blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Vše, co se točí okolo tabletu iPad a telefonech Apple iPhone 6, 5/5s, 4, 3GS, 3G…
Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 671
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od Thompson » ned říj 11, 2009 9:31

POZOR !!! Pokud máte iPhone ze zahraničí (eBay, USA, ...) - tedy jej nemáte od Českého operátora, poté neupgradujte přes iTunes na nový firmware 3.1., 3.1.2. S velkou pravděpodobností byste totiž měli telefon zablokovaný na operátora.

blackra1n = jailbreak (nikoli unlock blokovaného na jinou SIM)
:arrow: pro iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G i na firmware 3.1.2


Zkuste a napište své zkušenosti :)

DOWNLOAD :arrow: :arrow: http://blackra1n.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Zdroj: forum.iphone.cz

Obrázek
Obrázek

Návod není potřeba - jen se připojí telefon a klikne jedno jediné tlačítko :roll: Pokud chcete neoficiální aplikace přes Cydii, na ploše najdete ikonku s kapkou (blackra1n) a přes tu to nainstalujete :wink:

Edit: Několik nových skutečností:

U 3G je problém se seknutým programem na ´´running´´ je zde několik řešení:
Drip píše:Měl sem taky problém s running (Iphone 3G 8GB O2)
Vyřešil sem to tak, že sem Blackra1n spustil při nabíhání telelefonu.
Maki píše:3G operátor T- mobile FW 3.1.2
1) Vypnout iPhone
2) Zapnout iPhone a spustit blackra1n.exe
A už to funguje alespoň u mě.
Majestiq píše:pro ty co se zasekli na "running"

mě se to povedlo následovně

1) připojit zapnutý iphone přes usb
2) zapnout itunes
3) dát synchronizovat
4) běhet synchronizace zapnout blackra1n

jinak mi to nešlo snad to někomu pomůže :wink:
Thompson píše:Takže mě pomohlo:
Jiný usb port, iP jsem měl v safe modu...usb nalezlo neznámé zařízení, zapnul jsem blackra1n a dal make ra1n, wait for phone...dal jsem Home+Power 10s, restart a Jailbreaknul se :) .
jackietran píše:Takze tem ,kterym to stale nejde :
1) vypnete iphone a znovu ho zapnete
2) kdyz se nacita LOGO apple pockejte 5-10 sekund
3) zapnete hned BLACKRA1N
4)uz se to nainstaluje ( zobrazi se vam fotku GOEHOTA)
5) samo se to vypne a zapne..
6)HOTOVO
Edit 27.10:

!!!Pozor!!!Vydána verze RC2, která opravuje Running problem u 3G

Uživatelský avatar
jirka.rouzi
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv říj 15, 2009 20:40
Zařízení: iPhone 3g 16GB

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od jirka.rouzi » čtv říj 15, 2009 22:44

Mě se pořád zasekaval v režimu "restore",vypnul jsem tedy v pc automtické spoštění programů po startu,vše co mělo něco společného z iTunes,mobile device a antivir(nod32) po restaru se to krasně nainstalovalo.

Uživatelský avatar
webspider
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 30, 2009 12:17
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Bydliště: Praha 4, Kamýk

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od webspider » pát říj 16, 2009 15:53

na 3GS 16GB vše bez problému nainstalováno a plně funkční :-)

Ezechiel
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte říj 20, 2009 19:38
Zařízení: iPhone 2G

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od Ezechiel » úte říj 20, 2009 19:41

Ahoj, mam problem, pres itunes jsem instnul fw 3.1.2 na iPhone 2G. Nabehlo mi logo od BlackRa1N, problehlo to cely, ale iPhone se neodblokoval, cim to je? Nevite nekdo, ani po nekolikaty ne...o5 downgrade na 3.0 :( diky.

Uživatelský avatar
jirka.rouzi
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv říj 15, 2009 20:40
Zařízení: iPhone 3g 16GB

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od jirka.rouzi » stř říj 21, 2009 22:21

Je to jednoduché je to pouze JB(jailbreak)bez unlocku.Pokud máš 2g najdi v cydii program fuzzyband tam zjistíš verzi bootloaderu,hned první řádek pokud máš 5.08 pokračuj na downgrade modemu tímto programem,dál si pak stáhni cydii ultrasn0w nebo yelosn0w a odblokuj modem.Pokud tam bude jiný např 6.02 nedá se s tím hnout a zůstane zablokovaný.

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 671
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od Thompson » ned říj 25, 2009 20:17

Pozor!!!Zítra má vyjít RC2 Blackra1nu, která má opravit running problém u 3G!

Uživatelský avatar
jirka.rouzi
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv říj 15, 2009 20:40
Zařízení: iPhone 3g 16GB

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od jirka.rouzi » stř říj 28, 2009 16:48

re:Thompson :Nový blacra1n,vyzkuošeno cca 5krát a 100% funguje :grin: na iphone.cz se zmiňují že unlock jako takový by geohot mahl uvolnit již dnes.Jak to zjistím hned to sem dám :grin:

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 671
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od Thompson » stř říj 28, 2009 16:54

RC2 jsem také dneska zkoušel, také bez running problému :)

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od blondes » stř lis 11, 2009 21:21

Pomozte mi někdo prosím. Po použití blackra1n všechno v pohodě až do chvíle než jsem provedl celkovou obnovu z menu iP (kvůli vymazání paměti :-( ). Od té doby ho nemůžu nahodit, při restore z iT mi to hází error 3001.

Uživatelský avatar
webspider
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 30, 2009 12:17
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Bydliště: Praha 4, Kamýk

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od webspider » čtv lis 12, 2009 17:01

Blondes co použít tlačítko hledej? a pak by jsi možná našel tento výsledek

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od blondes » čtv lis 12, 2009 18:40

Tlačítko hledej jsem použil dávno před tím než jsi mi poradil a to co jsi mi poradil jsem četl už dříve. Bohužel není to můj případ. :-(

Uživatelský avatar
webspider
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 30, 2009 12:17
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Bydliště: Praha 4, Kamýk

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od webspider » čtv lis 12, 2009 22:56

Můžeš svůj problém trošku rozepsat? protože mi není jasný, kde by mohla být chyba... Jak říkám mě pomohlo stáhnout a nainstalovat na Visty iTUnes, následně stáhnout aktuální FW a poté restore... Vše proběhlo v pohodě. ALe jen ze systému Vista mělo by to fungovat i na W7.

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od blondes » pát lis 13, 2009 2:07

Po JB všechno v pohodě, wifi, gps, gsm až do chvíle než jsem udělal kompletní reset z menu iP :oops: . Teď už mi nejde nahodit vůbec. Při spuštění blackra1n najede, ukáže se fotka geohota na disp., roztočí se bootovací kolečko který se ale zastaví, cca po 3-4min se iP restartuje a je tam zase usb+iT. Dva dny zkouším co se dá a nic :cry: . Jo a gratuluju k narozeninám :) . Teda jestli se nepletu...

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 671
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od Thompson » pát lis 13, 2009 18:48

webspider: I na W7 to funguje.

blondes: Tak nahoď fw 3.12-restore a pak JB.

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od blondes » pát lis 13, 2009 20:08

No to mi právě nejde :evil: . Už jsem vyzkoušel všechno možný a furt mi to hází nějaký chyby(3001,1600,1601,1604). Ještě to zkusím na vistách a pak už nevím :roll: .

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od HTCKlorec » pát lis 13, 2009 22:06

blondes: Skus downgrade na 3.0 a nasledny ofiko upgrade na 3.1.2. Pozri si moj thread, tam sme to s Thompsonom vyriesili.

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od blondes » úte lis 17, 2009 13:56

Tak Visty to vyřešily :)

Uživatelský avatar
webspider
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 30, 2009 12:17
Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Bydliště: Praha 4, Kamýk

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od webspider » úte lis 17, 2009 14:29

já ti říkal, že to máš zkusit ve Vistách a říkal jsi, že to nefunguje. Tak já nevím :-(

Uživatelský avatar
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 170
Registrován: sob srp 18, 2007 19:12
Zařízení: ZTE Blade
Bydliště: Slovensko

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od Monk » pát pro 18, 2009 19:53

Iphone 3gs na win xp 32bit to hned fungovalo thx.

Edit: Sakra vzdy ked restartnem iphone musim ho nahodit cez blackraina, nevadi to sa zatial da prezit.

Uživatelský avatar
jirka.rouzi
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv říj 15, 2009 20:40
Zařízení: iPhone 3g 16GB

blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od jirka.rouzi » sob pro 19, 2009 23:58

Asi bych udělal restore v DFU modu,to by mělo pomoc.

Odpovědět

Zpět na „Zařízení (iPad/iPhone)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti