Zaseknutý iPhone 3G, nejde reset ani DFU

Vše, co se točí okolo tabletu iPad a telefonech Apple iPhone 6, 5/5s, 4, 3GS, 3G…
Odpovědět
ragnar113
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv zář 16, 2010 17:02
Zařízení: iPhone 3G

Zaseknutý iPhone 3G, nejde reset ani DFU

Příspěvek od ragnar113 » čtv zář 16, 2010 17:07

Zdravím,
koupil jsem si starší iPhone 3G (na aukru), ale než jsem si jej stačil dostatečně užít a seznámit se, tak se stala tragedie. V nastavení jsem dal "smazat všechna nastavení a data", telefon se restartoval a nyní už jen "trčí" na logu jablka, kde se na nějaký čas objeví "load circle" a znovu se restartuje. Nedaří se mi telefon restartovat (home + sleep po 15s) ani DFU (postup jsem si našel..)...k počítači jsem ho před tím připojený neměl a teď když ho připojím ani Windows ani iTunes jej nezaregistrují. Telefon tedy zůstal v tomto hyperprostoru a já nevím, co s ním.....


Děkuji všem za rady....určitě mi moc pomůžete!

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Zaseknutý iPhone 3G, nejde reset ani DFU

Příspěvek od barberry.pha » čtv zář 16, 2010 18:27

Pokud delas dfu spravne tak ti ho itunes musi najit a detekovat. Jinak odkud jsi? Pripadne pokud se ti to nepodari tak servis.

ragnar113
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv zář 16, 2010 17:02
Zařízení: iPhone 3G

Zaseknutý iPhone 3G, nejde reset ani DFU

Příspěvek od ragnar113 » čtv zář 16, 2010 18:32

Jsem z Kopřivnice. DFU je 10+10s ne? Jinak telefon nejde ani vypnout!...

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Zaseknutý iPhone 3G, nejde reset ani DFU

Příspěvek od barberry.pha » pát zář 17, 2010 16:22

To neni dfu, zapni itunes, pripoj iphone k pc, zmackni soucasne home button a sleep tlacitko, po cca 10 sekundach (displej problikne) pust sleep tlacitko (to nahore) ale porad drz home button dokud ti ho nedetekuje itunes, muze to byt az 30s, dulezite je pustit sleep ve chvili kdy ten displej problikne a drzet home button dokud se nedetekuji v itunez, bud ze to podari napoprvy nebo to zkus vicekrat, mi se to taky nepovelo hned napoprvy. Pak by se ti mel prihlasit a melo by jit provest restore, a vratit ho do tovarniho nastaveni, nahraje se ti ios4.1


EDIT: Podarilo se ti to nejak zprovoznit?

Scorpion1881
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon led 24, 2011 17:00
Zařízení: Iphone 3g

Zaseknutý iPhone 3G, nejde reset ani DFU

Příspěvek od Scorpion1881 » pon led 24, 2011 17:02

barberry.pha děkuji moc za návod, povedlo se to :) Už jsem nevěděl jak a co a tvůj návod zabral..Díky moc!!!!!!!!

Uživatelský avatar
stehno89
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 10, 2010 18:38
Zařízení: HTC Evo 3D

Zaseknutý iPhone 3G, nejde reset ani DFU

Příspěvek od stehno89 » pát lis 30, 2012 22:44

Vše proběhne v pořádku, i iTunes mi iPhone najde, ale pak před obnovením vyhodí neznámou chybu - buď 12 nebo 1602 (či tak nějak)

dobara
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob pro 01, 2012 8:30
Zařízení: 123

Zaseknutý iPhone 3G, nejde reset ani DFU

Příspěvek od dobara » sob pro 01, 2012 8:43

To neni dfu, zapni itunes, pripoj iphone k pc, zmackni soucasne home button a sleep tlacitko, po cca 10 sekundach (displej problikne) pust sleep tlacitko (to nahore) ale porad drz home button dokud ti ho nedetekuje itunes, muze to byt az 30s,

djpeter
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon úno 04, 2013 14:07
Zařízení: Iphone 3G 16GB 4.2.1

Zaseknutý iPhone 3G, nejde reset ani DFU

Příspěvek od djpeter » pon úno 04, 2013 14:14

zdravim, mam podobny problem mam zasekly iphone 3G dal jsem smazat data a nastaveni a mel jsem JB, telefon jsem dal do DFU modu zapl itunes, telefon se pripojil jakdyz ale itunes vyhodilo chybu ze iPod nenalezen nebo nelze nacist nebo neco takoveho, kliknu vice informaci a tam se pise jen aktualizovat softwary vse mam aktualni a porad to nejde, prosim o pomoc

Odpovědět

Zpět na „Zařízení (iPad/iPhone)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti