Dočkáme se také menší tloušťky, což lze vypozorovat ze srovnávacího obrázku s prvním iPadem

Zdroj: Engadget.com / Techradar.com
Pracoval jsi s iPadem? Rámeček je přesně široký na šířku palce, čili se Ti nestane, že by jsi při držení nechtěně tápal na displej. Dříve jsem nad tím také takto uvažoval, ale pak jsem zkušenostmi zjistil, že užší rámeček by sice vypadal lépe, ale byl by šíleně nepraktický.Caddy píše:...jeste zuzit ramecek a vic zahranatit a bude to fajnale to plytvani mistem, boze...
Přesně proto chci u tabletu vždycky široký okraj. Vypadá to nemoderně, ale je to praktické.gulii píše:Rámeček je přesně široký na šířku palce, čili se Ti nestane, že by jsi při držení nechtěně tápal na displej.
ale jo, mne to vadi spis v kombinaci s temi kualtymi rohy....byt hranaty, tak by to imho prislo v pohode i memu okugulii píše:Osobně se mi iPad 1 líbí také víc. Ty záda vypadají podle fotek levně... Jak nějaký čínský plagiát. A co se týče této věty:
Pracoval jsi s iPadem? Rámeček je přesně široký na šířku palce, čili se Ti nestane, že by jsi při držení nechtěně tápal na displej. Dříve jsem nad tím také takto uvažoval, ale pak jsem zkušenostmi zjistil, že užší rámeček by sice vypadal lépe, ale byl by šíleně nepraktický.Caddy píše:...jeste zuzit ramecek a vic zahranatit a bude to fajnale to plytvani mistem, boze...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti