned dub 11, 2010 21:15
Zařízení: LG Optimus Black
Bydliště: Praha 9 - Čakovice
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od rraol » pon dub 19, 2010 8:25

Ahoj všem, kdo rádi koukají v Omnii 2 na filmy :-)
Poraďte prosím, co s tím přehrávačem Media Player - nejde mi posunout se ve filmu, musím na něj koukat jen od začátku. Byl to formát avi, velikost 773 MB. Měl jsem to rozkoukané a chtěl se později dívat od půlky, ale kliknutím na posuvník se film jen zastaví a nic - dal jsem mu cca 10 minut, ale prostě ne a ne a ne.. Přístroj mám nový, nehrabal jsem se v tom.

Když nechám film hrát od začátku, hraje dobře, bez sekání. Nějaké nápady co s tím?

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » pon dub 19, 2010 8:53

Skus pouzit iny prehravac na prehravanie filmov. (core player, touch player , wm ..)

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » pon dub 19, 2010 9:54

KVARK píše:Taky jsem dlouho hledal řešení. S jediným výsledkem:
Vypnout nabíjení NELZE. Tedy ne s dodávaným kabelem. Samsung ta nastavení v registrech smazal.
když je samsung smazal, tak se tam dají zadat, ne?

rraol
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned dub 11, 2010 21:15
Zařízení: LG Optimus Black
Bydliště: Praha 9 - Čakovice
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od rraol » pon dub 19, 2010 12:49

sh.a.rk píše:Skus pouzit iny prehravac na prehravanie filmov. (core player, touch player , wm ..)
V základu byl ještě WM. Tam se to dokonce ani nezasekne - posuvník, jakmile ho pustím, se sám vrátí na začátek a film hraje normálně od začátku.

Zkusím nainstalovat jiné přehrávače.

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Problémy - Omnia II

Příspěvek od KVARK » pon dub 19, 2010 17:00

Folmy:
No to mě nikdy nenapadlo :) Můžeš to zkusit. Ale na takových 99,9% to fungovat nebude.

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » pon dub 19, 2010 17:44

to urcite fungovat nebude , to uz lidi skusali, a naco aj by malo?
Vsak ak mam fon vybity pripojim ho na nabijacku ,alebo kabel s usb a ak
chcem vymenit par dat tak pouzijem nejaky wifi prenos ,alebo bt. Velke datove
subory do o2 hadam nikto nedava 10 krat za den. Mne sa osvedcil bud prenos cez Wifi remote acces ,
alebo na par kb subory bt obex prenos.
Co sa tyka neznackovych kablov je problem ich do o2 korektne zasunut nakolko o2
ma trochu iny micro konektor ako ine zariadenia. Mozno by sa to dalo spravit elegantne
a to tak ze by si pouzil usm spojku - kabel kde by si prerusil +5V napajanie.

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » pon dub 19, 2010 22:00

taky jsem někde četl, že se někdy dá vypnout usb nabíjení přímo v pc. ale nevím kde.

dopa
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 28, 2010 11:45
Zařízení: Samsung S7

Problémy - Omnia II

Příspěvek od dopa » pát dub 30, 2010 7:26

Zdravím. JSem téměř čerstvý majitel Omnia II... synchronizoval jsem si ho s PC a v telefonu se mi nastavil účet Outlooku, který já nechtěl. Zřejmě se to synchronizovalo s outlookem, ve kterém mám 2 profily.
Jak změním hlavní účet v Omnii II ?
Díky

hlinax
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned kvě 02, 2010 15:53
Zařízení: omnia 2

Problémy - Omnia II

Příspěvek od hlinax » ned kvě 02, 2010 16:10

Dobry den,jsem cerstvej majitel omnie 2 a mam problem. Nejde mi youtobe a to jsem pripijeny pres wi fi. Nejakou dobu mi to pise,ze se pripojuje a pak mi to napise hlasku: vyprsel casovy limit servru nebo dat. Cim to muze byt.Pritelkyne ma i phone a jde ji youtobe v pohode.

rraol
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned dub 11, 2010 21:15
Zařízení: LG Optimus Black
Bydliště: Praha 9 - Čakovice
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od rraol » ned kvě 02, 2010 18:27

Ahoj, prosímvás, nevíte proč mi Omnia II neaktualizuje windows update? Čas od času se objeví hláška, ať zařízení připojím k PC, ve kterém je aktive sync, že se stáhnou aktualizace. Tak to udělám, ale proces vyhledání aktualizací zkončí chybovým hlášením, že si mám zkontrolovat nastavení připojení a zkontrolovat datum a čas... poslední operace byla neúspěšná.
Nástroj active sync mi funguje správně, používám ho pro synchronizaci. Windowsy v PC jsou legální XP, PC má přístup k netu - tak kde to teda drhne?

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » ned kvě 02, 2010 19:14

@ rraol - Tak to asi nefunguje v zvolenom jazyku(update), ale skor mam taky dojem ze to nefunguje vobec.
@hlinax - nemusis to pisat 2x ostatnym to ide chyba bude v tvojich nastaveniach. Skus inu verziu youtube, popripadne iny soft (napr. core player), skus ci ti to ide cez gprs ...
@dopa - ti asi neporadim pouzivam rokmi osvedceny Profimail - ak sa to da nastavit tak len niekde v menu mail uctov

rraol
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned dub 11, 2010 21:15
Zařízení: LG Optimus Black
Bydliště: Praha 9 - Čakovice
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od rraol » pon kvě 03, 2010 21:12

sh.a.rk: Tomu nerozumím? Jazyk je v celém přístroji čeština. V telefonu jsem se nehrabal, je tak jak jsem ho koupil od Vodafone, v nastaveních by neměl být problém.

Start > nastavení > systém > aktualizace Xindows update > Zkontrolovat.... Pak se objeví nápis "Čekejte", po nějaké době vypadne výsledek jak jsem uvedl.

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » úte kvě 04, 2010 19:34

Myslene to bolo tak ,ze to nefunguje v cestine (aj ked ju mas ofiko) a ja mam eng a tam to nefunguje tak isto. Je to mozno len take zbozne prianie mrkvosoftu.

Piotr
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon říj 05, 2009 22:20
Zařízení: Samsung i8000 Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Piotr » sob kvě 08, 2010 11:36

Ahoj, nevíte někdo jak v Omnii II provést HARD RESET bez použití nastavení v telefonu? Mám na mysli pomocí držení nějakých tlačítek, nebo externího software (SAMSUNG studio) nebo něco takového... Mám totiž zamrzlý tel. a to tak že funguje, nicméně nejde na nic tapnout, soft reset nepomahá... nevím si rady. Díky za názory

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Problémy - Omnia II

Příspěvek od TMASKA » sob kvě 08, 2010 11:43

zkousels sundat zadni kryt a stylusem nebo treba paratkem zmacknout resetove tlacitko ?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od IkE Blaster » sob kvě 08, 2010 12:21

To by měl být právě ten Soft-reset.

Omnia 2 HR:

1. Turn OFF the phone;
2. Press VolumeUp and Lock buttons (do not release);
3. Press Call/Green and then HangUp/Red (do not release all buttons);
4. Phone should Vibrate and turn on;
5. Count to 3 and release all buttons;
You will have a choice to FORMAT or CANCEL the operation.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti