Problémy - Omnia II

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Odpovědět
MrViki
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: úte říj 16, 2007 16:32
Zařízení: Iphone 5S 64 GB

Problémy - Omnia II

Příspěvek od MrViki » čtv led 14, 2010 19:43

Nemluvíte zcela pravdu. O2 FUP zatím neuplatňuje a i kdyby ano, určitě Vám nic nenapočítá. Jen zkrátka sníží rychlost. Takže nestrašte...

Uživatelský avatar
romiseklbc
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát zář 14, 2007 11:45
Zařízení: LG G3
Bydliště: Praha

Problémy - Omnia II

Příspěvek od romiseklbc » čtv led 14, 2010 19:50

Nevím jak Vám, ale mě O2 FUP zpoplatňuje a uplatňuje! A ano, spetl jsem se, je to součet za 7dní, nikoliv za měsíc. Dle podmínek O2, dochází ke snížení rychlosti ve třech zónach nad 2.5GB (http://www.cz.o2.com/public_conver/3/c9 ... lus_2_.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;), ovšem, pokud stáhnu více jak 150MB za měsíc, doplácím na datech! Tak to prostě je. Já nestraším, mě se opravdu bát nemusíte :-)

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vasezzz » čtv led 14, 2010 19:56

Presne tak pouze se snizi rychlost, mne to ale nebere penize kdyz prohlizim internet, pouze kdyz prehravam videa na youtube.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 14, 2010 20:00) --

A ty videa jsem si zacal prehravat hned jak se mi ten datovej balicek obnovil, takze jsem jeste nemel nic vycerpano. A taky nevim proc ty videa maji tak hroznou kvalitu, na HTC Touch bylo vse OK a mel jsem stejnej datovej balik.

MrViki
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: úte říj 16, 2007 16:32
Zařízení: Iphone 5S 64 GB

Problémy - Omnia II

Příspěvek od MrViki » čtv led 14, 2010 20:01

Nesmysl. Překračuji každý měsíc a nikdy jsem nic neplatil. Asi si to s něčím pletete. Nebo jste jediný klient O2, u kterého to takto dělají a tomu moc nevěřím.

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vasezzz » čtv led 14, 2010 20:04

U t-mobilu se taky snizi pouze rychlost i u Vodafonu. Ale nevim proc mi to uctuje pouze to youtube.

Uživatelský avatar
romiseklbc
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát zář 14, 2007 11:45
Zařízení: LG G3
Bydliště: Praha

Problémy - Omnia II

Příspěvek od romiseklbc » čtv led 14, 2010 20:08

Vasezzz píše:Presne tak pouze se snizi rychlost, mne to ale nebere penize kdyz prohlizim internet, pouze kdyz prehravam videa na youtube.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 14, 2010 20:00) --

A ty videa jsem si zacal prehravat hned jak se mi ten datovej balicek obnovil, takze jsem jeste nemel nic vycerpano. A taky nevim proc ty videa maji tak hroznou kvalitu, na HTC Touch bylo vse OK a mel jsem stejnej datovej balik.
Ok, dobrá, pomineme to, že já za data doplácím a zítra se obrátím tedy na O2, jak je to možné. A řešme, jak Vám to bere Ty peníze? Co na to operátor? Vysvětlil Vám, proč Vám účtuje peníze za přístup na youtube? A zítra dám vědět, jak to, že mě za překročení 150MB O2 účtuje doplatky, to slibuji.

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vasezzz » čtv led 14, 2010 20:20

Operatora jsem se jeste neptal, popravde az vcera me napadlo ze je to za youtube. Mel jsem kredit asi 230Kc, sel jsem na youtube, druhy den se podivam a 27Kc, tak jsem s mobilem nic nedelal. Odpoledne pustim internet, asi po jedne hodine se podivam na kredit a 27Kc. Pote jdu na youtube dostanu se do minusu.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 14, 2010 20:24) --

Ale i to prehravani je hrozny, ty videa se sekaji a zvuk je taky hroznej. Jako by to bylo uplne jiny pripojeni nez s jakym poustim internet normalne. Protoze na takovy videa by se stejne nedalo divat.

Uživatelský avatar
romiseklbc
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát zář 14, 2007 11:45
Zařízení: LG G3
Bydliště: Praha

Problémy - Omnia II

Příspěvek od romiseklbc » čtv led 14, 2010 20:25

V tom případě bych se asi opravdu zeptal operátora. Já si zítra zavolám přímo na faktury. Mám klasický tarif, takže by mě to měla paní vysvětlit. Nevím jak je to u kreditů, ale myslím si, že na infolince jsou dle čísla zjistit problém hned. A docela mě to zajímá.

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vasezzz » čtv led 14, 2010 20:26

Myslim ze to bude tim mobilem, jak jsem psal mel jsem HTC Touch Pro a stejnej datovej tarif a vse bylo OK.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 14, 2010 20:30) --

Napadlo me, jestli to neni prohlizecem nebo tou aplikaci ArcSoft Streaming Player. Jak prehravate videa na youtube Vy?

Uživatelský avatar
romiseklbc
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát zář 14, 2007 11:45
Zařízení: LG G3
Bydliště: Praha

Problémy - Omnia II

Příspěvek od romiseklbc » čtv led 14, 2010 20:33

To mi nějak nesedí. A co přesně s tím mobilem? Vždyť bere data a to přes GPRS, EDGE, 3G apod. Není tam nic nestandartního. Já bych spíše viděl problém u operátora. youtube.com používám také, občas tedy, když jsme s malou někde mimo domov a ona se nudí, ale tok dat mám normální a pokud nepřekročím oněch 150MB, pak nic nedoplácím. Opravdu bych se zkusil zeptat u operátora, ať se vyjádří první on. On si ty peníze účtuje, tak ať řekne, proč. A jeli opravdu chyba v tel, pak se snáze najde.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 14, 2010 20:39) --
Vasezzz píše: Napadlo me, jestli to neni prohlizecem nebo tou aplikaci ArcSoft Streaming Player. Jak prehravate videa na youtube Vy?
Používám ho také, teď jsem koukal a mám nastaveno: přenos automaticky a síť Internet. Rozsah portu 6970-32000, vyrovnávací paměť 10s.

update 15. 1. 2010
Tak jsem volal na operátora a to přímo na fakturaci a už vím, že ani oni nevědí :-( Po 10minutách jsem se dopracoval tak maximálně k tomu, že jsem podal reklamaci a uvidíme, proč mi tedy účtují za přenesení více jak 150MB, když to nikomu jinému údajně nedělají. Na výsledek jsem opravdu zvědavý ;-)

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vasezzz » čtv led 14, 2010 20:43

Nastaveny to mam stejne. Ja se teda zkusim zeptat.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Problémy - Omnia II

Příspěvek od barberry.pha » pát led 15, 2010 8:48

to vasezzz: cetl jsem prispevky a porad jsem nenasl u jakyho operatora to dela?
t-mobile ma treba specificke tarify ... nektere jsou jenom naprohlizeni .. tzn. ze pokud brousite pres operu tak neplatite vubec nic ale pokud zacnete neco stahovat mimo treba pres youtube nebo treba google maps tak tady za to uz se pak podle kB plati ...
pritelkyne u nich ma suf a mail - a ma povypinano vsechny aktualizace,schoval jsem ji google maps,youtube atd. a jenom si brousa na opere a stauje maily a vse probiha v ramci tarifu bez doplatku :wink:

patoant
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát led 15, 2010 9:42
Zařízení: i 8OOO

Problémy - Omnia II

Příspěvek od patoant » pát led 15, 2010 9:46

viete niekto poradit-stratila sa my ikona baterie na hlavnom displayi- ako ju tam dostat spať

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » pát led 15, 2010 12:17

Pravděpodobně tam máš místo ní čas. Tak si v nastavení vypni volbu, aby se ti čas ukazoval v panelech a je to. :idea:

Vasezzz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned říj 12, 2008 13:06

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Vasezzz » pát led 15, 2010 13:29

to barberry.pha: Mam T-mobile, ale rikam ze na HTC Touch Pro jsem mel stejnej tarif a nic mi to nebralo i kdyz jsem byl na youtube, prohlizel internet nebo jenom aktualizoval pocasi. Proste nic mi to nebralo. Az ted na omnii mi to bere kredit, kdyby to bylo operatorem, tak by mi to podle me bralo penize i na tom HTC.

patoant
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát led 15, 2010 9:42
Zařízení: i 8OOO

Problémy - Omnia II

Příspěvek od patoant » pát led 15, 2010 15:26

mike-biker píše:Pravděpodobně tam máš místo ní čas. Tak si v nastavení vypni volbu, aby se ti čas ukazoval v panelech a je to. :idea:
kde to najdem v nadstavení času to nie je

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Problémy - Omnia II

Příspěvek od mike-biker » pát led 15, 2010 15:34

Já už jí nemám, ale někde v nastaveních. Taky je třeba vyvinout nějaké vlastní úsilí. ;-)

patoant
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát led 15, 2010 9:42
Zařízení: i 8OOO

Problémy - Omnia II

Příspěvek od patoant » pát led 15, 2010 15:58

dik dik dik

aris
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob pro 12, 2009 20:58
Zařízení: samsung omnia II (i8000)

Problémy - Omnia II

Příspěvek od aris » sob led 16, 2010 17:25

ahoj

stretli ste sa uz niekedy s tym, ze sa cez noc vybije baterka, ktora bola takmer uplne nabita? (93-94%)?

Mne sa to uz stalo viackrat

Uživatelský avatar
Mik98
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte zář 08, 2009 15:13
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB
Bydliště: Slovakia

Problémy - Omnia II

Příspěvek od Mik98 » sob led 16, 2010 17:58

Mne sa raz stalo ze som mal okolo 60% a vybila sa mi cez noc, a raz ze som mal okolo 70% percent a rano som mal asi 20%.. Neviem cim to je, odvtedy sa mi to nestalo, nemal som pustene wifi ani bt.. Dufam ze sa mi to nestane

Odpovědět

Zpět na „Samsung Omnia II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti