iPhone 6, iPhone 6 Plus
-
- přispěvatel
- Zařízení: iP6/ SGSIV / iPAD mini2
Re: iPhone 6, iPhone 6 Plus
Chmeldas: pri tom poctu mpbilu, tabletu, wearables, acces...nemozne. To je taky duvod, proc uzavrene systemx typu iOS, WP ci BB maji tak málo producentu a produktu. Vse ma sva negativa i pozitiva. Svet neni ČB.
- GreenArrow
- Ban
- Zařízení: iPhone 6
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Připadá ti android s nepřístupem k rootu jako otevřený? Nebo to posuzuješ podle toho, že sis vytvořil o jednu plochu navíc, než ti předepsal samsung? Pokud považuješ android za otevřený, tak je stejně otevřený i BB.
-
- smartguru
- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
- Kontaktovat uživatele:
iPhone 6, iPhone 6 Plus
výdrž výborná, zpracování už ne tak dobré ale lepší.
- GreenArrow
- Ban
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Už ho máš ohnutej jo?
-
- smartguru
- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
- Kontaktovat uživatele:
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Ne vole, mám oděrku na zadním krytu,sice 1mm ale co už :D
-
- přispěvatel
- Zařízení: iP6/ SGSIV / iPAD mini2
GreenArrow: tak te individualizace a upraveni, koznost zmeny snad vseho, nezakazovani alternativ apod, je oproti iOS az neskutecne mnoho. Osobne jsem v soku, ze Aplle neumoznuje ani alternativni fotogalerie, jen upravy fotek, ale to je vse.
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Nj, Ifony maj holt otevrenost Windows a vzhled Androidu 
ad nove verze - CM 4.4.4 mi na obstaroznim Evu 3D jede o poznani svizneji nez ios 8.1 na 4S...
o WP8.1 na Lumii 820 nemluve, ta je zase sviznejsi nez Android na posledni Zkove Xperii.
Ale zase s telefonama s WP nezazijete tu bajecnou atmosferu istada ve fronte pred prodejnou Applu

ad nove verze - CM 4.4.4 mi na obstaroznim Evu 3D jede o poznani svizneji nez ios 8.1 na 4S...
o WP8.1 na Lumii 820 nemluve, ta je zase sviznejsi nez Android na posledni Zkove Xperii.
Ale zase s telefonama s WP nezazijete tu bajecnou atmosferu istada ve fronte pred prodejnou Applu

- GreenArrow
- Ban
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Tak ses tady vycákal a teď zpátky do WP sekce, ju?
- mike-biker
- moderátor
- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Držme se prosím tématu - zde není účelem někoho urazit či hanět, ale pomoci.
Ostatní lze realizovat v "Off Topic". Děkujeme.

Ostatní lze realizovat v "Off Topic". Děkujeme.
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: iPhone 7
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Tak jsem skocil prave do Pluska. Je super a velikost 5,5 neveril bych tomu, ale akorat;-) parada. Pustil jsem Nota 4, pro mne ta plynulos prostredi, rychlost reakci 6Pluska je nekde jinde nez Note 4, proste jsem to nevydrezel a uz jsem zase u iOS. 

- GreenArrow
- Ban
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Tak ono taky při iPadu a Macbooku to ani jinak nejde 

-
- stálý přispěvatel
iPhone 6, iPhone 6 Plus

- mike-biker
- moderátor
- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
iPhone 6, iPhone 6 Plus
IPhone 6 a 6 Plus je úžasné zařízení - cena je sice přemrštěná, ale teprve nyní, když jedu i na Macbooku, tak ocením dokonalou provázanost. I když musím potvrdit - IOS 8 je nejvíce zmršený a nejméně stabilní verzí od mnou používané 3.1.
Snad to hoši vychytají - on taky ale upřímně řečeno je ten systém daleko složitější.
Když se to porovná s IOS 4 či 5, tak to je úplně jiná liga.
Snad to hoši vychytají - on taky ale upřímně řečeno je ten systém daleko složitější.
Když se to porovná s IOS 4 či 5, tak to je úplně jiná liga.
-
- stálý přispěvatel
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Ja zadnou nestabilitu ani zmrsenost zatim nepozoroval a to jsem mel od iPhonu 3 vsechny verze iOS
vse svizne plynule a proti Note 4 si libuji. ale mozna jsem nenarocny uzivatel, ktery si nedostatku zatim nevsimnul;-)

-
- smartmaniak
- Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv
IOS8 je polotovar a jeste ma pred sebou cestu. To rikam jako cerstvy uzivatel 6+ a vsech predchozich iPhonu a rady jinych systemu.
- GreenArrow
- Ban
iPhone 6, iPhone 6 Plus
IOS byl polotovar vždycky, v jakékoliv verzi. IOS 4 až 6 zase byly dítka Jobse, kde se sice dbalo na absolutní preciznost všeho, ale zas funkční výbava pokulhávala. Po zkušenosti s 6tkou a iOS 8 díky bohu za Cooka, že to trochu otevřel včetně velikostí displejů. Nebýt toho, tak jsem dnes u androidu
-
- smartmaniak
- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Kecáš, koupil by sis WP
- GreenArrow
- Ban
iPhone 6, iPhone 6 Plus
WP mám v žebříčku zájmu až na posledním místě, hned za Jollou, Ubuntu OS a Nokia S40 

-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Ahoj, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně iPhone.
Nikdy jsem to moc nesledoval tak mě zajímá zda by mi byl někdo schopen objektivně porovnat iOS a WP co do chodu systému, aplikací - tady asi bez debat iOS vede, synchronizace s cloudem, synchronizace a provázanost větším bráškou - tablet, notebook, výhody a nevýhody systému.
Dále by mě zajímalo jaký HW se tak cca dá čekat na podzim u nástupce iP6 - zda to dostane 2GB RAM a tak nějak obecně - hlavně dá se čekat nějaký lepší fotoaparát?
O co se mi jedná - jsem v UK a iPhone tu má každý druhý člověk, vidím zde i dost WP. Sám používám WP na Lumii 1020 a spokojenost a čekám na W10.
Na druhou stranu došel jsem k tomu, že potřebuji větší displej - nástupce ,,fotolegendy,, nikde a tak ani není z čeho vybírat. U iP se mi líbí 128GB verze - sem fanda do muziky a výstup je tradičně fajn i když na S4s se 6 nehraje - 1020 je na tom podobně.
Zároveň pokukuji po výkonném tabletu/ultrabooku.
Takže na podzim mě čeká trochu nakupování - buď Surface 4 a nová MS vlajková loď, nebo MacBook/iPad a iPhone 6s/7 či jak se bude jmenovat.
Finančně v tom rozdíl není a pořizoval bych celou platformu - i Apple se mi líbí design zařízení a morální životnost, u Windows systém - iOS mi moc připomíná Android který nemám rád.
Prosím jen vážné a konstruktivní odpověďi - děkuji.
Nikdy jsem to moc nesledoval tak mě zajímá zda by mi byl někdo schopen objektivně porovnat iOS a WP co do chodu systému, aplikací - tady asi bez debat iOS vede, synchronizace s cloudem, synchronizace a provázanost větším bráškou - tablet, notebook, výhody a nevýhody systému.
Dále by mě zajímalo jaký HW se tak cca dá čekat na podzim u nástupce iP6 - zda to dostane 2GB RAM a tak nějak obecně - hlavně dá se čekat nějaký lepší fotoaparát?
O co se mi jedná - jsem v UK a iPhone tu má každý druhý člověk, vidím zde i dost WP. Sám používám WP na Lumii 1020 a spokojenost a čekám na W10.
Na druhou stranu došel jsem k tomu, že potřebuji větší displej - nástupce ,,fotolegendy,, nikde a tak ani není z čeho vybírat. U iP se mi líbí 128GB verze - sem fanda do muziky a výstup je tradičně fajn i když na S4s se 6 nehraje - 1020 je na tom podobně.
Zároveň pokukuji po výkonném tabletu/ultrabooku.
Takže na podzim mě čeká trochu nakupování - buď Surface 4 a nová MS vlajková loď, nebo MacBook/iPad a iPhone 6s/7 či jak se bude jmenovat.
Finančně v tom rozdíl není a pořizoval bych celou platformu - i Apple se mi líbí design zařízení a morální životnost, u Windows systém - iOS mi moc připomíná Android který nemám rád.
Prosím jen vážné a konstruktivní odpověďi - děkuji.
-
- smartguru
- Zařízení: Lumia 930
Windows je stabilnejsi a optimalizovanejsi než iOS a W10 bude také. Vychazim z toho co se tu už prodebatovalo sám iOS nemám