Problémy - Omnia II

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vasezzz » úte led 19, 2010 16:38

Jeste bych se chtel zeptat jestli jde nejak pouzivat predni kamera. Prosel jsem cely telefon a nic jsem nenasel.

jurda
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř říj 08, 2008 10:33
Zařízení: Samsung Galaxy S
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od jurda » úte led 19, 2010 16:51

uz se to tu psalo
*#0*# . vyber CIFCam. Je to jen otestování.

CONDYS
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv říj 15, 2009 19:06
Zařízení: SAMSUNG OMNIA II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od CONDYS » úte led 19, 2010 19:57

EXISTUJE CAB SOUBOR A PO INSTALACI SI MUZES PRIMO V APLIKACI FOTAKU VYBRAT KTEROU KAMERU CHCES POUZIT.

\\ Přestaň psát příspěvky s CapsLockem! Nejsme tu na aukru, nemusíš na příspěvek upozorňovat kapitálkami :wink: . Farokh

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » úte led 19, 2010 19:59

Oni to docela vychytali! Přední kameru pro videotelefonování tam dali, ptz. to nikdo nepoužívá a indikační LED diodu ne, protože tu všichni chtějí. Nevím, zda je to záměr, pitomost, nebo zlý úmysl. :?: Ale byla to jedna věc, která mě na i8000 silně iritovala. :evil:
EDIT: jak často píšu - pekné, ale celkom na pi.ču!!! :lol:

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vasezzz » úte led 19, 2010 20:56

Dekuju moc.

jurda
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: stř říj 08, 2008 10:33
Zařízení: Samsung Galaxy S
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od jurda » stř led 20, 2010 11:30

CONDYS píše:EXISTUJE CAB SOUBOR A PO INSTALACI SI MUZES PRIMO V APLIKACI FOTAKU VYBRAT KTEROU KAMERU CHCES POUZIT. :-)
muzu se zeptat kde si ho nasel??obcas se to muze hodit

CONDYS
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv říj 15, 2009 19:06
Zařízení: SAMSUNG OMNIA II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od CONDYS » stř led 20, 2010 12:08


Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vitezslav2 » stř led 20, 2010 12:23

Nevíte kde je v Omnii 2 položka pro odinstalování programů?Nikde to nemůžu najít.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vitezslav2 » stř led 20, 2010 12:44

Ale nikde tam nemám možnost ,,odinstalovat programy".

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vitezslav2 » stř led 20, 2010 14:10

Hups.Měl jsem malý problém.Musel jsem udělat HR a instalovat znova a už tam jsou vidět.Díky za radu.

EDIT: Můžete mi poradit,jak se dělá na Omnii 2 Hard reset,když se nedostanu do menu?Nechce mi vůbec naběhnout.

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Iceman111 » čtv úno 04, 2010 13:20

Mam jen dotaz . Nevite prosim nekdo jestli se v total commanderu neda nastavit aby mi zobrazil v registrech pokozku HKEY. Mela by byt jedna z poslednich verzi, ale v registrech mam jen HKCR, HKCU, HKLM. Ale po HKEY ani pamatka. Toz nevim ,nemuzu tak do registru a nevim jak je to u starsich verzi s kompatibilitou u Win 6.5. Urcite mi nekdo poradite at si stahnu Resco Explorer , tak ten mam taky 2010 a chybi mi v nem polozka resco registry. Takze zase asi vitr Machale. Dik za info.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vitezslav2 » ned úno 07, 2010 11:00

Nevíte jak vyřešit problém s rychostí ovládání v Samsung Widget ?Odezva na dotit je hrozně pomalá a celkově se to kouše.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Problémy - Omnia II

Příspěvek od barberry.pha » ned úno 07, 2010 11:09

tak jo vypnin jamam windows today a jsem spokojeny jinak nevim jak by si chtel ten problem vyresit krohm vypnuti ...
a uprimne mi ta odezva neprisla tak hrozna kdyz jsem to mel zapnuty

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř úno 10, 2010 13:17

Očistil jsem tohle rozsáhlé vlákno o několik stránek OffTopic a tímto bych všechny také poprosil, aby se drželi pokud možno tématu a aby se tu neopakovaly případy jako že se rozvede několikastránková diskuze o Omnia vs. Nokia , nebo sem taky spousta lidí vkládala dotazy na banální záležitosti Windows Mobile, jako proč nejdou přímo v PDA spustit EXE instalační soubory... Vždycky když někdo na fóru založí vlákno s podobným dotazem, tak uživatele upozorňujeme, že se to už řešilo a že má hledat na foru, ale taková obecná vlákna jako 'Problémy - Omnia II' přímo lákají k tomu ,aby se tu každý nováček ptal na to, co ho zrovna napadne.
--------------------------------------------------------------------------------
A takový menší tip pro všechny uživatele. Pokud kdekoliv na fóru uvidíte nevhodný příspěvek nebo téma, například warez, offtopic, flamewar, nevhodně umístěné vlákno, nebo pokud třeba žádáte o zamknutí vlastního tématu v bazaru atd. , tak doporučuji použít ikonku vykřičníku v trojúhelníku, kterou vidíte u každého příspěvku. Díky tomu se pak všem moderátorům zobrazí vlákno s nahlášeným příspěvkem červeně a my tak můžeme rychleji požadavek vyřešit. Toto upozornění je zcela anonymní, vidí ho pouze moderátoři a administrátor :wink:

Děkuji za pozornost, konec hlášení :grin:

uRov68
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon lis 30, 2009 9:23
Zařízení: Samsung OMNIA II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od uRov68 » ned úno 14, 2010 19:03

Zdravim, zacal se mi objevovat problem se zapinanim wi fi. Ikona zmodra, ale nic nevyhleda a ani rucne definovanou nepripoji. Tipoval bych, ze se vubec nezapne. Mel jste nekdo podobny problem? Do hardresetu se mi zatim nechce. Diky

Uživatelský avatar
Eteňák
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte led 26, 2010 11:14
Zařízení: Samsung Omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Eteňák » pon úno 15, 2010 11:08

Měl jsem ten samej problém.Řešení jsem nenašel. :-(
Vyřešeno HR a vše nyní OK. Takže ti asi nic jiného nezbyde :???:

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » pon úno 15, 2010 22:45

Ahoj dá se někde nastavit aby se v seznamu při odesílání sms objevovali jen kontakty uložené v telefonu a má tento fon softwarovou klávesnici jako klasický mobil? hlavně na psaní sms. dík moc

George99
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: úte úno 16, 2010 21:39
Zařízení: LG G3 / Sony Xperia Z

Problémy - Omnia II

Příspěvek od George99 » stř úno 17, 2010 22:34

To Folkmy: Způsobu je několik, zkoušel jsem editovat registry ručně i softwarem, ale bez úspěchu... Po soft-resetu se to zase vrátí zpátky. Řešil jsem to před lety i na HTC a nakonec úspěšně, takže řešení existovat musí :wink:

EDIT: Tak měla by to řešit "aplikace" HideSIM, která to sama při každým softresetu v registrech zase přepíše :-)

Folkmy
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte úno 09, 2010 15:58
Zařízení: omnia II

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Folkmy » čtv úno 18, 2010 0:38

to George99: díky moc. to jsem potřeboval. nejdřív nainstalovat a pak měnit registry

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Problémy - Omnia II

Příspěvek od sh.a.rk » čtv úno 18, 2010 12:42

uRov68 píše:Zdravim, zacal se mi objevovat problem se zapinanim wi fi. Ikona zmodra, ale nic nevyhleda a ani rucne definovanou nepripoji. Tipoval bych, ze se vubec nezapne. Mel jste nekdo podobny problem? Do hardresetu se mi zatim nechce. Diky
Skus postupne odinstalovat co si v poslednej dobe instaloval a ak to nepomoze tak sa vrat k nejakej predchadzajucej zalohe ,ktore si pravidelne ukladas :wink:
@Folkmy skrytie sim zoznamu ti vyriesi napr. SKTtools, klavesnic ma samsung integrovanych 3 prepinas sa medzi nimi podrzanim xt9
ObrázekObrázekObrázek

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti