Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od Jiří Hrma » pon dub 12, 2010 0:53

Společnost PLANstudio dokončila vývoj Android verze svého produktu SmartMaps, který je nyní dostupný ve verzi LOCATOR. Ta nabízí dostupnost všech základních map z nabídky (turistické a cykloturistické + plány měst a mapy z edice SmartMaps OSM). Do budoucna se počítá také s uvedením SmartMaps pro Android ve verzích Navigator a PC Manager jako je tomu například u verze pro Windows Mobile. Velkým lákadlem pro geocachery je podpora pro stahování dat z uživatelského účtu na serveru Geocaching.com (import, listing, označení nalezených keší...).

obrázek

SmartMaps vyžadují Android 1.6 a vyšší a jsou kompatibilní se všemi typy rozlišení displeje. Program rovněž spolupracuje s pohybovým senzorem, takže se obraz natáčí podle aktuální polohy telefonu. Výrobce nezapomněl ani na rozšířenou spolupráci s digitálním kompasem pro rotaci mapy nebo funkcemi spojenými s telefonním modulem ve vašem zařízení. Aplikace je distribuována mimo Android Market a instalátor zkušební verze si můžete stáhnout třeba z oficiální stránky, na které najdete další užitečné informace a detailní popis. Pokud přemýšlíte o přenesení licence na Android z jiné platformy, můžete tak učinit za výhodnějších cenových podmínek.

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od TomasNM » pon dub 12, 2010 10:56

Mam taky dotaz. Hladam alternativu k OziExplorer-u pre Android. Je SM spravna cesta?

cryingfreeman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: sob říj 17, 2009 11:22
Zařízení: Samsung Galaxy

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od cryingfreeman » pon dub 12, 2010 12:47

skúšal si ORUXMAPS? http://www.androlib.com/android.applica ... -jttx.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

nemám s tím skúsenosť, len sa pýtam

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od TomasNM » pon dub 12, 2010 14:07

Zatial nie,pac nemam mapy. Mapy mam len pre OziExplorer,tak sa snazim zistit,ci by fungovali.

Billy
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon dub 12, 2010 17:06
Zařízení: HTC Bravo

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od Billy » pon dub 12, 2010 17:25

Taško povedat, Ozi je vyhodny v tom že tam máš "svoje" mapy. Tu len tie od výrobcu. Ale zas keď nie sú zle..

..ale pozeram, sú tam aj tie z OS maps, 1000 Ceskych nie je tak vela

Uživatelský avatar
SmartMaps
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pon lis 16, 2009 11:54
Zařízení: různá

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od SmartMaps » stř dub 14, 2010 12:58

TomasNM: Jaká funkcionalita by byla žádána?

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od TomasNM » stř dub 14, 2010 13:02

Islo mi o to,ci je mozne importovat nejako mapy z OziExplorer do SM? Nepoznam tento produkt a neviem zatial,ako sa predava,ale myslienka bola taka,ze ak ma SM nejaku lite-verziu/engine,do ktorej by bolo mozne mapy OE importovat,bola by to schodna cesta

Uživatelský avatar
SmartMaps
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pon lis 16, 2009 11:54
Zařízení: různá

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od SmartMaps » stř dub 14, 2010 13:45

Jsme kartografická a softwareová společnost, prodáváme data, v podobě map a navigačních dat (v aplikaci Navigator). Aplikace samotná je pak zdarma k mapám. Tedy aplikace není komerční (ostatně, je ji možné používat bez omezení na zdarma/demo dostupných mapách). Není tedy v našem zájmu vytvářet "freeware", za to bychom naše děti nenakrmili:-) Nicméně, nabízíme možnost převedení map do našeho formátu, včetně kalibrace atd., více informací lze nalézt ZDE

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od t.prochazka » čtv dub 15, 2010 6:08

Mě by zajímalo, zda jde ty SmartMapy používat z aplikací třetích stran, tak jako GoogleMapy, tedy hlavně přidávat na něj body zajmu nebo jiné grafické prvky, zjišťovat polohu na základě adresy nebo naopak. Ideální kdyby je šlo použít jako volitelnou náhradu gooogle map a všechny aplikace, které zobrazují něco na mapě by fungovali pak na smart mapách.

Uživatelský avatar
SmartMaps
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pon lis 16, 2009 11:54
Zařízení: různá

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od SmartMaps » čtv dub 15, 2010 8:37

t.prochazka: "...a všechny aplikace,..." jsou myšleny vrstvy nad mapou? Aplikace není nijak propojena na jiné aplikace. Umožňuje importy POI z GPX, Loc a KML, tak jako zadávání POI vlastních, práce s adresami z naší databáze a Google, včetně geocodingu. Pokud máte tedy např. svoji databázi POI v jiné aplikaci, mělo by být možné ji importovat i do SmartMaps, příp. bychom otestovali, kdyby se vyskytla nějaká potíž.

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Vyzkoušejte nové SmartMaps pro operační systém Android

Příspěvek od TomasNM » pát dub 16, 2010 6:42

SmartMaps píše:Jsme kartografická a softwareová společnost, prodáváme data, v podobě map a navigačních dat (v aplikaci Navigator). Aplikace samotná je pak zdarma k mapám. Tedy aplikace není komerční (ostatně, je ji možné používat bez omezení na zdarma/demo dostupných mapách). Není tedy v našem zájmu vytvářet "freeware", za to bychom naše děti nenakrmili:-) Nicméně, nabízíme možnost převedení map do našeho formátu, včetně kalibrace atd., více informací lze nalézt ZDE
Dakujem za vysvetlenie. Presne to som potreboval vediet.

Odpovědět

Zpět na „HTC telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů