Problémy - Omnia II

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Problémy - Omnia II

Příspěvek od barberry.pha » stř bře 10, 2010 10:55

uz mi ty kontakty jdou .. akorat jsem listoval v kontaktech pres hledani a to si to vybiralo jinak nez jsem chtel .. kdyz jsem pak normalne listoval pridani bylo ok ...
jenom s temi mail .. kdyz mam pridany mail u kontaktu a kliknu na tu adresu tak mi to skoci do mailu ale odesilatel neni muj mail ucet ale outlook (ten nepouzivam tudiz mi s toho nejdou ty maily odesilat) takze pokud chci napsat email musim do neho najet a pridavat kontakty rucne .. sice to vyhleda adresy co mam ulozeny ale prijde mi to divny proc nejde nastavit odesilatel jaky chci ...

edit .. nestalo by za to udelat i v sekci omnia II nejaky topic ohledne novych ROM .. flashovani atd? ... iceman to tady tak hezky popsal a ne kazdy vi o modacu ...

-- doplnění předchozího příspěvku (stř bře 10, 2010 13:52) --

tak mi prijde ze u te nejnovejsi rom je i rychlejsi fix gps ... tak nevim jestli jeto muj pocit nebo jestli mate podobnou zkusenost ;)

Peter Karak
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned led 03, 2010 13:33
Zařízení: Samsug i8000 Omnia II 8GB

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Peter Karak » stř bře 10, 2010 19:00

mike-biker píše:V registrech:
HKLM\System\GDI\Rotation - Změna hodnoty HideOrientationUI z 1 na 0.
Pak namapovat libovolné tlačítko a hurá... :lol:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja som to skúšal a nedá mi na výber rotáciu displeja. Všetko možne mi ponúkne, ale rotácia tam nieje

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » stř bře 10, 2010 22:58

to Peter Karak: musíš mít nainstalovanou "klasickou nabídku nastavení" šedé ozubené kolečko (šedé s modrým středem je od samsungu) najdeš ho tady:

Kód: Vybrat vše

http://www.i900.cz/viewtopic.php?f=47&t=3142&p=27736&hilit=nastaven%C3%AD#p27736
potom osobní/ tlačítka/ vybereš tlačítko a dole přiřadit program <otočit obrazovku>

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » čtv bře 11, 2010 11:15

To iste nastavenie by malo byt aj v defaultnom samsung nastaveni.

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » čtv bře 11, 2010 11:58

to nastavení tam je, ale nenajdeš tam otočení displeje...

djrachot
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř říj 28, 2009 12:20
Zařízení: Samsung

Problémy - Omnia II

Příspěvek od djrachot » čtv bře 11, 2010 13:49

Mam na Vas este jednu otazku. Ked teta chcem radsej bezpecne flashovat a budem menit iba PDA a CSC tak o co budem vlastne ukrateny v tom Phone a eboot??

djrachot
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř říj 28, 2009 12:20
Zařízení: Samsung

Problémy - Omnia II

Příspěvek od djrachot » čtv bře 11, 2010 14:18

Hej, ale ked cosi sa pokaka, chytis brick a som potom zvedavy ze co budem robit.

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » čtv bře 11, 2010 17:29

staci kuknut ten link na modacu a tam je to popisane.
Bezpecne je len flash pda a csc. Za druhe je zbytocne
zakazdym flashovat vsetko. Treba zacat postupne a radio
a eboot staci uz ked bude 100% odladeny.

Casan
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv bře 11, 2010 17:39
Zařízení: Samsung Omnia II (i8000)

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Casan » pon bře 15, 2010 19:48

rád bych se zeptal jak je to s defaultním prohlížečem ... něco se mi otevírá v Opeře, něco v Exploreru ... dá se to někde nastavit, prosím? ... Jinak se studem ve tváři musím přiznat že mám pocit, že mi co se interfacu a používání týče, tak mi snad dokonce ten explorer vyhovuje víc, než tak originálně předinstalovaná Opera. Jen názor, nevidím moc hluboko ;-)

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » úte bře 16, 2010 10:10

mne sa najviac paci Netfront potom Iris Browser. Operu a ani
IE nepouzivam vobec. Opera mini wm tam mi este
zatial nesynchronizuje vsetky zalozky.

Uživatelský avatar
harmon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: sob bře 10, 2007 19:09
Zařízení: Asus Zenfone 6
Bydliště: Olomouc

Problémy - Omnia II

Příspěvek od harmon » stř bře 24, 2010 19:28

PRO : Iceman111

Je pěkné že tu radíš ohledně i Flešování ale opisovat je zakázáno i ve škole .Přidal jsi celý můj příspěvek co mám na http://www.i900.cz/viewtopic.php?f=47&t=3178&start=30 není lepší každého nasměrovat kde toho je daleko víc ?
http://www.i900.cz A nepřepisovat jedny příspěvky z jednoho fóra na druhé ?
Harmon

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » čtv bře 25, 2010 0:02

Je pravda ze jsem mohl napsat ze prispevek je z jineho fora , ale taky je fakt ze jsem se pod neho nepodepsal jako autor. Kazdopadne se autorovi Harmonovi upřímně omlouvam ,zareagoval jsem na prispevek od uzivatele cz iceman a rozhodne jsem nechtel nikoho poskodit. Samozdrejme u prispevku na strance 14 bylo doplneno komu zasluhy patri, a doufam ze me za tento husarsky kousek neproklejete do desateho kolena. Jeste jednou velka omluva, chapu ze jsi se s tim musel drbat dlouho takze rozcileni zcela chapu.

Uživatelský avatar
harmon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 134
Registrován: sob bře 10, 2007 19:09
Zařízení: Asus Zenfone 6
Bydliště: Olomouc

Problémy - Omnia II

Příspěvek od harmon » čtv bře 25, 2010 10:00

OKI vyřízeno !

Hanz
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob dub 10, 2010 16:08
Zařízení: Samsung Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Hanz » pon dub 12, 2010 12:29

To nevím přesně, ale já bych flashoval přes OCTAN od icemana111, stáhneš vše pohromadě a vše nastavíš podle obrázku a flash trvá 10 minut, bez problémů.
Čili mám se řídit jenom tím návodem a obrázkem, jo? Pořád mi totiž není jasné, zda-li je třeba ve Vistě nastavovat tady toto http://www.modaco.com/content/i8000-omn ... ws-7-only/, protože v tom návodě o tom není ani zmínka. Nebo jsem si toho alespoň nevšiml. Díky za odpověď.

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » pon dub 12, 2010 21:48

Jak je napsano. V okazech stahnes vse co je potrebne k flesi. Nejdrive nainstalovat ten samsung modem a pak podle obrazku. Jinak ja mam take vistu a nic dalsiho jsem nenastavoval. Pouze po prvnim detectu se to hryzlo tak jsem to vypl a na podruhe jelo ok. Uz jsem flesoval i jine rom a taky v pohode.

Hanz
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob dub 10, 2010 16:08
Zařízení: Samsung Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Hanz » úte dub 13, 2010 6:25

Díky, už jsem to vykutil. (a díky Bohu úspěšně) Akorát jsem tedy měl nastavené ovladače verze 5 a když jsem to zkusil v novém Octanu, tak to nešlo. Avšak, jak je na Modacu řečeno, v Octanu 1.91 bylo vše ok.

Josefk
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob bře 20, 2010 11:49
Zařízení: i8000 8gb i8000XXJB1

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Josefk » úte dub 13, 2010 21:37

Prosím o radu, nainštaloval som najnovšiu verziu Skyfire 1.5..... z ich stránky, podľa rady do zařízení. Po spustení stále hľadá a po chvíli napíše, že nemôže nadviazať pripojenie. Opera, Int. explorer a Iris mi idú bez problémov. Mám Orange GPRS, ale neide to ani cez wifi, len cez ActiveSync to ide. Skúšal som aj iné názvy pripojenia a stále to isté.

Casan
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv bře 11, 2010 17:39
Zařízení: Samsung Omnia II (i8000)

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Casan » stř dub 14, 2010 16:25

zdravím vševědoucí fórum :)))) .... mám podivnej problém se psaním sms, konkrétně s diakritikou. Pokaždé když někomu pošlu zprávu as diakritikou, tak mu dojdě pozměněná, písmenka s hačky jsou nahrazeny otazníkem, dlouhé samohlásky také, nebou jsou zkráceny na krátké ..... moc tomu nerozumím, nejsem si vědom že bych něco v nastavení změnil, zkoušel jsem posílat nezávisle na iphone a na obyč Nokii .... :roll: :?:

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » stř dub 14, 2010 16:51

Asi ty fony si nerozumí s diakritikou. posílej bez háčku a čárek vejde se ti víc písmenek do smsky

rfarsky
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte led 22, 2008 19:46
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od rfarsky » čtv dub 15, 2010 20:34

Casan píše:zdravím vševědoucí fórum :)))) .... mám podivnej problém se psaním sms, konkrétně s diakritikou. Pokaždé když někomu pošlu zprávu as diakritikou, tak mu dojdě pozměněná, písmenka s hačky jsou nahrazeny otazníkem, dlouhé samohlásky také, nebou jsou zkráceny na krátké ..... moc tomu nerozumím, nejsem si vědom že bych něco v nastavení změnil, zkoušel jsem posílat nezávisle na iphone a na obyč Nokii .... :roll: :?:
V nastavení sms zaškrtni unikode

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti